Sunday, 10 April 2011

Selamat Pengantin Baru Buat My Cousie..:)

Pada tanggal 10 April 2011 bersamaan hari Ahad, saya telah menghadiri satu majlis perkahwinan sepupu saya. Majlis yang sangat gilang gemilang dibuat di Dewan Perdana Felda..:) Setibanya saya disana, memang saya teruja & kagum dengan keindahan hiasan dalamannya..Kenduri yang bertemakan ala-ala Arabian.. kena pula dengan warna merah jambu.. Aww!! I LIKE PINK!! Apapun, Selamat Pengantin  Baru buat pasangan Dr Adli & Dr Jannah..Semoga hubungan yang indah ini berkekalan sehingga ke syurga.. InsyaAllah..


Sungguh indah hiasannya.. ini bukan pelamin ye. ini adalah tempat Al Hafiz mengaji..


Inilah dia pengantin.. Dr Adli & Dr Jannah..


So gojes dearr cousie..


Pengantin baru selesai memberi ucapan..


Hubby & Wifey


Sempat lagi posing..


Adik perempuan Saya..


kami lagi! memang suka SNAP la..



Saya & Keluarga Besar Saya! Pengantin tak da time ni sebab tengah sibuk bersalaman dengan para tetamu..:)

Sekian untuk kali ni.. Baarakallahu lakuma wa baaraka' alaykuma wa jama'a bainakuma fi khayr!!

16 comments:

eiyra'z said...

sy menjengah blog cik farah yer... :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pelamin dia sweetnyer..pink lagi ;)

Si Nuansa Eyqin said...

erkk, rasa saya mcm nak kahwin la pulak. ngee. :)

nia said...

sy dh datang..thank sudi singgah blog sy..

Farah Shamsudin said...

eiyra'z: silakan mejenguk ye..:)
Pinky: memang sweet kan!
Eyqin: hahah! silakan kawin segera ye..
nia: thanx juga datang kesini.. salam perkenalan..

AdiaLuze said...

Wow!!! Grandnyee !!! Menu makanan mesti sedap2 belaka kaannn ;)

Farah Shamsudin said...

AdiaLuze: adess.. nak panggil apa ni ek? aar.. grand! menu pun sedap juga..:) yerla bila sudah berhabis macam ni, mestilah semuanya best kan..

akmal said...

pengantin pakai simple jer tapi still nice. :)

Farah Shamsudin said...

Akmal: memang nampak sangat simple, tapi bila tengok jenis kainnya.. mak aii.. berapa ribu dia habis untuk baju itu sahaja.kerana pereka baju itu adalah Rizalman..:)memang Rizalman da best.

micky eyqa said...

cantik sgt dye pnye pelamin.. nk jgak~~~

MIMIE AIZA said...

waaa.. grand laaa..

Farah Shamsudin said...

Eyqa: cantikkan?
Mimie: memang grand dearr..

lady dayana. said...

tak saba plak nk kawin. kikiki :P

Farah Shamsudin said...

Dayana: boleh la kawin lepas ni kan..:P

@e_da said...

gilerrr la.. gojes betul pelamin tu.. cantik sgt...

Farah Shamsudin said...

eda: itula kan.. saya pun terpegun bila masuk ballroom tue.

Selamat Pengantin Baru Buat My Cousie..:)

Pada tanggal 10 April 2011 bersamaan hari Ahad, saya telah menghadiri satu majlis perkahwinan sepupu saya. Majlis yang sangat gilang gemilang dibuat di Dewan Perdana Felda..:) Setibanya saya disana, memang saya teruja & kagum dengan keindahan hiasan dalamannya..Kenduri yang bertemakan ala-ala Arabian.. kena pula dengan warna merah jambu.. Aww!! I LIKE PINK!! Apapun, Selamat Pengantin  Baru buat pasangan Dr Adli & Dr Jannah..Semoga hubungan yang indah ini berkekalan sehingga ke syurga.. InsyaAllah..


Sungguh indah hiasannya.. ini bukan pelamin ye. ini adalah tempat Al Hafiz mengaji..


Inilah dia pengantin.. Dr Adli & Dr Jannah..


So gojes dearr cousie..


Pengantin baru selesai memberi ucapan..


Hubby & Wifey


Sempat lagi posing..


Adik perempuan Saya..


kami lagi! memang suka SNAP la..



Saya & Keluarga Besar Saya! Pengantin tak da time ni sebab tengah sibuk bersalaman dengan para tetamu..:)

Sekian untuk kali ni.. Baarakallahu lakuma wa baaraka' alaykuma wa jama'a bainakuma fi khayr!!

16 comments:

eiyra'z said...

sy menjengah blog cik farah yer... :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pelamin dia sweetnyer..pink lagi ;)

Si Nuansa Eyqin said...

erkk, rasa saya mcm nak kahwin la pulak. ngee. :)

nia said...

sy dh datang..thank sudi singgah blog sy..

Farah Shamsudin said...

eiyra'z: silakan mejenguk ye..:)
Pinky: memang sweet kan!
Eyqin: hahah! silakan kawin segera ye..
nia: thanx juga datang kesini.. salam perkenalan..

AdiaLuze said...

Wow!!! Grandnyee !!! Menu makanan mesti sedap2 belaka kaannn ;)

Farah Shamsudin said...

AdiaLuze: adess.. nak panggil apa ni ek? aar.. grand! menu pun sedap juga..:) yerla bila sudah berhabis macam ni, mestilah semuanya best kan..

akmal said...

pengantin pakai simple jer tapi still nice. :)

Farah Shamsudin said...

Akmal: memang nampak sangat simple, tapi bila tengok jenis kainnya.. mak aii.. berapa ribu dia habis untuk baju itu sahaja.kerana pereka baju itu adalah Rizalman..:)memang Rizalman da best.

micky eyqa said...

cantik sgt dye pnye pelamin.. nk jgak~~~

MIMIE AIZA said...

waaa.. grand laaa..

Farah Shamsudin said...

Eyqa: cantikkan?
Mimie: memang grand dearr..

lady dayana. said...

tak saba plak nk kawin. kikiki :P

Farah Shamsudin said...

Dayana: boleh la kawin lepas ni kan..:P

@e_da said...

gilerrr la.. gojes betul pelamin tu.. cantik sgt...

Farah Shamsudin said...

eda: itula kan.. saya pun terpegun bila masuk ballroom tue.