Monday, 11 April 2011

Bila La Dapat Ke Sini.. Cantik Sangat !

SO BEAUTIFUL PLACE!!

Ouchhh!! Saya sangat mengidam nak ke tempat-tempat ini..
Sekiranya saya & suami ada rezeki lebih, memang inilah tempat yang saya nak pergi..
Selalu sangat "search" tempat-tempat ni.. 
Tempat Pertama yang saya nak sangat pergi ialah Pulau Maldives! Sangatlah cantik tempat ni..


Pulau Maldives!! MasyaAllah.. Sangat Cantik!


Masih lagi Pulau Maldives..Cantik kan??

Tempat yang kedua pula New Zealand..Cantikkan??


Cantik!


Ini pemandangan penuh dengan snow.. aww!!

Tempat yang terakhir dalam senarai saya ialah... PARIS!! Paris kan memang terkenal dengan tempat yang ala-ala romantik gitu! jadi, memang tidak hairanlah saya pun termasuk dalam mereka yang "obses" nak ke sini..


Ini pemandangan di waktu malam..Sangat cantik.


Buat sementara waktu ni, saya hanyalah boleh senaraikan tempat yang saya nak sangat pergi.. Kalau dapat pergi, sudah menjadi satu bonus untuk saya.. : ) Sebenarnya saya suka sangat ke pantai.. Pantai oh Pantai! tak kisahlah sekiranya saya tak dapat mandi pun, yang penting bila berada di pantai saya akan merasa sangat TENANG, DAMAI.. tak tahulah saya nak gambarkan bagaimana perasaan saya apabila saya berada di pantai ni.. Saya harap satu hari nanti dapatlah saya ke tempat-tempat ini.. 

23 comments:

AizA said...

mmg cantik... kalau dapat g... jgn lupa ajak saya yer....

Farah Shamsudin said...

Aiza: itula kan.. ntah bila dapat kesana.

izaFiza said...

canteknyer!!!bestnye kalo g honeymoon sane..=)

Farah Shamsudin said...

iza: itula kan..

Farah Shamsudin said...

iza: itulah kan.. cantik sangat.

kakchik@ella said...

cantek lah. kakchik pun tak penah gi tmpat ni. buat masa ni, mari lah kita bermimpi. Hihi ..

shah-kayrul said...

bestnyer kalau dapat g tempat macam tue...mungkin dalam mimpi kot buat masa nie...hehehehe

Farah Shamsudin said...

kak chik: itulah.. bajet nak kesana mahal sangat.. marilah kita bermimpi dulu.. kot dengan mimpi nanti boleh jadi kenyataan kan..

Shah:ha! itula.. dalam mimpi jela kot..

nelly said...

lawanya !!!

aTy _faRed~ said...

dulu mase plan nak gi hanimun teringin nak gi pulau medives ni.. [huhu]

adan said...

wah...! cantik ar gambar2 di atas... ^_^

anitadiana said...

wah cantiknya farah...kak ita suka keindahan alam tu...aman..damai..bila lah nak kaya...boleh jalan2...

aNiss :):) said...

aminn~ harap akak dpt pergi ke sana suatu hari nanti! ngee =)

Sekamar Rindu said...

salam....insyaallah..ada rezeki boleh sampai sana...:)

hassudi morshidi said...

jauh d sudut hati nak pergi tempat mcm 2..

huhuhuhuhuhu

amny said...

wooww....ciptaan tuhan memang cantikk..^^

Farah Shamsudin said...

nelly: itula.. cantik kan?
aty: sama la.. fara pun ada plan.. tapi tak jadi.. mahal sangat..

Adan: memang cantik kan?
kak nita: itula.. fara pun sukakan kedamaian.. haish! bila la dapat pergikan?

Anis: thanx ye.. doakanlah akk..
Sekamar Rindu: InsyaAllah.. ada rezeki nanti.

Hassudi: rasanya semua orang pun teringin nak ke tempat ni kan..

Amny: yess.. Sememangnya cantik..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

huhu..sy juga ingin ke tpt² ini..

Farah Shamsudin said...

Rina: huhu..sama la kita ye..

Izzlorna said...

kena kumpol wet banyak2 tuh nk gi sana :)
insyaAllah ada rezki tak kemana...

Farah Shamsudin said...

Lorna: tuela.. kena kumpul dulu..

teratai said...

keindahan alam yg cantik n bebas pencemaran!

Farah Shamsudin said...

teratai: betul tuh..

Bila La Dapat Ke Sini.. Cantik Sangat !

SO BEAUTIFUL PLACE!!

Ouchhh!! Saya sangat mengidam nak ke tempat-tempat ini..
Sekiranya saya & suami ada rezeki lebih, memang inilah tempat yang saya nak pergi..
Selalu sangat "search" tempat-tempat ni.. 
Tempat Pertama yang saya nak sangat pergi ialah Pulau Maldives! Sangatlah cantik tempat ni..


Pulau Maldives!! MasyaAllah.. Sangat Cantik!


Masih lagi Pulau Maldives..Cantik kan??

Tempat yang kedua pula New Zealand..Cantikkan??


Cantik!


Ini pemandangan penuh dengan snow.. aww!!

Tempat yang terakhir dalam senarai saya ialah... PARIS!! Paris kan memang terkenal dengan tempat yang ala-ala romantik gitu! jadi, memang tidak hairanlah saya pun termasuk dalam mereka yang "obses" nak ke sini..


Ini pemandangan di waktu malam..Sangat cantik.


Buat sementara waktu ni, saya hanyalah boleh senaraikan tempat yang saya nak sangat pergi.. Kalau dapat pergi, sudah menjadi satu bonus untuk saya.. : ) Sebenarnya saya suka sangat ke pantai.. Pantai oh Pantai! tak kisahlah sekiranya saya tak dapat mandi pun, yang penting bila berada di pantai saya akan merasa sangat TENANG, DAMAI.. tak tahulah saya nak gambarkan bagaimana perasaan saya apabila saya berada di pantai ni.. Saya harap satu hari nanti dapatlah saya ke tempat-tempat ini.. 

23 comments:

AizA said...

mmg cantik... kalau dapat g... jgn lupa ajak saya yer....

Farah Shamsudin said...

Aiza: itula kan.. ntah bila dapat kesana.

izaFiza said...

canteknyer!!!bestnye kalo g honeymoon sane..=)

Farah Shamsudin said...

iza: itula kan..

Farah Shamsudin said...

iza: itulah kan.. cantik sangat.

kakchik@ella said...

cantek lah. kakchik pun tak penah gi tmpat ni. buat masa ni, mari lah kita bermimpi. Hihi ..

shah-kayrul said...

bestnyer kalau dapat g tempat macam tue...mungkin dalam mimpi kot buat masa nie...hehehehe

Farah Shamsudin said...

kak chik: itulah.. bajet nak kesana mahal sangat.. marilah kita bermimpi dulu.. kot dengan mimpi nanti boleh jadi kenyataan kan..

Shah:ha! itula.. dalam mimpi jela kot..

nelly said...

lawanya !!!

aTy _faRed~ said...

dulu mase plan nak gi hanimun teringin nak gi pulau medives ni.. [huhu]

adan said...

wah...! cantik ar gambar2 di atas... ^_^

anitadiana said...

wah cantiknya farah...kak ita suka keindahan alam tu...aman..damai..bila lah nak kaya...boleh jalan2...

aNiss :):) said...

aminn~ harap akak dpt pergi ke sana suatu hari nanti! ngee =)

Sekamar Rindu said...

salam....insyaallah..ada rezeki boleh sampai sana...:)

hassudi morshidi said...

jauh d sudut hati nak pergi tempat mcm 2..

huhuhuhuhuhu

amny said...

wooww....ciptaan tuhan memang cantikk..^^

Farah Shamsudin said...

nelly: itula.. cantik kan?
aty: sama la.. fara pun ada plan.. tapi tak jadi.. mahal sangat..

Adan: memang cantik kan?
kak nita: itula.. fara pun sukakan kedamaian.. haish! bila la dapat pergikan?

Anis: thanx ye.. doakanlah akk..
Sekamar Rindu: InsyaAllah.. ada rezeki nanti.

Hassudi: rasanya semua orang pun teringin nak ke tempat ni kan..

Amny: yess.. Sememangnya cantik..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

huhu..sy juga ingin ke tpt² ini..

Farah Shamsudin said...

Rina: huhu..sama la kita ye..

Izzlorna said...

kena kumpol wet banyak2 tuh nk gi sana :)
insyaAllah ada rezki tak kemana...

Farah Shamsudin said...

Lorna: tuela.. kena kumpul dulu..

teratai said...

keindahan alam yg cantik n bebas pencemaran!

Farah Shamsudin said...

teratai: betul tuh..