Saturday, 9 July 2011

Scha Akan Menamatkan Zaman Bujang?

Selamat Hari Ahad untuk semua..:) sekarang ni sudah tengah pagi.. Mata pun tak dapat nak lelap lagi. Maka saya pun buka "notebook".. Apa lagi nak update blog seperti biasalah.. Kali ni saya nak cerita tentang Sha & Awal Ashaari..

Saya ini antara peminat Sha.. Saya mula meminati beliau sejak cerita Awan Dania.. Beliau sangat cantikk!! Tidak hairanlah kan Awal pun jatuh cinta dengan beliau kan?? Sha akan menamatkan zaman bujangnya dalam masa terdekat ini.. Kalau tidak silap pada Disember tahun ini juga.. Saya gembira dengar berita ni..Tak sabar nak tengok mereka berdua naik pelamin tau! Mereka sangat sesuaii. Yerlah, bercinta lama-lama pun tak bestkan? Eloklah tamatkan zaman bujang jee.. Tunggu apa lagikan? 


Sama Padankan?



Cumil gaya Sha nii..


Sangat romantik,ok!

p/s* Tak sabar nak tengok mereka naik pelamin.. Semoga hubungan mereka ini berkekalan sehingga ke Syurga..  :)

17 comments:

Far8 budak baik said...

tu ar awan dania dulu
i folow kot..hahaha
tapi nasib baik buka
lisa surihani...
kalau lisa dah kawen..
mmg dah terjun bangunan dah skrg..
hik3

yunZ said...

comel sgt kapel ni

Rafidah Farhana said...

alahai.. sedihnya awal nak kahwin..
takpe la.. semoga mereka berbahagia..
:') (kecewa sket) hahahah!

Farah Shamsudin said...

far8: hehehe.. jangan terjun tau! bahaya..

Yunz: itula.. cumil sgt tau!

Rafidah: hehehe.. jangan sedih2..

Zefa NorAsmara said...

Mudah2han mereka kekal bersama.. :-)

Anonymous said...

alahai..semoga ikatan mereka kekal ke jinjang pelamin dan berbahagia selalu..

kak sarahnajwan

cik najihah said...

opss...harap2 berkekalan

Farah Shamsudin said...

Zefa: tuelaa.. semoga berkekalan..

Kak Sarah: yea.. harapnya begitulah kak kan..

Najihah: harap2 berkekalan..

fiQ'Ra said...

wahhh...best nya... hehe , jum tlg saya jom klik cni & komen erh ;)

Farah Shamsudin said...

fiqra: saya dah drop komen dah..:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

x minat sgt diaorang berdua ni..tp awan dania yg first tu tgk gak :)

Farah Shamsudin said...

rina: owh.. yer ke? saya minat sgt engan Scha ni..

halila Ibrahim said...

emm .. suka sikit2 je kat depa ni .. tp sweet couple la.. harap2 kekal la yea... jangan sekerat jalan udahhh...

Cik Wani said...

hye,,blogwlking here.. sweet cpl lah mereka tu...

btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Puan Kutu said...

sy pun ska scha sbb awan dania.haha mmg lawa.suka klu artis kawen..:)tak suka bila bercerai..:(

PinKy MoMMa said...

comelnyer mereka!
moga hubungan ni kekal di landasan yg halal..aminnnn ;)

Mama Likha said...

wah.. dh jd mcm blog gosip artis lak hehehe.. scha ni mcm giler2 skit kan pangai die...

Scha Akan Menamatkan Zaman Bujang?

Selamat Hari Ahad untuk semua..:) sekarang ni sudah tengah pagi.. Mata pun tak dapat nak lelap lagi. Maka saya pun buka "notebook".. Apa lagi nak update blog seperti biasalah.. Kali ni saya nak cerita tentang Sha & Awal Ashaari..

Saya ini antara peminat Sha.. Saya mula meminati beliau sejak cerita Awan Dania.. Beliau sangat cantikk!! Tidak hairanlah kan Awal pun jatuh cinta dengan beliau kan?? Sha akan menamatkan zaman bujangnya dalam masa terdekat ini.. Kalau tidak silap pada Disember tahun ini juga.. Saya gembira dengar berita ni..Tak sabar nak tengok mereka berdua naik pelamin tau! Mereka sangat sesuaii. Yerlah, bercinta lama-lama pun tak bestkan? Eloklah tamatkan zaman bujang jee.. Tunggu apa lagikan? 


Sama Padankan?



Cumil gaya Sha nii..


Sangat romantik,ok!

p/s* Tak sabar nak tengok mereka naik pelamin.. Semoga hubungan mereka ini berkekalan sehingga ke Syurga..  :)

17 comments:

Far8 budak baik said...

tu ar awan dania dulu
i folow kot..hahaha
tapi nasib baik buka
lisa surihani...
kalau lisa dah kawen..
mmg dah terjun bangunan dah skrg..
hik3

yunZ said...

comel sgt kapel ni

Rafidah Farhana said...

alahai.. sedihnya awal nak kahwin..
takpe la.. semoga mereka berbahagia..
:') (kecewa sket) hahahah!

Farah Shamsudin said...

far8: hehehe.. jangan terjun tau! bahaya..

Yunz: itula.. cumil sgt tau!

Rafidah: hehehe.. jangan sedih2..

Zefa NorAsmara said...

Mudah2han mereka kekal bersama.. :-)

Anonymous said...

alahai..semoga ikatan mereka kekal ke jinjang pelamin dan berbahagia selalu..

kak sarahnajwan

cik najihah said...

opss...harap2 berkekalan

Farah Shamsudin said...

Zefa: tuelaa.. semoga berkekalan..

Kak Sarah: yea.. harapnya begitulah kak kan..

Najihah: harap2 berkekalan..

fiQ'Ra said...

wahhh...best nya... hehe , jum tlg saya jom klik cni & komen erh ;)

Farah Shamsudin said...

fiqra: saya dah drop komen dah..:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

x minat sgt diaorang berdua ni..tp awan dania yg first tu tgk gak :)

Farah Shamsudin said...

rina: owh.. yer ke? saya minat sgt engan Scha ni..

halila Ibrahim said...

emm .. suka sikit2 je kat depa ni .. tp sweet couple la.. harap2 kekal la yea... jangan sekerat jalan udahhh...

Cik Wani said...

hye,,blogwlking here.. sweet cpl lah mereka tu...

btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Puan Kutu said...

sy pun ska scha sbb awan dania.haha mmg lawa.suka klu artis kawen..:)tak suka bila bercerai..:(

PinKy MoMMa said...

comelnyer mereka!
moga hubungan ni kekal di landasan yg halal..aminnnn ;)

Mama Likha said...

wah.. dh jd mcm blog gosip artis lak hehehe.. scha ni mcm giler2 skit kan pangai die...