Tuesday, 1 March 2011

Wayang! Amazing..

Semalam adela sy call en hubby, tanye jadi tak tengok wayang..then en hubby jawab mlm rabu la baby.. so, xdla sy ni bersiap2.. then bila en hubby sampai je rumah, terus je die cakap " b, cepatla siap, nanti kite nak g Pavilion tgk wayang".. la! sy plak da confuse ckp xjd.. tetiba mcm nie plak.. so sy pn ready jela.. elok lepas maghrib, kami pn ke sana..xdla g tgk wyg berdua je.. ad skali bos en hubby.. die da siap tunggu kat sana pn.. sy pn xsure drg ni nak tgk cite ap kan.. mmg dah lame sgt la xg tgk wyg.. aderla kot dlm 2 or 3 bulan kot.. kira lame la tu.. sbb dl, hampir every weekend must g tgk wyg niie.. so,mmg xcited sgtla bl da dpt g tgk tu... actually, tgk wyg ni adlh slh satu hobi.. kalau boleh sume cite yg terkini nak tgk.. tp lately ni, en hubby pn mmg bz sgt dgn keja.. so xdla nk tgk tu.. so cite yg drg ni pilih adalah cite "I am no 4".. memula tgk je mmg da terkejut2.. smmgnya sy ni PENAKUT! Must en hubby rimas.. hahahaaa...tuela! bwk lagi org yg penakut g tgk cite tu.. mmg la gitu jadiknye..conclusion nye mmg cite tu bes arrr.. must ad yg ke2 pulak. Sbb cite tu tergantung..so, sape yg nak tgk cite tu, bolela kalo nak rekomen kat krg..:)

5 comments:

Ein said...

bestnya dpt tgk wayang... ein dah bertahun x tgk wayang berdua sbb ada additional dua org lagi tu nak letak mana? kalau tgk pun kena klasifikasi u jer la... 18 sx dah x sesuai gitu...

Farah Shamsudin said...

Ein: heheee.. tuela kan.. bl anak2 kecik mmg agak susah la..xpe.. masih leh tgk kat youtube kan..:)

Mama Likha said...

best mmg best tp tkleh tgk wyg dah skrg.... huuuwawawagggh! sapa nak jaga malikha..? farah tlg jap leh..? zte nk gi tgk HMM.... leh erkkk :)

Izzlorna said...

sy pun kaki wyg jugak!
tp hubby lorna tak gemar g wyg...sob sob..

Farah Shamsudin said...

Ztee: boleh je.. mehla hantar rumah farah..
Lorna: yer ke? same la kite ek? nanti leh la kite date bedua ek..

Wayang! Amazing..

Semalam adela sy call en hubby, tanye jadi tak tengok wayang..then en hubby jawab mlm rabu la baby.. so, xdla sy ni bersiap2.. then bila en hubby sampai je rumah, terus je die cakap " b, cepatla siap, nanti kite nak g Pavilion tgk wayang".. la! sy plak da confuse ckp xjd.. tetiba mcm nie plak.. so sy pn ready jela.. elok lepas maghrib, kami pn ke sana..xdla g tgk wyg berdua je.. ad skali bos en hubby.. die da siap tunggu kat sana pn.. sy pn xsure drg ni nak tgk cite ap kan.. mmg dah lame sgt la xg tgk wyg.. aderla kot dlm 2 or 3 bulan kot.. kira lame la tu.. sbb dl, hampir every weekend must g tgk wyg niie.. so,mmg xcited sgtla bl da dpt g tgk tu... actually, tgk wyg ni adlh slh satu hobi.. kalau boleh sume cite yg terkini nak tgk.. tp lately ni, en hubby pn mmg bz sgt dgn keja.. so xdla nk tgk tu.. so cite yg drg ni pilih adalah cite "I am no 4".. memula tgk je mmg da terkejut2.. smmgnya sy ni PENAKUT! Must en hubby rimas.. hahahaaa...tuela! bwk lagi org yg penakut g tgk cite tu.. mmg la gitu jadiknye..conclusion nye mmg cite tu bes arrr.. must ad yg ke2 pulak. Sbb cite tu tergantung..so, sape yg nak tgk cite tu, bolela kalo nak rekomen kat krg..:)

5 comments:

Ein said...

bestnya dpt tgk wayang... ein dah bertahun x tgk wayang berdua sbb ada additional dua org lagi tu nak letak mana? kalau tgk pun kena klasifikasi u jer la... 18 sx dah x sesuai gitu...

Farah Shamsudin said...

Ein: heheee.. tuela kan.. bl anak2 kecik mmg agak susah la..xpe.. masih leh tgk kat youtube kan..:)

Mama Likha said...

best mmg best tp tkleh tgk wyg dah skrg.... huuuwawawagggh! sapa nak jaga malikha..? farah tlg jap leh..? zte nk gi tgk HMM.... leh erkkk :)

Izzlorna said...

sy pun kaki wyg jugak!
tp hubby lorna tak gemar g wyg...sob sob..

Farah Shamsudin said...

Ztee: boleh je.. mehla hantar rumah farah..
Lorna: yer ke? same la kite ek? nanti leh la kite date bedua ek..