Sunday, 22 May 2011

Perjumpaan Yang Sangat Bermakna..:)

Pada 22 Mei 2011 bersamaan hari Ahad.. Kiranya semalam lah kan.. memang saya dah berjanji dengan Mama Likha dan Mama Kyra untuk hadirkan diri pada perjumpaan Geng Hot Mama Blogger..Perjumpaan ni kiranya pot luck lah.. masing-masing kena bawa makanan atau minuman.. kena pulak saya tidak dapat hadirkan diri pada Majlis Hari Jadi Kyra baru-baru ini..

Seperti yang telah dijanjikan, saya tetap menghadirkan diri... Tapi agak lambat sampai di destinasi.. Maklumlah dengan jalan yang sesak nak ke Shah Alam. Itulah pertama kali saya jumpa dengan merekaa.. Sangat happening!! Walaupun masing-masing baru pertama kali jumpa.. tapi rasanya macam dah bertahun-tahun kenal.. :)


Seronok sangat terutamanya dapat jumpa Mama Likha dengan Mama Kyra.. Selama ni kami hanya berchatiing dan berkomen dalam facebook.. memang kami bertiga rapat..Selalu bertanya khabar antara satu sama lain.. Selain tu, saya dapat jumpa kak Shiela, Ibu Darwisy, Kak El, Kak Noura, Nordalina dan Neena.. Mereka jua sangat sporting..!! Lepas ni boleh jumpa lagi laaahh! Love u all !!


Mama Kyra buat..:)


Mama Kyra buat jugaa ..Sedap! 

 Ni Kak El punyaa..

Rasanya ni Kak Noura yang bawa..

Ibu Darwisy tempah khas untuk perjumpaan nii..

 Kami Semua.. Tapi Kak Shiela takda pulaa..



kami Bertigaa... Semoga Persahabatan Kita Berkekalan..Love U All!


Sedap Sangat! Terima Kasih Buat Mama Kyra.

p/s: Banyak lagi bekalan yang tak sempat nak snap..apa pun saya sangat enjoy!! Lepas ni kita boleh jumpa lagi laaah..

18 comments:

Tina Othman said...

wah bestnya dapat jumpa mama kyra & mama likha..=)..lawa2 korang bertiga yea

eliyaezlinalias said...

sukeee lah! lenkali kita gath2 lagik ehhhh~muah!

F.A.R.A.H. deeb said...

Alaaa x dpt gi sbb kene g umah mentua hr tu huhuuu...

Farah Shamsudin said...

Tina: Ouchh.. lawa ke? Terima kasih Tina..

Kak El: Ai pun suka laahh..hehehe..

Mama Kyra said...

best dpt jupe suma org.dpt kenal..yg plg best tiga skawan tingtong dpt kumpul kannnn..

kiera'sakura said...

wahhh bestnye dapat pergi gath mama2 nie.. banyaknye mkanan.. mesti sedap... yummmyyyy

Ummi Alesya Sofea said...

bestnyer korang boleh jumpe2..hehe,liza duk jauh..duk kelantan,klu ada rezeki nak jugak jumpe member2 GHMB. :)

osHin said...

sedapnye makanan :)

Farah Shamsudin said...

Farah Deeb: Takpelaaa.. nak buat cemana.. next time pula yee.

Mama Kyra: tuela kann.. tiga sekawan yang ting tong! hahaha..

Kiera: banyak lagi tak sempat snap hidangan bekalan tuu..

Ummi Liza: Mana tau ada rezeki ke Kelantan pulaa kan..

Oshin: Memang sedap dearr

Redbloodsnow said...

cokelat yg mama kyra buat tu syg giler lah rs nk mkn..hehehe

PinKy MoMMa said...

alamak kalau abg long tgk upin ipin tu harus dia tak makan huhu..
tgk je setiap masa.. ;)

Farah Shamsudin said...

Zie & Pinky: haaa! tau takpe.. sayang nak amakan tauu!!

Ezi Ezdiani said...

ala, bestnya gathering tuh.. x dpt join la aritu... syoknya dpt jmpa geng2 sekepala ni!

Farah Shamsudin said...

Ezi: takpelaahh.. nak buat cemana.. nanti dorang nak buat lagi tuu.. mesti join tau..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bagusnya korang neh..mmg berkenalan ikut blog ke?

Farah Shamsudin said...

rina: takdelaahh.. farah masuk group kat fb.. group tu semuanya ada blog.. so, inilah perjumpaan pertama kali..best sangat..mereka nak buat perjumpaan kali kedua pula pada Jun nii.. kalau jadilah..

Aku Ibu Muda said...

wahh...bestnya..leh join ke :)

Farah Shamsudin said...

Boleh je join nanti.. next gath ye..

Perjumpaan Yang Sangat Bermakna..:)

Pada 22 Mei 2011 bersamaan hari Ahad.. Kiranya semalam lah kan.. memang saya dah berjanji dengan Mama Likha dan Mama Kyra untuk hadirkan diri pada perjumpaan Geng Hot Mama Blogger..Perjumpaan ni kiranya pot luck lah.. masing-masing kena bawa makanan atau minuman.. kena pulak saya tidak dapat hadirkan diri pada Majlis Hari Jadi Kyra baru-baru ini..

Seperti yang telah dijanjikan, saya tetap menghadirkan diri... Tapi agak lambat sampai di destinasi.. Maklumlah dengan jalan yang sesak nak ke Shah Alam. Itulah pertama kali saya jumpa dengan merekaa.. Sangat happening!! Walaupun masing-masing baru pertama kali jumpa.. tapi rasanya macam dah bertahun-tahun kenal.. :)


Seronok sangat terutamanya dapat jumpa Mama Likha dengan Mama Kyra.. Selama ni kami hanya berchatiing dan berkomen dalam facebook.. memang kami bertiga rapat..Selalu bertanya khabar antara satu sama lain.. Selain tu, saya dapat jumpa kak Shiela, Ibu Darwisy, Kak El, Kak Noura, Nordalina dan Neena.. Mereka jua sangat sporting..!! Lepas ni boleh jumpa lagi laaahh! Love u all !!


Mama Kyra buat..:)


Mama Kyra buat jugaa ..Sedap! 

 Ni Kak El punyaa..

Rasanya ni Kak Noura yang bawa..

Ibu Darwisy tempah khas untuk perjumpaan nii..

 Kami Semua.. Tapi Kak Shiela takda pulaa..



kami Bertigaa... Semoga Persahabatan Kita Berkekalan..Love U All!


Sedap Sangat! Terima Kasih Buat Mama Kyra.

p/s: Banyak lagi bekalan yang tak sempat nak snap..apa pun saya sangat enjoy!! Lepas ni kita boleh jumpa lagi laaah..

18 comments:

Tina Othman said...

wah bestnya dapat jumpa mama kyra & mama likha..=)..lawa2 korang bertiga yea

eliyaezlinalias said...

sukeee lah! lenkali kita gath2 lagik ehhhh~muah!

F.A.R.A.H. deeb said...

Alaaa x dpt gi sbb kene g umah mentua hr tu huhuuu...

Farah Shamsudin said...

Tina: Ouchh.. lawa ke? Terima kasih Tina..

Kak El: Ai pun suka laahh..hehehe..

Mama Kyra said...

best dpt jupe suma org.dpt kenal..yg plg best tiga skawan tingtong dpt kumpul kannnn..

kiera'sakura said...

wahhh bestnye dapat pergi gath mama2 nie.. banyaknye mkanan.. mesti sedap... yummmyyyy

Ummi Alesya Sofea said...

bestnyer korang boleh jumpe2..hehe,liza duk jauh..duk kelantan,klu ada rezeki nak jugak jumpe member2 GHMB. :)

osHin said...

sedapnye makanan :)

Farah Shamsudin said...

Farah Deeb: Takpelaaa.. nak buat cemana.. next time pula yee.

Mama Kyra: tuela kann.. tiga sekawan yang ting tong! hahaha..

Kiera: banyak lagi tak sempat snap hidangan bekalan tuu..

Ummi Liza: Mana tau ada rezeki ke Kelantan pulaa kan..

Oshin: Memang sedap dearr

Redbloodsnow said...

cokelat yg mama kyra buat tu syg giler lah rs nk mkn..hehehe

PinKy MoMMa said...

alamak kalau abg long tgk upin ipin tu harus dia tak makan huhu..
tgk je setiap masa.. ;)

Farah Shamsudin said...

Zie & Pinky: haaa! tau takpe.. sayang nak amakan tauu!!

Ezi Ezdiani said...

ala, bestnya gathering tuh.. x dpt join la aritu... syoknya dpt jmpa geng2 sekepala ni!

Farah Shamsudin said...

Ezi: takpelaahh.. nak buat cemana.. nanti dorang nak buat lagi tuu.. mesti join tau..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bagusnya korang neh..mmg berkenalan ikut blog ke?

Farah Shamsudin said...

rina: takdelaahh.. farah masuk group kat fb.. group tu semuanya ada blog.. so, inilah perjumpaan pertama kali..best sangat..mereka nak buat perjumpaan kali kedua pula pada Jun nii.. kalau jadilah..

Aku Ibu Muda said...

wahh...bestnya..leh join ke :)

Farah Shamsudin said...

Boleh je join nanti.. next gath ye..