Tuesday, 12 April 2011

Arsenal? Sejak bila ni..

Hari Rabu tiba lagi.. cepatnya masa berlalu kan? hari ni nak cerita tentang bola.. walaupun saya ni bukanlah minat  bola. Walaupun abah saya seorang jurulatih bola, tapi saya tetap juga tak MINAT bola. Kini saya pula mempunyai suami yang sangat "addicted" dengan bola! nak tahu team apa yang En Suami addicted sangat tu?? Team Arsenal! sanggup tak tidur malam semata-mata Arsenal. Kira fan tegar la ni. Oleh kerana En Suami memang gila sangat dengan Arsenal ni, lama -kelamaan saya pun jatuh minat juga dengan Arsenal ni. Tapi saya tidakla segila En Suami.. hahaha.. (Jangan marah ye sayang.:P) Semenjak saya jatuh cinta dengan Arsenal ni, En Suami selalu belikan baju Arsenal.. rasanya setiap season ada.. Bukan saja bajulah, apa-apa yang berkenan di mata yang berkaitan Arsenal mesti belilah.. duit tu banyak habis kesitu..

kalau ada yang memang kat sini fan tegar Arsenal boleh la ke SINI melawat En suami.. selalunya bila dah minat sama ni, akan terus jadi kawan kan.. yang bukan fan boleh melawat..:) Sila-silalah membuat lawatan rasmi ke blog beliau.. En Suami masih baru lagi dalam dunia belog ini..Mood rajin nak buat belog baru ada kot..



Saya paling suka sweater ni! nampak tak, saya pun da terikut En Suami dah..hehehe..

p/s*, En suami bolehlah belikan saya lagikan..Saya suka bila barang free ni..:P

12 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mmg biasalah bila dah kawen akan terikut kesukaan psgn..hubby sy x gila bola..world cup sj dia layan..sy pun layan world cup (tp tgk pemain hensem sj haha)..

oh suami kamu pun nk blogging yer..hubby sy x suka..dia suka facebook..sy pulak x suka

Farah Shamsudin said...

Rina: Dia pun ada blogging juga.. sebelum ni dia aktif baca belog orang je.. jadi silent readers..
Sekarang agaknya mood rajin tu dah datang.. hahaha..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

dulu akak x makan budu! tiba2 skrg ni antu budu..hohoho tulunnnnn..

farah..ni jwb soklan td..kalau nak lebatkan & hilangkan kelemumur rmbut..cuba la shampoo yg sis guna and apply vco kt embun2 rambut..insyaAllah..

Farah Shamsudin said...

Pinky: ouchh.. ok.. i try..tapi rambut takda jadi kusut ke?

Izzlorna said...

sweet couple :)
suka tgk final jerr...memana pun takper..ehehe...

Farah Shamsudin said...

Lorna: tuela.. memana pun xpe kan?hehee

cikpuanhady said...

waaa..so shuweett..sehati sejiwa gitew..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Gadis Kampung said...

mmg pasang yg secocok la...sesuai sangat...minat pun sama...

cikmima said...

haha sweet gile ade bju sme team arsenal....wohoooo mima x brape nk minat pulak bola nie....

meyh join contest|| http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhhh...cntik HEADER :) design kete corak ape tuh? :)

tengok wayang jom :)
TIKET WAYANG FREE AJE

gadisBunga said...

cool. dah lama tak tengok bola EPL. tunggu euro tahun depan la kot. :D

Farah Shamsudin said...

GK: auto je minat ni.. bila dah kawin.. terjebak pulak..:)

Cik mima: dulu saya pun tak minat.. tapi skang bole la..

Cintabunga: Detective conan..

Gadis Bunga: yerla.. tgk next pulak la..

Arsenal? Sejak bila ni..

Hari Rabu tiba lagi.. cepatnya masa berlalu kan? hari ni nak cerita tentang bola.. walaupun saya ni bukanlah minat  bola. Walaupun abah saya seorang jurulatih bola, tapi saya tetap juga tak MINAT bola. Kini saya pula mempunyai suami yang sangat "addicted" dengan bola! nak tahu team apa yang En Suami addicted sangat tu?? Team Arsenal! sanggup tak tidur malam semata-mata Arsenal. Kira fan tegar la ni. Oleh kerana En Suami memang gila sangat dengan Arsenal ni, lama -kelamaan saya pun jatuh minat juga dengan Arsenal ni. Tapi saya tidakla segila En Suami.. hahaha.. (Jangan marah ye sayang.:P) Semenjak saya jatuh cinta dengan Arsenal ni, En Suami selalu belikan baju Arsenal.. rasanya setiap season ada.. Bukan saja bajulah, apa-apa yang berkenan di mata yang berkaitan Arsenal mesti belilah.. duit tu banyak habis kesitu..

kalau ada yang memang kat sini fan tegar Arsenal boleh la ke SINI melawat En suami.. selalunya bila dah minat sama ni, akan terus jadi kawan kan.. yang bukan fan boleh melawat..:) Sila-silalah membuat lawatan rasmi ke blog beliau.. En Suami masih baru lagi dalam dunia belog ini..Mood rajin nak buat belog baru ada kot..



Saya paling suka sweater ni! nampak tak, saya pun da terikut En Suami dah..hehehe..

p/s*, En suami bolehlah belikan saya lagikan..Saya suka bila barang free ni..:P

12 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mmg biasalah bila dah kawen akan terikut kesukaan psgn..hubby sy x gila bola..world cup sj dia layan..sy pun layan world cup (tp tgk pemain hensem sj haha)..

oh suami kamu pun nk blogging yer..hubby sy x suka..dia suka facebook..sy pulak x suka

Farah Shamsudin said...

Rina: Dia pun ada blogging juga.. sebelum ni dia aktif baca belog orang je.. jadi silent readers..
Sekarang agaknya mood rajin tu dah datang.. hahaha..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

dulu akak x makan budu! tiba2 skrg ni antu budu..hohoho tulunnnnn..

farah..ni jwb soklan td..kalau nak lebatkan & hilangkan kelemumur rmbut..cuba la shampoo yg sis guna and apply vco kt embun2 rambut..insyaAllah..

Farah Shamsudin said...

Pinky: ouchh.. ok.. i try..tapi rambut takda jadi kusut ke?

Izzlorna said...

sweet couple :)
suka tgk final jerr...memana pun takper..ehehe...

Farah Shamsudin said...

Lorna: tuela.. memana pun xpe kan?hehee

cikpuanhady said...

waaa..so shuweett..sehati sejiwa gitew..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Gadis Kampung said...

mmg pasang yg secocok la...sesuai sangat...minat pun sama...

cikmima said...

haha sweet gile ade bju sme team arsenal....wohoooo mima x brape nk minat pulak bola nie....

meyh join contest|| http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhhh...cntik HEADER :) design kete corak ape tuh? :)

tengok wayang jom :)
TIKET WAYANG FREE AJE

gadisBunga said...

cool. dah lama tak tengok bola EPL. tunggu euro tahun depan la kot. :D

Farah Shamsudin said...

GK: auto je minat ni.. bila dah kawin.. terjebak pulak..:)

Cik mima: dulu saya pun tak minat.. tapi skang bole la..

Cintabunga: Detective conan..

Gadis Bunga: yerla.. tgk next pulak la..