Thursday, 2 June 2011

Berjimba Bersama..

Semalam pada sebelah malamnya, En Hubby ada program bersama-sama rakan seangkatan..Nak ke Low Yat.. Konon saya malas nak sertai.. Tapi bila En Hubby sudah bertanya berkali-kali pada saya samada nak sertai beliau ke tidak, maka saya pun ubah la fikiran.. Layan kan aja..tak salah kalau sertai sekali mereka.. Kebetulan rakan-rakan yang lain pun bawa isteri masing-masing.. Saya memang dah kenal rapat pun dengan mereka tuu..

Maka berangkatlah ke Low Yat.. Seronok bila dah jumpa kaum-kaum hawa nii.. banyaklah yang nak di gosippkan. En Hubby dan seangkatan uruskan urusan mereka.. kira tak lama la urusannya tuu.. belum sempat pun kami bergosip panjang urusan mereka sudah selesaii.. Selepas itu saya dan yang lain, apa lagi berjalan-jalan sambil melihat gadget yang agak canggih di situ..hehehee... Dah penat layan mata, terus ke Coffee Bean. Memang niat di hati, nak sangat makan cheese cake tau.. tapi kat situ takde, maka cake fudge choc pun jadilahh.. asalkan ada! sambil minum Ice Blended Choc.. Sangat kenyang!!!




Cake biasa je.. tapi Ice Blended best!!




Kami berdua di Coffee Bean.. Sempat lagi kami posing.. :)


p/s*tak rugi saya sertai En Hubby.. Saya sangat enjoy dengan adanya Pn Nurul nii.. Memang sekepala.. Kepala ting tong.. hahaha..Semoga persahabatan kita berkekalan ye dearrie Nurul..

13 comments:

risa said...

sedapnye kek tuh

Anonymous said...

mmg seronok bila berjimba2..bahagia je rasa..

kalu akak gak..jimba2 ngan anak ajo la..hehe

kek tu mmg besttt..

--kak sarahnajwan

Farah Shamsudin said...

kak risa: hehehe.. tapi rasenya biase je kak..

Kak rah: farah takde anak lagi kak.. maka jimba jela dengan En Hubby dan Kawan2..

aTy _faRed~ said...

ai pon selalu malas nak ikut asben kalau die ade urusan luar yang macam2 hal.. tapi..tak boleh kate TAK NAK... tetap kene pakse.. huhu...

PiNk QisH said...

amin..mudah mudah persahabatan ne terpelihara dan terus menerus hingga ke anak cucu!hehhe..silap silap leh jadi besan kot...haha

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

erm..feberet tu choco ice blended..farah, nape kat shoutbox farah xleh nak tulis?

Redbloodsnow said...

Zie nk yg ice blended tu weh. tgh kering tokak nih..hehe

Tina Othman said...

wah sedapnya......low yatt dah dekat dah dgn ofis tina

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mmg seronok lah kalau dpt berjimba..hehe

Farah Shamsudin said...

aty: Itulahh.. tapi dalam taknak tu kena pergi juga.. hheheh.. tak best dok umah sesorang la..

Nurul:Ouchh.. sehingga akhir hayat la dearr.. besan ekk? harap nye begitu laa..:P

Ibu Darwisy:My feberet tu dearr.. yer ke? tapi orang lain tulis boleh je..pelik pulak.

Zie: Skang ni musim panas kan.tu yang tekak kering..

Tina: yer ke dearr? aloo.. mana nak tau.tapi pergi tu lps maghrib..

Rina:betul tuu..")

Nour Akmal said...

srnk apa kuar rmai2..
klu duk rmh je..bosan pula..sekurg2nya klu jmp kwn2 tu blh lh bergosip..huhuhu

MamaEma said...

feberet saya minum ice blended coklat...huhuhu..

Farah Shamsudin said...

Nour Akmal:aar.. seronok juga.. tapi penat juga..:)balik lambat..

MamaEma: waaahh! samalah feberet kita ek

Berjimba Bersama..

Semalam pada sebelah malamnya, En Hubby ada program bersama-sama rakan seangkatan..Nak ke Low Yat.. Konon saya malas nak sertai.. Tapi bila En Hubby sudah bertanya berkali-kali pada saya samada nak sertai beliau ke tidak, maka saya pun ubah la fikiran.. Layan kan aja..tak salah kalau sertai sekali mereka.. Kebetulan rakan-rakan yang lain pun bawa isteri masing-masing.. Saya memang dah kenal rapat pun dengan mereka tuu..

Maka berangkatlah ke Low Yat.. Seronok bila dah jumpa kaum-kaum hawa nii.. banyaklah yang nak di gosippkan. En Hubby dan seangkatan uruskan urusan mereka.. kira tak lama la urusannya tuu.. belum sempat pun kami bergosip panjang urusan mereka sudah selesaii.. Selepas itu saya dan yang lain, apa lagi berjalan-jalan sambil melihat gadget yang agak canggih di situ..hehehee... Dah penat layan mata, terus ke Coffee Bean. Memang niat di hati, nak sangat makan cheese cake tau.. tapi kat situ takde, maka cake fudge choc pun jadilahh.. asalkan ada! sambil minum Ice Blended Choc.. Sangat kenyang!!!




Cake biasa je.. tapi Ice Blended best!!




Kami berdua di Coffee Bean.. Sempat lagi kami posing.. :)


p/s*tak rugi saya sertai En Hubby.. Saya sangat enjoy dengan adanya Pn Nurul nii.. Memang sekepala.. Kepala ting tong.. hahaha..Semoga persahabatan kita berkekalan ye dearrie Nurul..

13 comments:

risa said...

sedapnye kek tuh

Anonymous said...

mmg seronok bila berjimba2..bahagia je rasa..

kalu akak gak..jimba2 ngan anak ajo la..hehe

kek tu mmg besttt..

--kak sarahnajwan

Farah Shamsudin said...

kak risa: hehehe.. tapi rasenya biase je kak..

Kak rah: farah takde anak lagi kak.. maka jimba jela dengan En Hubby dan Kawan2..

aTy _faRed~ said...

ai pon selalu malas nak ikut asben kalau die ade urusan luar yang macam2 hal.. tapi..tak boleh kate TAK NAK... tetap kene pakse.. huhu...

PiNk QisH said...

amin..mudah mudah persahabatan ne terpelihara dan terus menerus hingga ke anak cucu!hehhe..silap silap leh jadi besan kot...haha

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

erm..feberet tu choco ice blended..farah, nape kat shoutbox farah xleh nak tulis?

Redbloodsnow said...

Zie nk yg ice blended tu weh. tgh kering tokak nih..hehe

Tina Othman said...

wah sedapnya......low yatt dah dekat dah dgn ofis tina

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mmg seronok lah kalau dpt berjimba..hehe

Farah Shamsudin said...

aty: Itulahh.. tapi dalam taknak tu kena pergi juga.. hheheh.. tak best dok umah sesorang la..

Nurul:Ouchh.. sehingga akhir hayat la dearr.. besan ekk? harap nye begitu laa..:P

Ibu Darwisy:My feberet tu dearr.. yer ke? tapi orang lain tulis boleh je..pelik pulak.

Zie: Skang ni musim panas kan.tu yang tekak kering..

Tina: yer ke dearr? aloo.. mana nak tau.tapi pergi tu lps maghrib..

Rina:betul tuu..")

Nour Akmal said...

srnk apa kuar rmai2..
klu duk rmh je..bosan pula..sekurg2nya klu jmp kwn2 tu blh lh bergosip..huhuhu

MamaEma said...

feberet saya minum ice blended coklat...huhuhu..

Farah Shamsudin said...

Nour Akmal:aar.. seronok juga.. tapi penat juga..:)balik lambat..

MamaEma: waaahh! samalah feberet kita ek