Friday, 8 April 2011

Apa La Nak Bagi Ekk??





Adess!! Sebenarnya bulan April ini penuh dengan hari yang BERSEJARAH! dengan birthday En Suami.. Hari Ulang Tahun Perkahwinan lagi.. Penat la nak pikir nak bagi apa ye pada En Suami ni ??Birthday En Suami jatuh pada 19 April ini.. Kononnya macam nak buat SURPRISE.. tapi, masih memikirkan apa la yang nak dibuat ni.. masih tak dapat idea lagi ni..:(   Harinya sudah semakin hampir......

17 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

selamat hari jadi buat suami..dan selamat ulangtahun perkahwinan anda berdua..

moga berbahagia hingga ke akhirat..amin.

Nora Shahaira said...

bday akak nora jugak..hehe

selamat ulng tahun ye.. moga berbahagia hingga akhir hayat..

sesi beramah mesra:
http://aurajarinora.blogspot.com/2011/04/giveaway-white-pouch-ga-oleh-lulu.html

✿ milly molly ✿ said...

wow! happy ulang tahun for both of you!! :)
ermm, ape kate hadiahkan frame puzzle,. and suh suami lengkapkn puzzle tu ^^

hehe, sje bg idea..

raudhah said...

salam ...selamat ulang tahun perkahwinan buat anda berdua. Semoga kekal hingga ke syurga =)

pssssss....bufday anda bila yer?hubby 19hb.ulang tahun perkahwinan anda ber2?

aTy _faRed~ said...

selamat hari ulangtahun perkahwinan.. buat kad istimewa hasil kerja tangan sendiri...:) mesti si dia suker..:) [harap2 lar] :)

Farah Shamsudin said...

Thanx all..belum lagii.. En Suami pada 19 April ni..

izaFiza said...

ehh!!kebetulan plak..encik bf sy besday 18april..hee..=)

Syamilia said...

thanks for following... i'll hit u back ok... :)

ariana's said...

Macam akak ni lagi lah dah taktau nak bagi apa bila birtday hubby..sebab dah bagi macam2 selama 22 tahun..hehe..:)

Farah Shamsudin said...

iza: yer ke? kebetulan pulak ek?

sis Adriana: sy yg br lagi ni pun xtau dah nk bg ape.. ini plak 22 taun kan..

Syamilla: thanx yea.. do keep in touch..

alexa yussida said...

happy anniversary sis...haa cpt2 pk:)

Farah Shamsudin said...

alexa: ade idea x? meh la bg opinion sikit..

cikcleopatra said...

bagi kasih syg yg tak berbelah bagi!!hehe..boley?

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

samalah kita..anniversary sy pon jatuh pd bulan april iaitu 30 april..besanya x sambut sbb terlupa hehe..nice x?

buffday hubby salunya tatau nk bg apalah n nk celebrae cemana..

tq sbb sudi singgah blog sy..noga kita saling kunjung yaa..

very suwit blog..

Farah Shamsudin said...

Cik cleopatra: memang dah bagi kasih sayang yang tidak berbelah belah gitu..:)

Rina: eh? yerke? kebetulan lagik ek.. tuela.. fara pn tak tau nak bagi apa sebenarnya.

do keep in touch ekk

Hafriz Mohamad said...

hmm... pnat jugak nk pkir tuh.. hehe

Farah Shamsudin said...

Hafriz: itula pasal.. ade idea x?

Apa La Nak Bagi Ekk??





Adess!! Sebenarnya bulan April ini penuh dengan hari yang BERSEJARAH! dengan birthday En Suami.. Hari Ulang Tahun Perkahwinan lagi.. Penat la nak pikir nak bagi apa ye pada En Suami ni ??Birthday En Suami jatuh pada 19 April ini.. Kononnya macam nak buat SURPRISE.. tapi, masih memikirkan apa la yang nak dibuat ni.. masih tak dapat idea lagi ni..:(   Harinya sudah semakin hampir......

17 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

selamat hari jadi buat suami..dan selamat ulangtahun perkahwinan anda berdua..

moga berbahagia hingga ke akhirat..amin.

Nora Shahaira said...

bday akak nora jugak..hehe

selamat ulng tahun ye.. moga berbahagia hingga akhir hayat..

sesi beramah mesra:
http://aurajarinora.blogspot.com/2011/04/giveaway-white-pouch-ga-oleh-lulu.html

✿ milly molly ✿ said...

wow! happy ulang tahun for both of you!! :)
ermm, ape kate hadiahkan frame puzzle,. and suh suami lengkapkn puzzle tu ^^

hehe, sje bg idea..

raudhah said...

salam ...selamat ulang tahun perkahwinan buat anda berdua. Semoga kekal hingga ke syurga =)

pssssss....bufday anda bila yer?hubby 19hb.ulang tahun perkahwinan anda ber2?

aTy _faRed~ said...

selamat hari ulangtahun perkahwinan.. buat kad istimewa hasil kerja tangan sendiri...:) mesti si dia suker..:) [harap2 lar] :)

Farah Shamsudin said...

Thanx all..belum lagii.. En Suami pada 19 April ni..

izaFiza said...

ehh!!kebetulan plak..encik bf sy besday 18april..hee..=)

Syamilia said...

thanks for following... i'll hit u back ok... :)

ariana's said...

Macam akak ni lagi lah dah taktau nak bagi apa bila birtday hubby..sebab dah bagi macam2 selama 22 tahun..hehe..:)

Farah Shamsudin said...

iza: yer ke? kebetulan pulak ek?

sis Adriana: sy yg br lagi ni pun xtau dah nk bg ape.. ini plak 22 taun kan..

Syamilla: thanx yea.. do keep in touch..

alexa yussida said...

happy anniversary sis...haa cpt2 pk:)

Farah Shamsudin said...

alexa: ade idea x? meh la bg opinion sikit..

cikcleopatra said...

bagi kasih syg yg tak berbelah bagi!!hehe..boley?

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

samalah kita..anniversary sy pon jatuh pd bulan april iaitu 30 april..besanya x sambut sbb terlupa hehe..nice x?

buffday hubby salunya tatau nk bg apalah n nk celebrae cemana..

tq sbb sudi singgah blog sy..noga kita saling kunjung yaa..

very suwit blog..

Farah Shamsudin said...

Cik cleopatra: memang dah bagi kasih sayang yang tidak berbelah belah gitu..:)

Rina: eh? yerke? kebetulan lagik ek.. tuela.. fara pn tak tau nak bagi apa sebenarnya.

do keep in touch ekk

Hafriz Mohamad said...

hmm... pnat jugak nk pkir tuh.. hehe

Farah Shamsudin said...

Hafriz: itula pasal.. ade idea x?