Sunday, 12 June 2011

Sangat Selesa Tau.. Jomlah Mencuba Sesuatu Yang Baru..:)



Entri kali ni bukan entri lucah yee.. Saya secara tiba-tiba bila tengok iklan si Yuna & Adibah Noor ni terus tergerak hati nak buat entri ni..

Siapa yang sudah pernah cuba Libresse ni? Sebelum ni saya tak pernah nak mencuba sesuatu yang baru.. Saya selalu guna brand seperti kotek, whisper.. Tapi pernah satu hari ada rakan pejabat yang rekemen pada saya. Katanya bagus, selesa.. Wah! kalau selesa tu yang saya nak dengar kan.. Saya pun try la..

Hermm!! memang selesa sangat lahh! tak pernah saya pakai brand lain yang selesa macam ni.. Maka sekarang ni saya secara rasmi telah bertukar kepada Libresse..tak kisahlah samada pad atau pantiliners memang selesa habis.. Samada ianya warna ungu, biru, merah jambu atau hijau..asalkan ianya brand Libresse, apapun ok je..

Tentang harga pula, memang berpatutan. tak mahal pun. Sesiapa pun boleh beli.. Senang didapati jugaa.. Asalkan pasaraya memang ada brand nii...Bukan nak promosi lebih ye, tapi bila sesuatu tu bagus, selesa mesti saya akan war warkan pada yang lain.. :)

p/s* Saya sudah mencuba sesuatu yang baru, Cubalah yee...

16 comments:

Nurfaizah M Nor said...

i pun dah bertukar ke Libresse dlm 3 bulan lepas! suka....pasal ianya berbelah dibelakang...huhu!

Farah Shamsudin said...

faizah: yea.. betul tu.. selesa sangat..

MissDT said...

selesa ye libresse? I should try it then :) tq info ^^

Shiela Firdaus said...

alaaaa...tak pakai udoh!

tina othman said...

nak try lah..selalu tu pakai kotex je

MamaEma said...

betul erkh..ema pun selalu pk kotex jer...

Liontin said...

mmg selesa sgt...bagus2..akk dh lama tukar libresse..

Farah Shamsudin said...

MissDT: yup.. sangat selesa.. u should try..

Kak Sela: takpelah kak..hehehe..

Tina: tryla tina,,

MamaEma:betul laa.. try laa.. baru tau..

Kak Efa: betul la kak.. farah baru nak try..

risa said...

erkss..memang elok ye dear?? weee selalu dok jeling2 je aihhh

PinKy MoMMa said...

alor kita setia pada kotex..nak nak kotex pad skrg dh ada kaler2 hahaha..lg tertawan..

tapi tak cuba tak tau kan dear ;)

shiema sufian said...

i will try. tapi rse mcm setia dengan kotex je :)

NOOR FATIN said...

saya pakai laurier je. dari dlu2 lagi. hehe mcm tertarik gak. rumate saya pakai ni. dia kata best. selesa.. heheh.

Fitri Senin said...

hohoho...haah...yg plg best sng nak basuh..tu penting

Farah Shamsudin said...

kak risa: yes.sangat elok kak..

Pinky: hehehe.. farah da tukar secara rasminya..

shiema: tryla dulu..

Fatin: aar.. memang best dearr..

Fitri: yea! itu memang betul.. senang sangat nak basuh..

Redbloodsnow said...

zie still stay setia guna kotex. hanya tu je yg sesuai utk tutttt zie..haha :D

Farah Shamsudin said...

zie: heheh.. yerke? farah kotex macam gatai sikit.. tu tukar tu.. alhamdulillah.. selesa sangat..

Sangat Selesa Tau.. Jomlah Mencuba Sesuatu Yang Baru..:)



Entri kali ni bukan entri lucah yee.. Saya secara tiba-tiba bila tengok iklan si Yuna & Adibah Noor ni terus tergerak hati nak buat entri ni..

Siapa yang sudah pernah cuba Libresse ni? Sebelum ni saya tak pernah nak mencuba sesuatu yang baru.. Saya selalu guna brand seperti kotek, whisper.. Tapi pernah satu hari ada rakan pejabat yang rekemen pada saya. Katanya bagus, selesa.. Wah! kalau selesa tu yang saya nak dengar kan.. Saya pun try la..

Hermm!! memang selesa sangat lahh! tak pernah saya pakai brand lain yang selesa macam ni.. Maka sekarang ni saya secara rasmi telah bertukar kepada Libresse..tak kisahlah samada pad atau pantiliners memang selesa habis.. Samada ianya warna ungu, biru, merah jambu atau hijau..asalkan ianya brand Libresse, apapun ok je..

Tentang harga pula, memang berpatutan. tak mahal pun. Sesiapa pun boleh beli.. Senang didapati jugaa.. Asalkan pasaraya memang ada brand nii...Bukan nak promosi lebih ye, tapi bila sesuatu tu bagus, selesa mesti saya akan war warkan pada yang lain.. :)

p/s* Saya sudah mencuba sesuatu yang baru, Cubalah yee...

16 comments:

Nurfaizah M Nor said...

i pun dah bertukar ke Libresse dlm 3 bulan lepas! suka....pasal ianya berbelah dibelakang...huhu!

Farah Shamsudin said...

faizah: yea.. betul tu.. selesa sangat..

MissDT said...

selesa ye libresse? I should try it then :) tq info ^^

Shiela Firdaus said...

alaaaa...tak pakai udoh!

tina othman said...

nak try lah..selalu tu pakai kotex je

MamaEma said...

betul erkh..ema pun selalu pk kotex jer...

Liontin said...

mmg selesa sgt...bagus2..akk dh lama tukar libresse..

Farah Shamsudin said...

MissDT: yup.. sangat selesa.. u should try..

Kak Sela: takpelah kak..hehehe..

Tina: tryla tina,,

MamaEma:betul laa.. try laa.. baru tau..

Kak Efa: betul la kak.. farah baru nak try..

risa said...

erkss..memang elok ye dear?? weee selalu dok jeling2 je aihhh

PinKy MoMMa said...

alor kita setia pada kotex..nak nak kotex pad skrg dh ada kaler2 hahaha..lg tertawan..

tapi tak cuba tak tau kan dear ;)

shiema sufian said...

i will try. tapi rse mcm setia dengan kotex je :)

NOOR FATIN said...

saya pakai laurier je. dari dlu2 lagi. hehe mcm tertarik gak. rumate saya pakai ni. dia kata best. selesa.. heheh.

Fitri Senin said...

hohoho...haah...yg plg best sng nak basuh..tu penting

Farah Shamsudin said...

kak risa: yes.sangat elok kak..

Pinky: hehehe.. farah da tukar secara rasminya..

shiema: tryla dulu..

Fatin: aar.. memang best dearr..

Fitri: yea! itu memang betul.. senang sangat nak basuh..

Redbloodsnow said...

zie still stay setia guna kotex. hanya tu je yg sesuai utk tutttt zie..haha :D

Farah Shamsudin said...

zie: heheh.. yerke? farah kotex macam gatai sikit.. tu tukar tu.. alhamdulillah.. selesa sangat..