Tuesday, 7 June 2011

Selamat Pengantin Baru Cousieee..:)

Pada 5 Jun 2011 yang lepas bersamaan hari Ahad, saya telah menghadiri majlis perkahwinan di antara Zaidatul Shiela Bt.Dato' Kamarulzaman & Azmir B.Abdullah Sani..Majlis yang sangat meriah ini diadakan di Grand Ballroom, MITC Melaka.. Setibanya saya disana, saya sangat teruja kerana tema majlis tersebut berwarna pink dan putih.. hiasannya juga sangat cantik.. Dipenuhi dengan bunga-bunga hidup..:) Sememangnya saya sangat sukakan PINK!! Apapun, Selamat Pengantin Baru buat pasangan yang secocok Shiela & Azmir. Semoga hubungan yang indah ini akan  berkekalan sehingga ke syurga.. Amin..


Adik Bongsu.. Credit untuknyaa...Semua gambar darinya..


Grand Ballroom, MITC..


Cantik..:)


Sedap suaranya...


Hamboii Sayang..:P


Keduanya Kesayangan saya..


Kedua pasangan sangat cantik pada hari itu..


Bersilat tuu..


Datuk Seri Liow Tiong Lai


Sempat lagi posing kan..:)

p/s* Gambar tak boleh nak masuk banyak.. Kalau nak tengok selebihnya bolehlah ke facebook ye...Sekian untuk kali ini..

9 comments:

tina othman said...

wow bestnya dapat makan lauk kenduri =)

Farah Shamsudin said...

tina: tak best sebab Mirazy..:(

kakchik@ella said...

selamat pengantin baru buat dia ye ..

Farah Shamsudin said...

Terima kasih kakchik..:) saya akan inform dia..

.:hana radzi:. said...

waaa....bestnye tengok...

Cute MuM said...

oo.. family farah dok kat hotel tue ker? pakcik cute mum dan pengantin dok kat hotel tue.. Kami singgah kejap pastu terus g Mini Stadium Bistari..

Farah Shamsudin said...

tuela kan..

Farah Shamsudin said...

Erm? Bukan hotel dearr CM.. dekat MITC je..kebetulan kat situ ada PIKOM sekali.. Majlis tu dekat tingkat 2..

Mama Likha said...

frh nk jadi hana tajima erkk

Selamat Pengantin Baru Cousieee..:)

Pada 5 Jun 2011 yang lepas bersamaan hari Ahad, saya telah menghadiri majlis perkahwinan di antara Zaidatul Shiela Bt.Dato' Kamarulzaman & Azmir B.Abdullah Sani..Majlis yang sangat meriah ini diadakan di Grand Ballroom, MITC Melaka.. Setibanya saya disana, saya sangat teruja kerana tema majlis tersebut berwarna pink dan putih.. hiasannya juga sangat cantik.. Dipenuhi dengan bunga-bunga hidup..:) Sememangnya saya sangat sukakan PINK!! Apapun, Selamat Pengantin Baru buat pasangan yang secocok Shiela & Azmir. Semoga hubungan yang indah ini akan  berkekalan sehingga ke syurga.. Amin..


Adik Bongsu.. Credit untuknyaa...Semua gambar darinya..


Grand Ballroom, MITC..


Cantik..:)


Sedap suaranya...


Hamboii Sayang..:P


Keduanya Kesayangan saya..


Kedua pasangan sangat cantik pada hari itu..


Bersilat tuu..


Datuk Seri Liow Tiong Lai


Sempat lagi posing kan..:)

p/s* Gambar tak boleh nak masuk banyak.. Kalau nak tengok selebihnya bolehlah ke facebook ye...Sekian untuk kali ini..

9 comments:

tina othman said...

wow bestnya dapat makan lauk kenduri =)

Farah Shamsudin said...

tina: tak best sebab Mirazy..:(

kakchik@ella said...

selamat pengantin baru buat dia ye ..

Farah Shamsudin said...

Terima kasih kakchik..:) saya akan inform dia..

.:hana radzi:. said...

waaa....bestnye tengok...

Cute MuM said...

oo.. family farah dok kat hotel tue ker? pakcik cute mum dan pengantin dok kat hotel tue.. Kami singgah kejap pastu terus g Mini Stadium Bistari..

Farah Shamsudin said...

tuela kan..

Farah Shamsudin said...

Erm? Bukan hotel dearr CM.. dekat MITC je..kebetulan kat situ ada PIKOM sekali.. Majlis tu dekat tingkat 2..

Mama Likha said...

frh nk jadi hana tajima erkk