Wednesday, 13 July 2011

Saya Sangat Suka Dengan Wangian..:)

Wangian? Apa yang kawan-kawan faham ekk? hehehe.. dah macam jadi cikgu pulak nak tanya orang kan..Sebenarnya, saya memang suka sangat dengan wangi-wangian ni..Memang sejak azali tau! Kalau nak sebut wangian tu tidak semestinya dari minyak wangi, sabun dan bedak kan? Tapi kan, memang itulah yang selalu saya pakai untuk wangi.. Kalau setakat di rumah sahaja, saya suka pakai bedak baby Johnson! Wangi sangat baunyaa..Sampai En Hubby yang dalam bilik komputer pun boleh bau..:)

Banyak juga bedak baby saya kumpul.. Mesti pakai tukar-tukar bila kat rumah tuu..Bila keluar kerja, takdalah saya pakai bedak babykan.. Saya pakai minyak wangi lahh.. Nak tau saya paling suka jenama apa? Paling suka tau!!


Saya suka minyak wangi ini..


Kalau GA saya suka Diamonds! Baunya sampai menusuk kalbu..


Ha! Ini Body Lotion.. aduyai! Bila pakai je kan.. rasa macam best sangat..

Selain minyak wangi ini, adalah lagi wangi-wangian yang lain saya suka juga.. Tapi minyak wangi yang atas ni memang saya suka sangat..:) baunya sangat sedap!

p/s* kalau En Hubby pula suka sangat Dunhill warna merah tuu.. saya pun suka baunya..:)

19 comments:

Cik Eka said...

hehehe..eka pun suka wangi tapi x mampu beli mahal2...

setakat avon jer..heeeeeee

Tina Othman said...

auwwwwwww dunhill merah mmg sangat seksi lah farah hehe

cik najihah said...

nak jugak pakai perfume mahal2 hihi..
pakai cap avon jugak

kakchik@ella said...

Hai farah .. Ratu minyak wangi dah datang ni. Tu la .. seru lagi. Laju aje KC sampai. Hihihi.

Dunhill merah tu namanya "Desire". Cik Abg kita pun suka. Bila dia pakai, rasa nak cium leher dia je .. so addicted to the smell. Hihi.

Farah Shamsudin said...

Eka : hehehe.. suka kan wangi2 ni.. tak kisahlah mahal ke murahkan..

Tina: memang pun dearr.. seksi habis!

Najihah: ala, tak kisahlah cap ape pun dearr.. janji wangi.

KC: hahahaa.. sama lah kita.. ratu wangi2an.. Ha! betul memang itulah namanyaa! sedapkan baunyaa..

aTy _faRed~ said...

saye pulak kan suke sangat pewangi umah...satu umah saye letak pewangi tau...heheheh... kalau pewangi badan tu..saye tak leh pakai baby nyer ar.. tak kire ar cologne ker..lotion ker...shampoo badan ker...tak tau kenape nanti gatal2...[sakit hati sebab tak ley pakai]:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

perempuan mistilah suka wangi..kalau tak bau wangi nnt org kata x pndai jaga penampilan kan..

Puan Kutu said...

semua orgs uka wangi kot.klu yg tak suka tu sahih pengotor.haha..

DiDie RedWan said...

suka cantour nutrimetic jer....

Farah Shamsudin said...

aty: yerke? alergic la tu..

Kak Rina: hahaha.. mengkin ada yang tak suka kot..

Pn Kutu: hahaha.. tak semestinya.. tapi mungkin dia pandai jaga diri..

kak Didie: ouchh.. ok yer kak?

Aku Ibu Muda said...

wani tak suka perfume...hihi...tp bukanlah daku pengotor kan.

cuma hidung alah dgn bau2 yg kuat ni

cukup sekadar bedak baby je :)

kadang2 sembur jugak...tp setahun sekali je kot...ahaha

risa said...

akak suke jugakkkkkk!!! suka sangat2
pendek kata kalau ai ada bau means sumtin samwere le tuh...ekekeke
hari tu beli minyak wangi dari egypt tu..adehhh memang secalit je dah wangi satu dunia

Redbloodsnow said...

me too farah :) zie pun suka banget dgn wangi. BTW, perfume paris hilton tu bau dia sedap giler kan :)

cik sakura said...

dunhill merah..hehe..it's sexy..minat juga perfume paris hilton selain jlo n britney..

Zefa NorAsmara said...

Kak zefa suka burbery.. err.. lupa lak ejaannya mcm mana.. :-)

Farah Shamsudin said...

AIM: tuelaa farah cakap.. tak semestinya tak suka perfume tu pengotor orangnyaa..

kak risa: wahh! akak adalah ratu perfumee..:)

Zie: betul dear.. Paris Hilton sedap baunyaa..

Sakura: sama lah taste kita yee..

Zefa: heheh..wangikan..

eiela said...

yup, suka wangian jugak. macam2 koleksi ada. rasa macam terbau perfume nih.

teamtalo said...
This comment has been removed by the author.
Perfume-Malaysia.com said...

suka perfume ehh..
meh la usha2 kat web kami..mana tau ada yg berkenan ker.. :P

Saya Sangat Suka Dengan Wangian..:)

Wangian? Apa yang kawan-kawan faham ekk? hehehe.. dah macam jadi cikgu pulak nak tanya orang kan..Sebenarnya, saya memang suka sangat dengan wangi-wangian ni..Memang sejak azali tau! Kalau nak sebut wangian tu tidak semestinya dari minyak wangi, sabun dan bedak kan? Tapi kan, memang itulah yang selalu saya pakai untuk wangi.. Kalau setakat di rumah sahaja, saya suka pakai bedak baby Johnson! Wangi sangat baunyaa..Sampai En Hubby yang dalam bilik komputer pun boleh bau..:)

Banyak juga bedak baby saya kumpul.. Mesti pakai tukar-tukar bila kat rumah tuu..Bila keluar kerja, takdalah saya pakai bedak babykan.. Saya pakai minyak wangi lahh.. Nak tau saya paling suka jenama apa? Paling suka tau!!


Saya suka minyak wangi ini..


Kalau GA saya suka Diamonds! Baunya sampai menusuk kalbu..


Ha! Ini Body Lotion.. aduyai! Bila pakai je kan.. rasa macam best sangat..

Selain minyak wangi ini, adalah lagi wangi-wangian yang lain saya suka juga.. Tapi minyak wangi yang atas ni memang saya suka sangat..:) baunya sangat sedap!

p/s* kalau En Hubby pula suka sangat Dunhill warna merah tuu.. saya pun suka baunya..:)

19 comments:

Cik Eka said...

hehehe..eka pun suka wangi tapi x mampu beli mahal2...

setakat avon jer..heeeeeee

Tina Othman said...

auwwwwwww dunhill merah mmg sangat seksi lah farah hehe

cik najihah said...

nak jugak pakai perfume mahal2 hihi..
pakai cap avon jugak

kakchik@ella said...

Hai farah .. Ratu minyak wangi dah datang ni. Tu la .. seru lagi. Laju aje KC sampai. Hihihi.

Dunhill merah tu namanya "Desire". Cik Abg kita pun suka. Bila dia pakai, rasa nak cium leher dia je .. so addicted to the smell. Hihi.

Farah Shamsudin said...

Eka : hehehe.. suka kan wangi2 ni.. tak kisahlah mahal ke murahkan..

Tina: memang pun dearr.. seksi habis!

Najihah: ala, tak kisahlah cap ape pun dearr.. janji wangi.

KC: hahahaa.. sama lah kita.. ratu wangi2an.. Ha! betul memang itulah namanyaa! sedapkan baunyaa..

aTy _faRed~ said...

saye pulak kan suke sangat pewangi umah...satu umah saye letak pewangi tau...heheheh... kalau pewangi badan tu..saye tak leh pakai baby nyer ar.. tak kire ar cologne ker..lotion ker...shampoo badan ker...tak tau kenape nanti gatal2...[sakit hati sebab tak ley pakai]:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

perempuan mistilah suka wangi..kalau tak bau wangi nnt org kata x pndai jaga penampilan kan..

Puan Kutu said...

semua orgs uka wangi kot.klu yg tak suka tu sahih pengotor.haha..

DiDie RedWan said...

suka cantour nutrimetic jer....

Farah Shamsudin said...

aty: yerke? alergic la tu..

Kak Rina: hahaha.. mengkin ada yang tak suka kot..

Pn Kutu: hahaha.. tak semestinya.. tapi mungkin dia pandai jaga diri..

kak Didie: ouchh.. ok yer kak?

Aku Ibu Muda said...

wani tak suka perfume...hihi...tp bukanlah daku pengotor kan.

cuma hidung alah dgn bau2 yg kuat ni

cukup sekadar bedak baby je :)

kadang2 sembur jugak...tp setahun sekali je kot...ahaha

risa said...

akak suke jugakkkkkk!!! suka sangat2
pendek kata kalau ai ada bau means sumtin samwere le tuh...ekekeke
hari tu beli minyak wangi dari egypt tu..adehhh memang secalit je dah wangi satu dunia

Redbloodsnow said...

me too farah :) zie pun suka banget dgn wangi. BTW, perfume paris hilton tu bau dia sedap giler kan :)

cik sakura said...

dunhill merah..hehe..it's sexy..minat juga perfume paris hilton selain jlo n britney..

Zefa NorAsmara said...

Kak zefa suka burbery.. err.. lupa lak ejaannya mcm mana.. :-)

Farah Shamsudin said...

AIM: tuelaa farah cakap.. tak semestinya tak suka perfume tu pengotor orangnyaa..

kak risa: wahh! akak adalah ratu perfumee..:)

Zie: betul dear.. Paris Hilton sedap baunyaa..

Sakura: sama lah taste kita yee..

Zefa: heheh..wangikan..

eiela said...

yup, suka wangian jugak. macam2 koleksi ada. rasa macam terbau perfume nih.

teamtalo said...
This comment has been removed by the author.
Perfume-Malaysia.com said...

suka perfume ehh..
meh la usha2 kat web kami..mana tau ada yg berkenan ker.. :P