Thursday, 24 May 2012

En Kanda Yang Super Teruja.

Assalamualaikum,

Baru malam ni berkesempatan mengetuk keybord ni. Seharian sibuk dengan kerja. Tak menyempat nak menjengah rumah ni. Ini pun terasa keletihannya. Tapi mengenangkan banyak cerita nak update, saya kuatkan juga la semangat mengetuk keybord ni. Banyak cerita, tapi akan saya update satu persatu. Mana daya nak update kesemua cerita dalam satu masa kan..

Semalam En Kanda cuti. Sekarang ni bukan senang nak bercuti bersama-sama memandangkan masing-masing sibuk dengan kerjaya. Oleh kerana En Kanda cuti, pagi-pagi tu saya terus decide nak ambil off day je. Selama ni kerja hujung minggu, memang banyak lagi off day. Apa salahnya nak ambil off day bila En Kanda juga cuti kan? 

Pagi-pagi memang tiada kemana-mana. En Kanda melayan tidurnya. Mana taknya minggu ni minggu letihnya. Bekerja sampai tengah malam. Bila dapat peluang cuti tu, memang beliau manfaatkan betul. Petang pula, ada kakak di tempat kerja bagitau pos laju ada hantar barang, oh! itu bermakna barang En Kanda sudah sampai. Terus je bagitau beliau. Dengan perasaan yang sangat teruja beliau ajak ke tempat kerja sebab semata-mata nak ambil barangnya itu. Saya ikutkan sahaja kemahuan beliau.. Nak tau jenis barangnya? jeng jeng jeng...


Ini bungkusannya...belum dibuka..




tadaaa! barang ni laa yang membuatkan En Kanda tak keruan..





Punye la excited sampai terus pakai je.. apela En Kanda ni kan..


Memang En Kanda suka sangat guna alamat pejabat saya sekiranya beliau shopping secara online. Katanya senang. Ikutkan ajelaa Kanda.. ku tak kisah! Lepas ni kalau nak shopping online lagi, silakan.. jangan lupa untuk wife sekali ye...:)




10 comments:

ridoma said...

wow ! jersi baru hehe

Farah Shamsudin said...

yea.. itu yang super teruja tuu..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

MY hb pun suka guna my office address...huhuhu...nape, bila tekan button follow takleh erk?erm...musykil...

Farsya Shamsudin said...

aku yg teruja skrg ni. HAHA

Farah Shamsudin said...

yayans: yer ke tak bole?

farsya: ko pulak teruja lebey ekk..

Hanis MY said...

nice hehe betul tu lenkali sopim jgn lupa utk isteri jg...

IntaNBerliaN said...

hubby peminat bola ek.. siap order jersi lagi... :-)

anitadiana said...

patut lah farah..mesti seronok beronok-ronok..he..he..lelaki kalu minat bola semua sanggup..

Farah Shamsudin said...

Hanis: Tuela kan..

Intan: yup.. sangat addicted.

Kak Ita: itula kak.. pasal bola sume pun sanggup

Izan Ishak said...

wahh... teruja en kanda farah try jersi baru ye...

En Kanda Yang Super Teruja.

Assalamualaikum,

Baru malam ni berkesempatan mengetuk keybord ni. Seharian sibuk dengan kerja. Tak menyempat nak menjengah rumah ni. Ini pun terasa keletihannya. Tapi mengenangkan banyak cerita nak update, saya kuatkan juga la semangat mengetuk keybord ni. Banyak cerita, tapi akan saya update satu persatu. Mana daya nak update kesemua cerita dalam satu masa kan..

Semalam En Kanda cuti. Sekarang ni bukan senang nak bercuti bersama-sama memandangkan masing-masing sibuk dengan kerjaya. Oleh kerana En Kanda cuti, pagi-pagi tu saya terus decide nak ambil off day je. Selama ni kerja hujung minggu, memang banyak lagi off day. Apa salahnya nak ambil off day bila En Kanda juga cuti kan? 

Pagi-pagi memang tiada kemana-mana. En Kanda melayan tidurnya. Mana taknya minggu ni minggu letihnya. Bekerja sampai tengah malam. Bila dapat peluang cuti tu, memang beliau manfaatkan betul. Petang pula, ada kakak di tempat kerja bagitau pos laju ada hantar barang, oh! itu bermakna barang En Kanda sudah sampai. Terus je bagitau beliau. Dengan perasaan yang sangat teruja beliau ajak ke tempat kerja sebab semata-mata nak ambil barangnya itu. Saya ikutkan sahaja kemahuan beliau.. Nak tau jenis barangnya? jeng jeng jeng...


Ini bungkusannya...belum dibuka..




tadaaa! barang ni laa yang membuatkan En Kanda tak keruan..





Punye la excited sampai terus pakai je.. apela En Kanda ni kan..


Memang En Kanda suka sangat guna alamat pejabat saya sekiranya beliau shopping secara online. Katanya senang. Ikutkan ajelaa Kanda.. ku tak kisah! Lepas ni kalau nak shopping online lagi, silakan.. jangan lupa untuk wife sekali ye...:)




10 comments:

ridoma said...

wow ! jersi baru hehe

Farah Shamsudin said...

yea.. itu yang super teruja tuu..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

MY hb pun suka guna my office address...huhuhu...nape, bila tekan button follow takleh erk?erm...musykil...

Farsya Shamsudin said...

aku yg teruja skrg ni. HAHA

Farah Shamsudin said...

yayans: yer ke tak bole?

farsya: ko pulak teruja lebey ekk..

Hanis MY said...

nice hehe betul tu lenkali sopim jgn lupa utk isteri jg...

IntaNBerliaN said...

hubby peminat bola ek.. siap order jersi lagi... :-)

anitadiana said...

patut lah farah..mesti seronok beronok-ronok..he..he..lelaki kalu minat bola semua sanggup..

Farah Shamsudin said...

Hanis: Tuela kan..

Intan: yup.. sangat addicted.

Kak Ita: itula kak.. pasal bola sume pun sanggup

Izan Ishak said...

wahh... teruja en kanda farah try jersi baru ye...