Thursday, 19 May 2011

Lelaki minat Hindustannn??


Haissshh.. Nak tahu tak saya ni memang dari zaman dulu lagi minat sangat cerita hindustan nii.. Lebih-lebih kalau ada Shah Rukh Han, Kajol, Salman Khan dan yang seangkatan dengan mereka.. Tapi sekarang ni macam dah tak minat, bukan sebab apa..dah terlalu ramai pelakon baru yang tak sehebat Shah Rukh Khan.. Jalan cerita pun macam dah tak best.. Oleh itu, saya memang dah tak layan lah..

Tapi nak dijadikan cerita, baru kini saya tahu En Hubby saya ni, minat cerita ni..Itulah orang katakan tak semestinya perkenalan tu lama kita tau semua tentang beliau kan.. memang sudah terbukti kebenaran kata-kata itu.. Satu hari tu sedang saya melayan tv Chanel Star Movies, tiba-tiba En Hubby dengan selambanya ambil remote tv terus tukar Chanel 108.. kebetulan ada cerita "Dhadkan"..tak pasal-pasal terus je layan cerita nii.. cerita ni cerita lama kan.. memang bestla.. siap tersentuh hati tengok cerita ni..yang lagi tak tahan tu siap record lagi.. Pelakonnya pun tidak kurang hebat.. Antaranya seperti Akshay Kumar, Kiran Kumar, Parmeet dan ada lagi lah yang lain kann..

Kiranya bagi saya tak sangka la En Hubby pun minat lebih kurang saya juga.. Lepas ni bolehla saya layan cerita Hindustan dengan En Hubby.. Boleh kan En Hubby? : )

16 comments:

Mamamya said...

mmg best citer dhadkan ni..citer lama.. dulu2 suka tgk hindustan tp skrg dah kurang sikit...

Tina Othman said...

hihi tak minat hindustan..sesekali okeylah kalau shah rukh khan

sarah-najwan said...

jrg org laki minat nustan..hehee

yg dorang minat..bola..bola..bola..hehe..tu laki akak..

Ummi Alesya Sofea said...

Liza lyn gak citer hindustan tp tgk pelakon lah jgk,pastu tgk citer..klu citer yg kelakar ke seram ke mmg lyn sampai abis lah.

Farah Shamsudin said...

Mamamya: aar.. best betol..
Tina: hehehe.. tak minat ke? agaknya sebab banyak menyanyi ekk?

kak sarah: En Hubby saya lagi gila dgn bola.. kena pulak dia fanatik fan Arsenal..

Ummi: farah pun kena tgk jalan pelakon jugaa.. hehehe

cik sakura said...

dah lama tak tengok cerita hidustan..

Puan Kutu said...

sy tak minat hindustan tp en suami mmg minat.hehe..

Farah Shamsudin said...

Sakura:Samalah farah.. lama dah tak tengok..

Pn Kutu: Susah nak jumpa kan lelaki minat hindustan..

Redbloodsnow said...

ada kot lelaki minat hindustan..hehe. zie lama dh tak layan hindustan. klo kena dgn citer best..layan gak kat channel ZEE..haha

Farah Shamsudin said...

Zie: hahaha.. samalah farah pun dah lama tak tengok yunk.. itu yang baru tgk jee.. hehehe..

MamaEma said...

cerita hindi nio..bab sedih memang akan keluar air mata...tp hubby tak berapa minat sebab dia tak hansem mcm shah rukh khan tu...hehehe

Farah Shamsudin said...

hehehe.. macam tu pulak ek mama ema..:)

cikpuanhady said...

waa..me menang peminat tegar citer hindustan, sejak kuch kuch ho ta hai..tapi lama dah tak layan, sebab sini takde citer hindi..huhu..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dulu sy pon minat hindustan..tp la ni dah x bestlah..

Farah Shamsudin said...

betul tu rina.. sekarang ni dah tak best..

zura_habib said...

kalau sy tido awal mlm2,esoknya bgn bukak je mesti channel 108..my laling mlm2 duk layan hindustan hihi..kantoi di situ

Lelaki minat Hindustannn??


Haissshh.. Nak tahu tak saya ni memang dari zaman dulu lagi minat sangat cerita hindustan nii.. Lebih-lebih kalau ada Shah Rukh Han, Kajol, Salman Khan dan yang seangkatan dengan mereka.. Tapi sekarang ni macam dah tak minat, bukan sebab apa..dah terlalu ramai pelakon baru yang tak sehebat Shah Rukh Khan.. Jalan cerita pun macam dah tak best.. Oleh itu, saya memang dah tak layan lah..

Tapi nak dijadikan cerita, baru kini saya tahu En Hubby saya ni, minat cerita ni..Itulah orang katakan tak semestinya perkenalan tu lama kita tau semua tentang beliau kan.. memang sudah terbukti kebenaran kata-kata itu.. Satu hari tu sedang saya melayan tv Chanel Star Movies, tiba-tiba En Hubby dengan selambanya ambil remote tv terus tukar Chanel 108.. kebetulan ada cerita "Dhadkan"..tak pasal-pasal terus je layan cerita nii.. cerita ni cerita lama kan.. memang bestla.. siap tersentuh hati tengok cerita ni..yang lagi tak tahan tu siap record lagi.. Pelakonnya pun tidak kurang hebat.. Antaranya seperti Akshay Kumar, Kiran Kumar, Parmeet dan ada lagi lah yang lain kann..

Kiranya bagi saya tak sangka la En Hubby pun minat lebih kurang saya juga.. Lepas ni bolehla saya layan cerita Hindustan dengan En Hubby.. Boleh kan En Hubby? : )

16 comments:

Mamamya said...

mmg best citer dhadkan ni..citer lama.. dulu2 suka tgk hindustan tp skrg dah kurang sikit...

Tina Othman said...

hihi tak minat hindustan..sesekali okeylah kalau shah rukh khan

sarah-najwan said...

jrg org laki minat nustan..hehee

yg dorang minat..bola..bola..bola..hehe..tu laki akak..

Ummi Alesya Sofea said...

Liza lyn gak citer hindustan tp tgk pelakon lah jgk,pastu tgk citer..klu citer yg kelakar ke seram ke mmg lyn sampai abis lah.

Farah Shamsudin said...

Mamamya: aar.. best betol..
Tina: hehehe.. tak minat ke? agaknya sebab banyak menyanyi ekk?

kak sarah: En Hubby saya lagi gila dgn bola.. kena pulak dia fanatik fan Arsenal..

Ummi: farah pun kena tgk jalan pelakon jugaa.. hehehe

cik sakura said...

dah lama tak tengok cerita hidustan..

Puan Kutu said...

sy tak minat hindustan tp en suami mmg minat.hehe..

Farah Shamsudin said...

Sakura:Samalah farah.. lama dah tak tengok..

Pn Kutu: Susah nak jumpa kan lelaki minat hindustan..

Redbloodsnow said...

ada kot lelaki minat hindustan..hehe. zie lama dh tak layan hindustan. klo kena dgn citer best..layan gak kat channel ZEE..haha

Farah Shamsudin said...

Zie: hahaha.. samalah farah pun dah lama tak tengok yunk.. itu yang baru tgk jee.. hehehe..

MamaEma said...

cerita hindi nio..bab sedih memang akan keluar air mata...tp hubby tak berapa minat sebab dia tak hansem mcm shah rukh khan tu...hehehe

Farah Shamsudin said...

hehehe.. macam tu pulak ek mama ema..:)

cikpuanhady said...

waa..me menang peminat tegar citer hindustan, sejak kuch kuch ho ta hai..tapi lama dah tak layan, sebab sini takde citer hindi..huhu..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dulu sy pon minat hindustan..tp la ni dah x bestlah..

Farah Shamsudin said...

betul tu rina.. sekarang ni dah tak best..

zura_habib said...

kalau sy tido awal mlm2,esoknya bgn bukak je mesti channel 108..my laling mlm2 duk layan hindustan hihi..kantoi di situ