Monday, 18 July 2011

Contest Shawl & Aku !!

Assalamualaikummm...

Sebenarnya saya ada blogwalking ke blog Cik Najihah .. Ternampak beliau join contest ni.. Saya pun naklah join juga.. Kalau bab Shawl ni, memang secara sukarela je nak joinkan diri.. takpe kann?? Saja nak cuba nasib..:) Kalau kawan-kawan nak join, jom masuk page ni, Cik Yuhu...



Maka saya pertaruhkan gambar ni... Stylo kee? huhu..


Belasah je laa kan..:)

Tarikh Tutup : 20 Ogos 2011


11 comments:

cik najihah said...

hee gud luck kak..
btw cantik

Farah Shamsudin said...

najihah: thanx dearr.. gd luck to u too..

yanie.yuhuu said...

u're almost wlcme utk join,..gudLuck darL... !! =)

Farah Shamsudin said...

yaniee: ouchh.. thanx..

Hanis MY said...

goodluck tau!

Farah Shamsudin said...

Hanis: Ouchh! Thanx..

aizamia3 said...

moga berjaya.. ;)

oshin-jamel said...

chantek!!!gud luck dear~~

Maya Lisa said...

good luck sayanggggg ^^

Mama Likha said...

gudluck ! mmg stylo habessss ~!

Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

Contest Shawl & Aku !!

Assalamualaikummm...

Sebenarnya saya ada blogwalking ke blog Cik Najihah .. Ternampak beliau join contest ni.. Saya pun naklah join juga.. Kalau bab Shawl ni, memang secara sukarela je nak joinkan diri.. takpe kann?? Saja nak cuba nasib..:) Kalau kawan-kawan nak join, jom masuk page ni, Cik Yuhu...



Maka saya pertaruhkan gambar ni... Stylo kee? huhu..


Belasah je laa kan..:)

Tarikh Tutup : 20 Ogos 2011


11 comments:

cik najihah said...

hee gud luck kak..
btw cantik

Farah Shamsudin said...

najihah: thanx dearr.. gd luck to u too..

yanie.yuhuu said...

u're almost wlcme utk join,..gudLuck darL... !! =)

Farah Shamsudin said...

yaniee: ouchh.. thanx..

Hanis MY said...

goodluck tau!

Farah Shamsudin said...

Hanis: Ouchh! Thanx..

aizamia3 said...

moga berjaya.. ;)

oshin-jamel said...

chantek!!!gud luck dear~~

Maya Lisa said...

good luck sayanggggg ^^

Mama Likha said...

gudluck ! mmg stylo habessss ~!

Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)