Friday, 4 May 2012

Happy Weekend!


Assalamualaikum..




Sekarang ni pun dah petang.. ikutkan memang dah time limit.. Kena Punch Card as House Wife pula.. Tapi, saya masih di tempat kerja.. bukanlah nak kata kerja banyak sangat.. Masih menunggu En Kanda Tercinta habis kerja.. Setiap hari pun memang pulang ke rumah berdua. Mungkin ada sehari dua tu pulang bersendirian..

Semenjak En Kanda bertukar environment ni, memang setiap hari pun, balik kerja lambat. Nak buat cemana, memang time masuk kerjanya pun lagi lambat dari saya. So, baliknya pun lambat la jugakan?Tapi takpe, yang penting En Kanda sangat teruja dengan environment yang baru ini..


Yeay! Esok dah hari Sabtu? Nak pergi mana ye? So far masih belum ada perancangan tapi sebelah malamnya nak ber bbq..tak sabarnya.. malam ni perlu beli makanan mentah untuk ber bbq esok. Dah lama betul tak bakar membakar ni..

Bila cakap sahaja cuti di hujung minggu, sebelah malamnya ni.. kenalah buat kerja rumah pula..Itulah kan.. bila hari biasa sibuk sangat dengan kerja tapi bila di hujung minggu pun masih banyak kerja yang perlu dilakukan.. maka tiadalah maknanya dengan istilah bermalas-malasan di rumah.. 

Apapun, Selamat Ber Weekend kawan-kawan.. Enjoy!

5 comments:

Mama Likha said...

hppy weekend too :)

Farah Shamsudin said...

Mama Likha: U tOo dear..

mumui said...

happy weekend.. :)..

aizamia3 said...

selamat bergembira dihujung minggu.. ai tumpang seronok jelah.. hehehe..

Farah Shamsudin said...

Mumui: Happy Weekend too..:)

Aizamia3: hehehe.. selamat bergembira ye..

Happy Weekend!


Assalamualaikum..




Sekarang ni pun dah petang.. ikutkan memang dah time limit.. Kena Punch Card as House Wife pula.. Tapi, saya masih di tempat kerja.. bukanlah nak kata kerja banyak sangat.. Masih menunggu En Kanda Tercinta habis kerja.. Setiap hari pun memang pulang ke rumah berdua. Mungkin ada sehari dua tu pulang bersendirian..

Semenjak En Kanda bertukar environment ni, memang setiap hari pun, balik kerja lambat. Nak buat cemana, memang time masuk kerjanya pun lagi lambat dari saya. So, baliknya pun lambat la jugakan?Tapi takpe, yang penting En Kanda sangat teruja dengan environment yang baru ini..


Yeay! Esok dah hari Sabtu? Nak pergi mana ye? So far masih belum ada perancangan tapi sebelah malamnya nak ber bbq..tak sabarnya.. malam ni perlu beli makanan mentah untuk ber bbq esok. Dah lama betul tak bakar membakar ni..

Bila cakap sahaja cuti di hujung minggu, sebelah malamnya ni.. kenalah buat kerja rumah pula..Itulah kan.. bila hari biasa sibuk sangat dengan kerja tapi bila di hujung minggu pun masih banyak kerja yang perlu dilakukan.. maka tiadalah maknanya dengan istilah bermalas-malasan di rumah.. 

Apapun, Selamat Ber Weekend kawan-kawan.. Enjoy!

5 comments:

Mama Likha said...

hppy weekend too :)

Farah Shamsudin said...

Mama Likha: U tOo dear..

mumui said...

happy weekend.. :)..

aizamia3 said...

selamat bergembira dihujung minggu.. ai tumpang seronok jelah.. hehehe..

Farah Shamsudin said...

Mumui: Happy Weekend too..:)

Aizamia3: hehehe.. selamat bergembira ye..