Sunday, 20 May 2012

Akak Kena Kuat Tau!

Assalamualaikum..

Hepi Monday! pagi-pagi sampai sahaja tempat kerja, dengar cerita ade sorang kakak ni, husband die kena masuk ICU akibat 'Heart Attack'..Kini husband beliau di Hospital Assunta, Petaling Jaya.Aduhai, dah dengar cerita yang kurang enak. Patutla saya nampak beliau dalam keadaan sedih sahaja..Selepas tu, terus je turun breakfast dengan En Kanda. Tapi, nak makan pun macam takde selera. Yelar, bila dah dapat berita begitu kan..










Untuk kakak Sapiah binti Ibrahim, semoga beliau tabah. Mana dengan anak yang kecil-kecil lagi. Akak Sapiah kena kuat, tak boleh ngelat makan lagi.. Memang tadi pun beliau langsung tak makan, susah hati dengan keadaan husband beliau.. Semoga husband beliau cepat sembuh seperti sediakala... Amin.. amin.. amin ya rabb..

10 comments:

saya said...

insyaAllah.ameen :')

Farah Shamsudin said...

Amin...

anitadiana said...

semoga beliau tabah dan kuat semagat untuk anak-an ak..semoga suami nya kembali sembuh...amin...

aizamia3 said...

moga akak tu kuat dan tabah dalam menghadapi dugaan ini..

Mama Likha said...

sedihkan bila suami tmpt bgantung sakit. klo demam pun kita dh susah hati. hrp akk sapiah, tabah yer.. insya allah.... sama2 kita doakan

MamaEma said...

Semuga suami kawan Farah kembali sihat..AAmiin

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dah makin cantik blog farah..


insya-allah ramai yg doakan..aminnn

Farah Shamsudin said...

Kak Ita: Itula, semoga beliau tabah.. tambah lagi anak2 masih kecil..

Aizamia: yerla, nampak beliau sangat tabah.. tp, tuela kadang2 kalau tiada semangat untuk beliau, mungkin boleh jatuh juga tuu..

Mama Likha: Yerla sayang.. ini pula tanpa bg hint nak sakitkan.. terima kasih sudi mendoakan.

MamaEma: Harapnya begitula dear.. Terima kasih..

Kak Rina: Ouch! Terima kasih kak, hasil tangan adik.. Terima kasih juge mendoakan yang terbaik untuk mereka kak..

IntaNBerliaN said...

mmg dugaan kan.. moga beliau tabah...

Izan Ishak said...

moga kak sapiah terus kuat demi anak2 n didoakan suaminya cepat sembuh.

Akak Kena Kuat Tau!

Assalamualaikum..

Hepi Monday! pagi-pagi sampai sahaja tempat kerja, dengar cerita ade sorang kakak ni, husband die kena masuk ICU akibat 'Heart Attack'..Kini husband beliau di Hospital Assunta, Petaling Jaya.Aduhai, dah dengar cerita yang kurang enak. Patutla saya nampak beliau dalam keadaan sedih sahaja..Selepas tu, terus je turun breakfast dengan En Kanda. Tapi, nak makan pun macam takde selera. Yelar, bila dah dapat berita begitu kan..










Untuk kakak Sapiah binti Ibrahim, semoga beliau tabah. Mana dengan anak yang kecil-kecil lagi. Akak Sapiah kena kuat, tak boleh ngelat makan lagi.. Memang tadi pun beliau langsung tak makan, susah hati dengan keadaan husband beliau.. Semoga husband beliau cepat sembuh seperti sediakala... Amin.. amin.. amin ya rabb..

10 comments:

saya said...

insyaAllah.ameen :')

Farah Shamsudin said...

Amin...

anitadiana said...

semoga beliau tabah dan kuat semagat untuk anak-an ak..semoga suami nya kembali sembuh...amin...

aizamia3 said...

moga akak tu kuat dan tabah dalam menghadapi dugaan ini..

Mama Likha said...

sedihkan bila suami tmpt bgantung sakit. klo demam pun kita dh susah hati. hrp akk sapiah, tabah yer.. insya allah.... sama2 kita doakan

MamaEma said...

Semuga suami kawan Farah kembali sihat..AAmiin

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dah makin cantik blog farah..


insya-allah ramai yg doakan..aminnn

Farah Shamsudin said...

Kak Ita: Itula, semoga beliau tabah.. tambah lagi anak2 masih kecil..

Aizamia: yerla, nampak beliau sangat tabah.. tp, tuela kadang2 kalau tiada semangat untuk beliau, mungkin boleh jatuh juga tuu..

Mama Likha: Yerla sayang.. ini pula tanpa bg hint nak sakitkan.. terima kasih sudi mendoakan.

MamaEma: Harapnya begitula dear.. Terima kasih..

Kak Rina: Ouch! Terima kasih kak, hasil tangan adik.. Terima kasih juge mendoakan yang terbaik untuk mereka kak..

IntaNBerliaN said...

mmg dugaan kan.. moga beliau tabah...

Izan Ishak said...

moga kak sapiah terus kuat demi anak2 n didoakan suaminya cepat sembuh.