Tuesday, 19 April 2011

Happy Birthday To My Lovely Hubby..:)



Happy Birthday To U.. Happy Birthday To U.. Happy Birthday To Sayang.. Happy Birthday To U..:)
Semoga apa sahaja yang sayang ceburi akan berjaya dan diberkati oleh Allah s.w.t..

Hari ini adalah hari yang sangat bermakna buat En Suami yang tercinta.. Hari Ulangtahun Kelahiran En Suami yang ke....hehehe.. biarlah rahsia.. En Suami masih muda tau! Sebenarnya memang tiada plan nak kemana-mana.. semuanya last minute preparation. Hadiah pun saya beli bila hari yang dinantikan ini sudah hampir.. Penat pikir nak bagi apa..Al maklumlah, tarikh kelahiran En Suami jatuh tengah bulan.. menggagau la nak cari bajet kan.. hahaha.. tapi takpa, demi orang yang tersayang semua dibolehkan juga..:)

Sambutan kali ini dalam keadaan serba sederhana.. Saya bawa En Suami dinner di Kenny Rogers Jaya Jusco AU2..Hadiahnya pula telah diberi elok sahaja pulang dari kerja.. Alhamdulillah, En Suami suka sangat.. Terima kasih buat sahabat Erny Masdiana kerana sudi teman saya berjalan sampai ke Sogo semata-mata untuk mencari hadiah ni..:)  Kali ini Birthday Boy takda dalam snap.. Hanya saya je.. Macamlah saya punya birthday kan.. heheheee...



Editing By HTC Sense..:) 


Kad Untuk En Suami.. Isi Dalam Dirahsiakan..


Cantikkan Kotak Ni? Saya Suka Merahhh...


Tali Pinggang & Dompet Pierre Cardin..


Sempat Juga Posing Sebelum Makan..


Sedapnya!!

p/s* Sebelum bayar packing kereta, terjumpa sekali Amiza Adnan..:) Cantik sangat dia.. tapi agak pucatlah.. Al Maklumlah tak ber make up..Segan nak snap dengan dia..hehehe..

9 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hepi buffday utk en hubby awak..sukernyer dia dpt hadiah tu..kalo buffday lelaki penin pala nk ng hadiah apa..

Farah Shamsudin said...

Rina: Itulah kannn..Memang penin pun.. Nasib en hubby suka..

Apis said...

Ehem.. Kutuk ek? :P

cik najihah said...

wah sweetnye,,
semoga berbahagia selalu ..

cikmima said...

salam ziarah

meyh join GA

http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

Redbloodsnow said...

hepi bday to him dear :) psstt..lawa lah hadiah dia tu. curik kang...hehehe. kidding :D

Bulan said...

sweet nye akak.eheee

happy bufday to him!

Fitri Senin said...

semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

Farah Shamsudin said...

thanxx all my friend..:)

Happy Birthday To My Lovely Hubby..:)



Happy Birthday To U.. Happy Birthday To U.. Happy Birthday To Sayang.. Happy Birthday To U..:)
Semoga apa sahaja yang sayang ceburi akan berjaya dan diberkati oleh Allah s.w.t..

Hari ini adalah hari yang sangat bermakna buat En Suami yang tercinta.. Hari Ulangtahun Kelahiran En Suami yang ke....hehehe.. biarlah rahsia.. En Suami masih muda tau! Sebenarnya memang tiada plan nak kemana-mana.. semuanya last minute preparation. Hadiah pun saya beli bila hari yang dinantikan ini sudah hampir.. Penat pikir nak bagi apa..Al maklumlah, tarikh kelahiran En Suami jatuh tengah bulan.. menggagau la nak cari bajet kan.. hahaha.. tapi takpa, demi orang yang tersayang semua dibolehkan juga..:)

Sambutan kali ini dalam keadaan serba sederhana.. Saya bawa En Suami dinner di Kenny Rogers Jaya Jusco AU2..Hadiahnya pula telah diberi elok sahaja pulang dari kerja.. Alhamdulillah, En Suami suka sangat.. Terima kasih buat sahabat Erny Masdiana kerana sudi teman saya berjalan sampai ke Sogo semata-mata untuk mencari hadiah ni..:)  Kali ini Birthday Boy takda dalam snap.. Hanya saya je.. Macamlah saya punya birthday kan.. heheheee...



Editing By HTC Sense..:) 


Kad Untuk En Suami.. Isi Dalam Dirahsiakan..


Cantikkan Kotak Ni? Saya Suka Merahhh...


Tali Pinggang & Dompet Pierre Cardin..


Sempat Juga Posing Sebelum Makan..


Sedapnya!!

p/s* Sebelum bayar packing kereta, terjumpa sekali Amiza Adnan..:) Cantik sangat dia.. tapi agak pucatlah.. Al Maklumlah tak ber make up..Segan nak snap dengan dia..hehehe..

9 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hepi buffday utk en hubby awak..sukernyer dia dpt hadiah tu..kalo buffday lelaki penin pala nk ng hadiah apa..

Farah Shamsudin said...

Rina: Itulah kannn..Memang penin pun.. Nasib en hubby suka..

Apis said...

Ehem.. Kutuk ek? :P

cik najihah said...

wah sweetnye,,
semoga berbahagia selalu ..

cikmima said...

salam ziarah

meyh join GA

http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

Redbloodsnow said...

hepi bday to him dear :) psstt..lawa lah hadiah dia tu. curik kang...hehehe. kidding :D

Bulan said...

sweet nye akak.eheee

happy bufday to him!

Fitri Senin said...

semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

Farah Shamsudin said...

thanxx all my friend..:)