Tuesday, 5 July 2011

Tahniah Untuk Aida Gadis Melayu..

Baru teringat nak buat entri ni.. Sebelum ni memang nak buat dah, tapi asyiklah lupaa.. ni sementara ingat baik buat entri kan...Apapun saya nak ucapkan tahniah untuk Aida & Saiful kerana menerima kehadiran cahayamata yang sulung pada 29 Jun 2011 yang lepas..Cumil sangat anaknya tuu..:) Selepas ini akan bertambah-tambah la rezeki mereka berdua...InsyaAllah...Jom kita tengok gambar..


Bagai Pinang dibelah dua..


Ha.. Inilah gambar  anak merekaa.. 

p/s* Tahniah sekali lagi untuk mereka berdua..:)

25 comments:

Ibu Darwisy said...

dah bersalin ye..malam tadi tgk saiful bace berita, terdetik pulak psl aida dah bersalin ke belum..thanks 4 da info..

PinKy MoMMa said...

alhamdulillah smuanyer slamat ;)
tahniah utk mereka..

Tina Othman said...

wah bestnya ada baby, tahniah untuk mereka

halila Ibrahim said...

oo .. terus teringat balik siapa Aida ni .. tidak dah lupa dah pasal dia jarang keluar TV

@e_da said...

mesti cute anak diorg ni kan.. mak ayah org lawa.. hehe

Isteri Encek Bard said...

tahniah untuk meraka

misscha said...

haappy 4 them :)

Farah Shamsudin said...

Ibu Darwisy:aar.. dah bersalin dah dear..

Pinky: tuelaa.. alhsmdulillah..

Tina: bestkan..bila lah farah nak ada ni..

Halila: hehehe.. yerlah tu.. memang jarang sangat nampak die kat tv..

eda: tuelaa.. mesti cumil..

IEB: :)

Mama Likha said...

baby fresh from oven !

risa said...

comelnye baby...alololo shukeeee

Anonymous said...

akak ni xtgk gadis melayu..huhu

kalu tgk baby..cam rasa nk berbaby jugak kan..hik hik

kak sarahnajwan

oshin-jamel said...

cumillllnyeee!!

MamaEma said...

suami isteri cantik dan kacak

anaknya pasti comel kan..kan..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tahniah utk mrk..

aizamia3 said...

tahniah buat Aida & Saiful..

psstt: suka bau baby..

cik sakura said...

comelnya..tahniah dari cik sakura..

kayrul-shah said...

tahniah untuk diorang..baru tadi tau yang aida nie ada blog...tup2 tengok kat sini, dia dah bersalin rupanya..patutla dia tak update

NOOR FATIN said...

ala comelnya anak dia. heheh tahniah la..:)

Farah Shamsudin said...

Mama Likha: itulahh!

kak Risa: cumilkann??

kak sarah najwan: hehehe.. farah memang nak buat baby pn kak.. kekekee..

oshin: memang sangat cumil!

MamaEma: Itulahh.. mak ayah pn sweet sangat..

Rina: ya.. tahniah untuk mereka..

aizamia: bau baby menenangkan kann??

Sakura: memang cumil kan dearr?

Kayrul: yup.. selalu kat blog die selalu update kan?

Fatin: hehehe.. memang cumil..

saharinasaharudin said...

congrats to Aida&saiful :)

Farah Shamsudin said...

saharina: :) kite semua happy for her kan..

Puan Kutu said...

comel..tumpang gembira..:)

cikpuanhady said...

waa..taktau pon dah deliver..tahniah utk mereka..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Zefa NorAsmara said...

Cumelnye.. :-)

Farah Shamsudin said...

Pn Kutu: tuelaa.. kite tumpang gembira kann..

Cikpuanhady: macam tak dapat liputan sangat kan yang beliau dah deliver..

Zefa: cumilkan..:)

Tahniah Untuk Aida Gadis Melayu..

Baru teringat nak buat entri ni.. Sebelum ni memang nak buat dah, tapi asyiklah lupaa.. ni sementara ingat baik buat entri kan...Apapun saya nak ucapkan tahniah untuk Aida & Saiful kerana menerima kehadiran cahayamata yang sulung pada 29 Jun 2011 yang lepas..Cumil sangat anaknya tuu..:) Selepas ini akan bertambah-tambah la rezeki mereka berdua...InsyaAllah...Jom kita tengok gambar..


Bagai Pinang dibelah dua..


Ha.. Inilah gambar  anak merekaa.. 

p/s* Tahniah sekali lagi untuk mereka berdua..:)

25 comments:

Ibu Darwisy said...

dah bersalin ye..malam tadi tgk saiful bace berita, terdetik pulak psl aida dah bersalin ke belum..thanks 4 da info..

PinKy MoMMa said...

alhamdulillah smuanyer slamat ;)
tahniah utk mereka..

Tina Othman said...

wah bestnya ada baby, tahniah untuk mereka

halila Ibrahim said...

oo .. terus teringat balik siapa Aida ni .. tidak dah lupa dah pasal dia jarang keluar TV

@e_da said...

mesti cute anak diorg ni kan.. mak ayah org lawa.. hehe

Isteri Encek Bard said...

tahniah untuk meraka

misscha said...

haappy 4 them :)

Farah Shamsudin said...

Ibu Darwisy:aar.. dah bersalin dah dear..

Pinky: tuelaa.. alhsmdulillah..

Tina: bestkan..bila lah farah nak ada ni..

Halila: hehehe.. yerlah tu.. memang jarang sangat nampak die kat tv..

eda: tuelaa.. mesti cumil..

IEB: :)

Mama Likha said...

baby fresh from oven !

risa said...

comelnye baby...alololo shukeeee

Anonymous said...

akak ni xtgk gadis melayu..huhu

kalu tgk baby..cam rasa nk berbaby jugak kan..hik hik

kak sarahnajwan

oshin-jamel said...

cumillllnyeee!!

MamaEma said...

suami isteri cantik dan kacak

anaknya pasti comel kan..kan..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tahniah utk mrk..

aizamia3 said...

tahniah buat Aida & Saiful..

psstt: suka bau baby..

cik sakura said...

comelnya..tahniah dari cik sakura..

kayrul-shah said...

tahniah untuk diorang..baru tadi tau yang aida nie ada blog...tup2 tengok kat sini, dia dah bersalin rupanya..patutla dia tak update

NOOR FATIN said...

ala comelnya anak dia. heheh tahniah la..:)

Farah Shamsudin said...

Mama Likha: itulahh!

kak Risa: cumilkann??

kak sarah najwan: hehehe.. farah memang nak buat baby pn kak.. kekekee..

oshin: memang sangat cumil!

MamaEma: Itulahh.. mak ayah pn sweet sangat..

Rina: ya.. tahniah untuk mereka..

aizamia: bau baby menenangkan kann??

Sakura: memang cumil kan dearr?

Kayrul: yup.. selalu kat blog die selalu update kan?

Fatin: hehehe.. memang cumil..

saharinasaharudin said...

congrats to Aida&saiful :)

Farah Shamsudin said...

saharina: :) kite semua happy for her kan..

Puan Kutu said...

comel..tumpang gembira..:)

cikpuanhady said...

waa..taktau pon dah deliver..tahniah utk mereka..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Zefa NorAsmara said...

Cumelnye.. :-)

Farah Shamsudin said...

Pn Kutu: tuelaa.. kite tumpang gembira kann..

Cikpuanhady: macam tak dapat liputan sangat kan yang beliau dah deliver..

Zefa: cumilkan..:)