Sunday, 3 July 2011

Hari Pertamaa....


Gambar Ihsan Dari Atok Google..:)

Hari ini adalah hari pertama saya kembali semula bekerja setelah hampir seminggu berkursus.. Macam tidak percaya je dah mula kerja..Rasa nak rehat lagi..Tapi apakan daya kan.. 

Sebelum ke kursus hari tu, banyak kerja yang sudah saya selesaikan.. Tapi, tak selesai sepenuhnya.. Maka, hari ini, banyaklah yang perlu dibuat kann.. Kena pula saya ingin mengadakan satu program pada hujung bulan ni.. Jadi rasa macam tak cukup kaki dan tangan lah nak buat nii..:) Tapi takpe, masih ada kawan yang boleh membantu..

Apapun, saya harap hari ni akan berjalan dengan lancar.. Biasalah mood rehat masih ada lagi kan..

11 comments:

aTy _faRed~ said...

cerite pasal mood rehat...hari isnin hari ni saye masih rase tak cukup rehat..!! dari jumaat malam sampai ahad malam tadi..tak cukup rehat n tidor...sangat penat biler tak dapat duduk2 umah hujung minggu.... [malas nak gi kerje arini..] heheh

tina othman said...

happy working farah =)

Hanis MY said...

ganbatte ne! itulah sy pun ada mood nak berehat jugak ni huhu..

cik najihah said...

take care ye sis :)

Farah Shamsudin said...

aty: Itula dearr.. memang tak cukup rest..

Tina: thanx dear..

Hanis: tuela kan.. semua mood rehat lagi..

Najihah: thanx dearrie..

PinKy MoMMa said...

meh nak seruuuuu mood farah ;)
monday mmg slalu rasa mcm malas2 kan..
esok mesti ok hehe

Farah Shamsudin said...

hahaha.. seru cepat!! ok tak ok dah settle keja yang patut..

MamaEma said...

selamat menjalankan tugas anda

jgn kemalasn yer...hehe

Farah Shamsudin said...

MamaEma: tuelaa.. hari Isnin je mula laahh.. mood tu bertukar ke mood slow semacam.. hehehe.. tapi, dalam mood begitu pun masih boleh siap kerja lagi..

So Shy Lady said...

kj jgn t. kj heheh

Farah Shamsudin said...

Lady: ha! itulaa...

Hari Pertamaa....


Gambar Ihsan Dari Atok Google..:)

Hari ini adalah hari pertama saya kembali semula bekerja setelah hampir seminggu berkursus.. Macam tidak percaya je dah mula kerja..Rasa nak rehat lagi..Tapi apakan daya kan.. 

Sebelum ke kursus hari tu, banyak kerja yang sudah saya selesaikan.. Tapi, tak selesai sepenuhnya.. Maka, hari ini, banyaklah yang perlu dibuat kann.. Kena pula saya ingin mengadakan satu program pada hujung bulan ni.. Jadi rasa macam tak cukup kaki dan tangan lah nak buat nii..:) Tapi takpe, masih ada kawan yang boleh membantu..

Apapun, saya harap hari ni akan berjalan dengan lancar.. Biasalah mood rehat masih ada lagi kan..

11 comments:

aTy _faRed~ said...

cerite pasal mood rehat...hari isnin hari ni saye masih rase tak cukup rehat..!! dari jumaat malam sampai ahad malam tadi..tak cukup rehat n tidor...sangat penat biler tak dapat duduk2 umah hujung minggu.... [malas nak gi kerje arini..] heheh

tina othman said...

happy working farah =)

Hanis MY said...

ganbatte ne! itulah sy pun ada mood nak berehat jugak ni huhu..

cik najihah said...

take care ye sis :)

Farah Shamsudin said...

aty: Itula dearr.. memang tak cukup rest..

Tina: thanx dear..

Hanis: tuela kan.. semua mood rehat lagi..

Najihah: thanx dearrie..

PinKy MoMMa said...

meh nak seruuuuu mood farah ;)
monday mmg slalu rasa mcm malas2 kan..
esok mesti ok hehe

Farah Shamsudin said...

hahaha.. seru cepat!! ok tak ok dah settle keja yang patut..

MamaEma said...

selamat menjalankan tugas anda

jgn kemalasn yer...hehe

Farah Shamsudin said...

MamaEma: tuelaa.. hari Isnin je mula laahh.. mood tu bertukar ke mood slow semacam.. hehehe.. tapi, dalam mood begitu pun masih boleh siap kerja lagi..

So Shy Lady said...

kj jgn t. kj heheh

Farah Shamsudin said...

Lady: ha! itulaa...