Wednesday, 20 July 2011

Apa Yang Selalu Dilakukan Sebelum Tidur?

Ha! Selalunya apa yang kawan-kawan selalu lakukan sebelum tidur? Jangan kata mengemas apa yang patut ye.. Maksud saya ni, dah selesai semuanya, apa yang selalu dibuat lagi? Nak tahu saya suka buat apa??Jeng jeng jeng.. Saya kan memang suka dengan wangi-wangian.. Jadi saya akan sapu "lotion" kat seluruh badan.. Saya suka sangat bau lotion tuu. Lotion apakah yang saya guna yee?







Wangi sangat baunyaa... Bila dah pakai tu, ,memang terus lena tidur lahh.. Rasa macam tenang je..:)

p/s* Kawan-kawan pakai lotion mana ekk?



19 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pakai lotion ni gak..sbb share dgn baby..sebelum tido sy main peluk² dgn baby..

Farah Shamsudin said...

kak Rina: best kann?

alyna said...

minyak dr spa hehehehe....

oshin-jamel said...

sme gak pkai johnson.....:)

cik najihah said...

hee x boleh kalau x de losyen ni

Tina Othman said...

tak pakai losen sebab tak suka melekit2 nanti

MamaEma said...

sama yg ni juga..

aizamia3 said...

anak2 suka guna lotion baby johnson ni..

Farah Shamsudin said...

alyna: ok juga tuu.. farah ada satu dari jojoba..

Oshin: sama lah kita kan..

Najihah: tuela kan..

Tina: eh! yer kee?

MamaEma: bestkan..

Aizamia: hehehe..selalu memang budak2 suka pakai yang ni..

Fitri Senin said...

ok fit xpakai tapi raif pakai sebab masa kecik raif susah nak tdo so bila pas mandi pakai kan dia lotion yang color purple tu. yang susu tu pun skrg raif pakai gak tp just untuk melembutkan kulit jela

Zefa NorAsmara said...

Tak pakai pon.. sbb dah lama habis.. tgk n3 farah terus teringat nak beli..

Puan Kutu said...

dulu pkai johnson jugak,yg kaler purple tu.tp bkn bedtime.skang dh takde.yg tu wangi.pastu tgok adki par pkai new n trendy.sy pun tiru.tp agak mls nk sapu skang nie.sejak ada ank kecik,dok kalut ngan ank smp takde ms nk berlotion.skang ank dh beso mls pulak.haha..

Anonymous said...

heheh..akak malu la..akak xpakai apa2 pun..janji bersih badan sb mandi suda...wangi sabun masih ade..hik hik

kak sarahnjwn

Farah Shamsudin said...

Fitri: Farah pun suka color purple tuu.. sangat wangi kan..

Zefa: Ha! Lepas ni boleh beli la kann..

P.Kutu: Ahahaha.. biasalah tu.. bila dah lama tinggal, cenggitu la jadinya kan..


Kak Sarah: akak, janganlah malu.. tak kisahlah tak pakai pun.. yang penting masih wangi kann?

Ibu Darwisy said...

kite makai losyen vaselin..

Farah Shamsudin said...

Ibu Darwisy: Vaselin pun ok syg...

Mama Likha said...

mcm lotion mektok ni ! saya pakai lotion st ives ngn vs2 punye lotion ! :)

NOOR FATIN said...

saya pakai safi. hehe

teratai said...

pakai lotion allano keluaran amway...

Apa Yang Selalu Dilakukan Sebelum Tidur?

Ha! Selalunya apa yang kawan-kawan selalu lakukan sebelum tidur? Jangan kata mengemas apa yang patut ye.. Maksud saya ni, dah selesai semuanya, apa yang selalu dibuat lagi? Nak tahu saya suka buat apa??Jeng jeng jeng.. Saya kan memang suka dengan wangi-wangian.. Jadi saya akan sapu "lotion" kat seluruh badan.. Saya suka sangat bau lotion tuu. Lotion apakah yang saya guna yee?







Wangi sangat baunyaa... Bila dah pakai tu, ,memang terus lena tidur lahh.. Rasa macam tenang je..:)

p/s* Kawan-kawan pakai lotion mana ekk?



19 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pakai lotion ni gak..sbb share dgn baby..sebelum tido sy main peluk² dgn baby..

Farah Shamsudin said...

kak Rina: best kann?

alyna said...

minyak dr spa hehehehe....

oshin-jamel said...

sme gak pkai johnson.....:)

cik najihah said...

hee x boleh kalau x de losyen ni

Tina Othman said...

tak pakai losen sebab tak suka melekit2 nanti

MamaEma said...

sama yg ni juga..

aizamia3 said...

anak2 suka guna lotion baby johnson ni..

Farah Shamsudin said...

alyna: ok juga tuu.. farah ada satu dari jojoba..

Oshin: sama lah kita kan..

Najihah: tuela kan..

Tina: eh! yer kee?

MamaEma: bestkan..

Aizamia: hehehe..selalu memang budak2 suka pakai yang ni..

Fitri Senin said...

ok fit xpakai tapi raif pakai sebab masa kecik raif susah nak tdo so bila pas mandi pakai kan dia lotion yang color purple tu. yang susu tu pun skrg raif pakai gak tp just untuk melembutkan kulit jela

Zefa NorAsmara said...

Tak pakai pon.. sbb dah lama habis.. tgk n3 farah terus teringat nak beli..

Puan Kutu said...

dulu pkai johnson jugak,yg kaler purple tu.tp bkn bedtime.skang dh takde.yg tu wangi.pastu tgok adki par pkai new n trendy.sy pun tiru.tp agak mls nk sapu skang nie.sejak ada ank kecik,dok kalut ngan ank smp takde ms nk berlotion.skang ank dh beso mls pulak.haha..

Anonymous said...

heheh..akak malu la..akak xpakai apa2 pun..janji bersih badan sb mandi suda...wangi sabun masih ade..hik hik

kak sarahnjwn

Farah Shamsudin said...

Fitri: Farah pun suka color purple tuu.. sangat wangi kan..

Zefa: Ha! Lepas ni boleh beli la kann..

P.Kutu: Ahahaha.. biasalah tu.. bila dah lama tinggal, cenggitu la jadinya kan..


Kak Sarah: akak, janganlah malu.. tak kisahlah tak pakai pun.. yang penting masih wangi kann?

Ibu Darwisy said...

kite makai losyen vaselin..

Farah Shamsudin said...

Ibu Darwisy: Vaselin pun ok syg...

Mama Likha said...

mcm lotion mektok ni ! saya pakai lotion st ives ngn vs2 punye lotion ! :)

NOOR FATIN said...

saya pakai safi. hehe

teratai said...

pakai lotion allano keluaran amway...