Monday, 2 May 2011

My Day.. My Day!! ( 01.05.2011 )

Ehemmmm.. yea.. Pada 1st Mei 2011 genap la ulangtahun perkahwinan saya & En Hubby yang ke 3.. Masih baru lagi kan..:) Walaupun boleh dikategorikan masih baru tapi banyak juga dugaan yang melanda.. Alhamdulillah, masih kuat lagi kasih sayang kami. Saya berharap agar Allah memelihara Hubungan kami ini sehingga akhir hayat..

Untuk Ulangtahun kali ini, tidak disambut seperti sebelum ini.. Kali ini disambut dalam keadaan yang sangat besederhana..itu lebih baikkan..Kena pula Hari Ulangtahun perkahwinan sangat dekat dengan hari Kelahiran En Hubby..Maka En Hubby sangat mewah dengan hadiah..:) heheheee..

Konon-kononnya pada malam sebelum 1 Mei itu, nak sambut dengan sahabat yang kebetulan Hari Ulangtahunnya sama dengan kami,TAPI oleh kerana hari tersebut jadual sangat penuh dengan menghadiri kenduri, pergi Low Yat semata-mata untuk beli adapter notebook yang baru.. Dah rasa penat sangat, maka tak jadilah keluar.. Pada 1 Mei pula, masih lagi perlu menghadiri kenduri.Tapi pada malamnya dapatlah DINNER.. Kira Dinner luar tu sempena Ulangtahun lah.. Apapun, saya berharap agar hubungan kami ini akan BERKEKALAN sepanjang hayat.."Terima Kasih Ya Allah Kerana Mempertemukan Kami"


En Hubby suruh saya pergi beli sendiri je hadiah ni.. dapatlah pilih pilihan hati..:)


Aww!! Saya benar-benar menggunakan duet yang hubby bagi untuk hadiah saya!!


Saya Bagi Untuk En Hubby.. Nasib En Hubby Suka..:)


Ni Dinner dekat Fatty Crabs.. Kelana Jaya..


Cumil kan Si Kecil ini.. heheheee..

p/s: Thanx To En Hubby sebab hadiah tuu.. Walaupun hanya dengan bagi duet dan pilih sendiri, tapi saya suka sangat..:)) Thanx 4 everything..

14 comments:

Mama Kyra said...

happy anniversary farah..semoga kekal bahagia hingga nafas terakhir..

^^nu[dd]yra^^ said...

semoga perkahwinan yg dibina berkekalan hingga ke akhir hayat...;p

Kak Aya said...

farah, selamat menyambut ulangtahun perkahwinan ke 3, semoga diberkatiNya hingga ke akhir hayat. Ameeennn.

Farah Shamsudin said...

mekasih semua.. Amin.. Amin Ya Rabb..:)

umialya said...

Selamat menyambut ulangtahu ke 3.. mg berkekalan hingga ke akhirnya.

Cantik beg tu..

Mama Likha said...

yang ke 3??? oh... hppy eniversary dear frh :)
semoga berbahagia selalu yer...

mama comel said...

thniah!!=)

kakchik@ella said...

hepi anniversary adik, rasanya kc tak la terlalu lambat nak wish, kan.

Farah Shamsudin said...

terima kasih semua..:)

Rosie Rose said...

hamboihhh tu diaaaa! hik hik... cepat, kan masa berlalu. semoga terus rukun dan bertambah2 murah rezeki la ye adik2 ku...

Farah Shamsudin said...

sis rosie: oucchhh.. terima kasih ye kakakku.. doakan yang terbaik untuk kami ye.. harapnye kami akan terus rukun dan bertambah2 rezeki..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sayang sori lbt wish kamu ;)

eppy belated anniversary ye farah & hubby..
may bless & bliss b wif u always..
eppy eva after..
evalasting lurve foreva till da end..

zaza craft said...

best nye...

slmt ulgthun :)

meh la sggh blog sy

http://craftdanzaza.blogspot.com

Farah Shamsudin said...

thanx pinky & zaza..:)

My Day.. My Day!! ( 01.05.2011 )

Ehemmmm.. yea.. Pada 1st Mei 2011 genap la ulangtahun perkahwinan saya & En Hubby yang ke 3.. Masih baru lagi kan..:) Walaupun boleh dikategorikan masih baru tapi banyak juga dugaan yang melanda.. Alhamdulillah, masih kuat lagi kasih sayang kami. Saya berharap agar Allah memelihara Hubungan kami ini sehingga akhir hayat..

Untuk Ulangtahun kali ini, tidak disambut seperti sebelum ini.. Kali ini disambut dalam keadaan yang sangat besederhana..itu lebih baikkan..Kena pula Hari Ulangtahun perkahwinan sangat dekat dengan hari Kelahiran En Hubby..Maka En Hubby sangat mewah dengan hadiah..:) heheheee..

Konon-kononnya pada malam sebelum 1 Mei itu, nak sambut dengan sahabat yang kebetulan Hari Ulangtahunnya sama dengan kami,TAPI oleh kerana hari tersebut jadual sangat penuh dengan menghadiri kenduri, pergi Low Yat semata-mata untuk beli adapter notebook yang baru.. Dah rasa penat sangat, maka tak jadilah keluar.. Pada 1 Mei pula, masih lagi perlu menghadiri kenduri.Tapi pada malamnya dapatlah DINNER.. Kira Dinner luar tu sempena Ulangtahun lah.. Apapun, saya berharap agar hubungan kami ini akan BERKEKALAN sepanjang hayat.."Terima Kasih Ya Allah Kerana Mempertemukan Kami"


En Hubby suruh saya pergi beli sendiri je hadiah ni.. dapatlah pilih pilihan hati..:)


Aww!! Saya benar-benar menggunakan duet yang hubby bagi untuk hadiah saya!!


Saya Bagi Untuk En Hubby.. Nasib En Hubby Suka..:)


Ni Dinner dekat Fatty Crabs.. Kelana Jaya..


Cumil kan Si Kecil ini.. heheheee..

p/s: Thanx To En Hubby sebab hadiah tuu.. Walaupun hanya dengan bagi duet dan pilih sendiri, tapi saya suka sangat..:)) Thanx 4 everything..

14 comments:

Mama Kyra said...

happy anniversary farah..semoga kekal bahagia hingga nafas terakhir..

^^nu[dd]yra^^ said...

semoga perkahwinan yg dibina berkekalan hingga ke akhir hayat...;p

Kak Aya said...

farah, selamat menyambut ulangtahun perkahwinan ke 3, semoga diberkatiNya hingga ke akhir hayat. Ameeennn.

Farah Shamsudin said...

mekasih semua.. Amin.. Amin Ya Rabb..:)

umialya said...

Selamat menyambut ulangtahu ke 3.. mg berkekalan hingga ke akhirnya.

Cantik beg tu..

Mama Likha said...

yang ke 3??? oh... hppy eniversary dear frh :)
semoga berbahagia selalu yer...

mama comel said...

thniah!!=)

kakchik@ella said...

hepi anniversary adik, rasanya kc tak la terlalu lambat nak wish, kan.

Farah Shamsudin said...

terima kasih semua..:)

Rosie Rose said...

hamboihhh tu diaaaa! hik hik... cepat, kan masa berlalu. semoga terus rukun dan bertambah2 murah rezeki la ye adik2 ku...

Farah Shamsudin said...

sis rosie: oucchhh.. terima kasih ye kakakku.. doakan yang terbaik untuk kami ye.. harapnye kami akan terus rukun dan bertambah2 rezeki..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sayang sori lbt wish kamu ;)

eppy belated anniversary ye farah & hubby..
may bless & bliss b wif u always..
eppy eva after..
evalasting lurve foreva till da end..

zaza craft said...

best nye...

slmt ulgthun :)

meh la sggh blog sy

http://craftdanzaza.blogspot.com

Farah Shamsudin said...

thanx pinky & zaza..:)