Wednesday, 18 May 2011

Bukan Best Mana Pun!!



Pada Hari Wesak Day semalam, banyak lah aktiviti kekeluargaan yang saya lakukan.. Maklumlah Hari Cuti Sedunia kann.. Tapi hari ni saya taknak cerita apakah aktiviti yang saya lakukan pada hari tersebut.. Saya nak kongsikan tentang movie ni " Lu Langsi Lu Mati". 

Pada sebelah malamnya, memang tak jangka pun nak ke Pavilion. Seperti biasalah dah lama sangat tak tengok movie kann.. so, layanlah movie ni.. Sebelum ni En Hubby selalu dengar kawan-kawan beliau kata movie ni tiada jalan cerita dan banyak kelemahannya. Tapi, takpalah kan.. Itu pendapat orang.. Tidak semestinya sama kan??

Sekali pergi tengok, aiseh! macam apa lah jalan ceritanya!! memang benar pendapat yang lain! tak best langsung! boring sangat!!!!Saya rasa kalau movie ni boleh dapat kutipan yang bagus pun, semuanya sebab adanya Shaheizy Sam.( aura dia sekarang semakin menjadi-jadi kan) Memang kusut betul tengok moviee nii.. Bukanlah taknak support pengarah baru seperti Farid kamil tu, Tapiiii... memang totally out! Im Sorry..

Tak tahulah bagi orang lain kan.. pendapat lain-lain.. betul takkk??

17 comments:

oshin-jamel said...

alamak..yer ker farah!!huhuhuh!!cadang² nk p tgk nnti..alamak!!!!cam kne tukar plan la plak !!!heheheh!

Apis said...

Nyesal tak tgk FF5! :(

Shiela Firdaus said...

huhuhu...

Farah Shamsudin said...

Oshin: better tengok movie lainlah dear..

Apis@syg: itula pasall..

kakchik@ella said...

btl tu. kc tgk aritu pun sbb nak temankan Aiman yg minat sgt kat Shaheizy Sam. Kalau tidak .. jgn hrp la nak tgk. Kc tak suka bhs dlm cite ni. tersgt la tak sesuai utk anak2.

♥Mrs.Eady♥ said...

aiks...ramai ckp x best nie....

Hafizah Mohamad said...

k.fiza pun lama dah x tengok wayang...masa rapunzel keluar panggung bawa anak2 gi tgk...tapi anak yang no 2 ni byk ragam sgt...bising nak balik...nak gi toilet lah..mcm2 lagi...pastu x berani bawa dah...malu kat org...sekarang ni beli dvd tgk kat rumah ja....=(

rara pinkmafia said...

yeke tak besh,ntah lah kan.lain org lain taste.bg rara ok lah.best je.rara tak pk kan sgt plot cite.rara tgk lakonan dorg n lawak dorg je.heee

Farah Shamsudin said...

kak Sela: hehehe..

Kakchik: itula kan kak.. sebab ada Shaheizy Sam je..

Mrs Eady: memang tak best! tapi xtaula kot lain orang lain pandangan..

Hafizah: Saya masih berdua lagi kak.. tu yang sibuk tgk kat wayang tuu..

Rara: bagi akk la.. tak best! yela.. klaka tu ada.. tapi ntahlaa..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy pun mcm dah gaak citer ni x best..adnan sempit dulu pon x best bg sy..tapi shaheizy sam memang pelakon yg berbakat

Anonymous said...

salam yunk....tak best ke cite tu????? tp aku dah tgk Fast Five tu...best n gempak gak ar... seyes ke tak best cite tu????????

OKED chokelat said...

fuh selamat duit...rmai kata crita ni borink...sb sam je rmai galak duk nak p tgk..hihi..oke..farid kamil perlu blajar dgn syamsul kot..=p

Solihin Zubir said...

yeke? adeyhh.. tgok trailer mcm best..
x sgka plak jln cerita kosong.. haish..

cik najihah said...

o yeke..
eh ari tu bukak blog sis tetibe kelua malware..

Farah Shamsudin said...

Rina: Adnan Sempit tu kelakar je lebih..farah layan juga.. hehhe

Erny: Aku tau ko yg komen ni even ko tak letak nama kan? memang tak best dearr.. tiada jalan cerita..

Oked: Memang dearr.. eloklah tengok movie lainkan..

Solihin: yup.. tuela.. farah pun terpengaruh dengan trailer dia sebenarnya.

Najihah.. yer dearr.. tentang malware tu, dah ok dah.. aritu memang ada.. dah buang dah.

Puan tia said...

kita baru nak tgk ngan hubby..sekali kawan ramai ckp xbest...trus xjadi tegok..

Farah Shamsudin said...

tia: memang tak bestla.. tapi kalau tia nak pergi tgk juga, tiada salahnyaa..

Bukan Best Mana Pun!!



Pada Hari Wesak Day semalam, banyak lah aktiviti kekeluargaan yang saya lakukan.. Maklumlah Hari Cuti Sedunia kann.. Tapi hari ni saya taknak cerita apakah aktiviti yang saya lakukan pada hari tersebut.. Saya nak kongsikan tentang movie ni " Lu Langsi Lu Mati". 

Pada sebelah malamnya, memang tak jangka pun nak ke Pavilion. Seperti biasalah dah lama sangat tak tengok movie kann.. so, layanlah movie ni.. Sebelum ni En Hubby selalu dengar kawan-kawan beliau kata movie ni tiada jalan cerita dan banyak kelemahannya. Tapi, takpalah kan.. Itu pendapat orang.. Tidak semestinya sama kan??

Sekali pergi tengok, aiseh! macam apa lah jalan ceritanya!! memang benar pendapat yang lain! tak best langsung! boring sangat!!!!Saya rasa kalau movie ni boleh dapat kutipan yang bagus pun, semuanya sebab adanya Shaheizy Sam.( aura dia sekarang semakin menjadi-jadi kan) Memang kusut betul tengok moviee nii.. Bukanlah taknak support pengarah baru seperti Farid kamil tu, Tapiiii... memang totally out! Im Sorry..

Tak tahulah bagi orang lain kan.. pendapat lain-lain.. betul takkk??

17 comments:

oshin-jamel said...

alamak..yer ker farah!!huhuhuh!!cadang² nk p tgk nnti..alamak!!!!cam kne tukar plan la plak !!!heheheh!

Apis said...

Nyesal tak tgk FF5! :(

Shiela Firdaus said...

huhuhu...

Farah Shamsudin said...

Oshin: better tengok movie lainlah dear..

Apis@syg: itula pasall..

kakchik@ella said...

btl tu. kc tgk aritu pun sbb nak temankan Aiman yg minat sgt kat Shaheizy Sam. Kalau tidak .. jgn hrp la nak tgk. Kc tak suka bhs dlm cite ni. tersgt la tak sesuai utk anak2.

♥Mrs.Eady♥ said...

aiks...ramai ckp x best nie....

Hafizah Mohamad said...

k.fiza pun lama dah x tengok wayang...masa rapunzel keluar panggung bawa anak2 gi tgk...tapi anak yang no 2 ni byk ragam sgt...bising nak balik...nak gi toilet lah..mcm2 lagi...pastu x berani bawa dah...malu kat org...sekarang ni beli dvd tgk kat rumah ja....=(

rara pinkmafia said...

yeke tak besh,ntah lah kan.lain org lain taste.bg rara ok lah.best je.rara tak pk kan sgt plot cite.rara tgk lakonan dorg n lawak dorg je.heee

Farah Shamsudin said...

kak Sela: hehehe..

Kakchik: itula kan kak.. sebab ada Shaheizy Sam je..

Mrs Eady: memang tak best! tapi xtaula kot lain orang lain pandangan..

Hafizah: Saya masih berdua lagi kak.. tu yang sibuk tgk kat wayang tuu..

Rara: bagi akk la.. tak best! yela.. klaka tu ada.. tapi ntahlaa..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy pun mcm dah gaak citer ni x best..adnan sempit dulu pon x best bg sy..tapi shaheizy sam memang pelakon yg berbakat

Anonymous said...

salam yunk....tak best ke cite tu????? tp aku dah tgk Fast Five tu...best n gempak gak ar... seyes ke tak best cite tu????????

OKED chokelat said...

fuh selamat duit...rmai kata crita ni borink...sb sam je rmai galak duk nak p tgk..hihi..oke..farid kamil perlu blajar dgn syamsul kot..=p

Solihin Zubir said...

yeke? adeyhh.. tgok trailer mcm best..
x sgka plak jln cerita kosong.. haish..

cik najihah said...

o yeke..
eh ari tu bukak blog sis tetibe kelua malware..

Farah Shamsudin said...

Rina: Adnan Sempit tu kelakar je lebih..farah layan juga.. hehhe

Erny: Aku tau ko yg komen ni even ko tak letak nama kan? memang tak best dearr.. tiada jalan cerita..

Oked: Memang dearr.. eloklah tengok movie lainkan..

Solihin: yup.. tuela.. farah pun terpengaruh dengan trailer dia sebenarnya.

Najihah.. yer dearr.. tentang malware tu, dah ok dah.. aritu memang ada.. dah buang dah.

Puan tia said...

kita baru nak tgk ngan hubby..sekali kawan ramai ckp xbest...trus xjadi tegok..

Farah Shamsudin said...

tia: memang tak bestla.. tapi kalau tia nak pergi tgk juga, tiada salahnyaa..