Thursday, 7 July 2011

Contest SHAWL I Shawl Cantik Untuk Dimenangi!!

Salam Kawan-kawan..
Dah lama sangat saya tak join mana-mana contest tau..
Kali ni saya nak join contest ini.. Jomlah join..
Ada 7 shawls untuk dimenangi.. Saya nak mencuba nasib je..
Bertuahlah kalau saya menjadi pemenangnya..:)
Tarikh tamat contest ini pada 13 Julai 2011..




Saya sebenarnya baru sahaja berjinak-jinak dengan shawl. 
Tengok orang lain pakai nampak cantik, itulah saya mencuba juga..
Bila sudah mencuba rasa selesa dan trendy..
Itulah yang membuatkan saya nak sangat shawl.. 
mesti bertambah ayu gitu kalau dapat shawl dari  cik punya contest ini..:)
Tambahan lagi, shawlnya semua cantik-cantik...

10 comments:

oshin-jamel said...

mmg lawa farah pkai tao..oshin pon smpai sudah x reti² lagi paki..miahahah!!!!

Farah Shamsudin said...

oshin: aww! thanx my dearriee.. farah pn jenuh juga nak belajar pakai..

cik najihah said...

gud luck tau kak..
hihi kite pun join jugak

dilazfamily said...

good luck.moga ada rezeki menang
nak minta tolong vote qistina boleh

Cara-caranya:

1. Like Page https://www.facebook.com/pantai.hospital.ayer.keroh

2. Like Gambar QISTINA

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150269072233407&set=a.10150269064993407.344317.378265923406&type=1&theater

3. Tinggalkan komen di page gambar

ieda said...

gud luck dik ! :)

Farah Shamsudin said...

najihah: terima kasih dik.. gud luck to u too..

Dila: bolehh..

kak ieda: terima kasih kakak..

asfira aminuddin said...

babe, good luck for the contest okay :))

Farah Shamsudin said...

Fira: thanx dearr..

Ibu Darwisy said...

gud luck farah..

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

gud luck taw fara :)

boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot

Contest SHAWL I Shawl Cantik Untuk Dimenangi!!

Salam Kawan-kawan..
Dah lama sangat saya tak join mana-mana contest tau..
Kali ni saya nak join contest ini.. Jomlah join..
Ada 7 shawls untuk dimenangi.. Saya nak mencuba nasib je..
Bertuahlah kalau saya menjadi pemenangnya..:)
Tarikh tamat contest ini pada 13 Julai 2011..




Saya sebenarnya baru sahaja berjinak-jinak dengan shawl. 
Tengok orang lain pakai nampak cantik, itulah saya mencuba juga..
Bila sudah mencuba rasa selesa dan trendy..
Itulah yang membuatkan saya nak sangat shawl.. 
mesti bertambah ayu gitu kalau dapat shawl dari  cik punya contest ini..:)
Tambahan lagi, shawlnya semua cantik-cantik...

10 comments:

oshin-jamel said...

mmg lawa farah pkai tao..oshin pon smpai sudah x reti² lagi paki..miahahah!!!!

Farah Shamsudin said...

oshin: aww! thanx my dearriee.. farah pn jenuh juga nak belajar pakai..

cik najihah said...

gud luck tau kak..
hihi kite pun join jugak

dilazfamily said...

good luck.moga ada rezeki menang
nak minta tolong vote qistina boleh

Cara-caranya:

1. Like Page https://www.facebook.com/pantai.hospital.ayer.keroh

2. Like Gambar QISTINA

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150269072233407&set=a.10150269064993407.344317.378265923406&type=1&theater

3. Tinggalkan komen di page gambar

ieda said...

gud luck dik ! :)

Farah Shamsudin said...

najihah: terima kasih dik.. gud luck to u too..

Dila: bolehh..

kak ieda: terima kasih kakak..

asfira aminuddin said...

babe, good luck for the contest okay :))

Farah Shamsudin said...

Fira: thanx dearr..

Ibu Darwisy said...

gud luck farah..

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

gud luck taw fara :)

boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot