Thursday, 24 March 2011

En Suami Kena Tinggal..

Adess!! dah nama pun kerja.. kena pula keja dengan gomen.. memangla tak habis-habis dengan kursus!
Isk! kalau tak pergi tak boleh ke ek? kalau setakat kursus dekat ni, tak kisahla kalau nak pergi kan.. ni sampai ke Port Dickson pulak. Memangla dekat PD tu.. tapi, bila hubby kena tinggal ni terus jadi macam jauh la.. kursus sampai tiga hari.. Dari 25-27 Mac 2011.. Selalu orang cakap masa tu cepat berlalu.. memang tidak dapat dinafikan. TAPI, bila dah jauh dengan hubby masa terasa lambat sangat berlalu! Erm.. Sebelum ke kursus tu, saya bekerja keras membersihkan rumah dulu.. dah biase rumah kena cantik dulu baru boleh pergi kursus dengan tenang. Hubby memang boleh mengemas, tapi saya yang rase macam nak kena juga selesaikan semua kerja rumah..

Selama ni memang tak boleh nak jauh langsung dengan hubby. Nak melekat aje..macam belangkas gitu!
Sebelum ni pergi kursus pun, pada hari kedua kursus mesti hubby jejak sampai ke situ. Jadualnya tak padat sangat, so takpela kan.. Ni tengok jadual kali ni sangat padat! dah macam kena pergi BTN la.. Tapi takpela kan.. dah nama pun kursus.. terpaksalah pergi juga.. : (

p/s * untuk hubby yang menjadi silent reader blog wife die ni.. " jaga diri ye, miss and  ♡ u a lots!"

7 comments:

miss frog said...

hehe...cean en hubby kena tggl...
btw..dah follow farah..
salam kenal...

Farah Shamsudin said...

thanx miss frog..
salam kenal juge..:)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehe!!
xperlah..kadang2 kena berjauhan jugak..
rindu rasa lain tao!!


salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
‎(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Farah Shamsudin said...

tuela weiyda..
bila berjauhan rindu tu rasa lain je..

Faztee Danisha said...

biasele kan..nak x nak kene gi..kang xcukup 7 hari lak stahun..

.:hanna radzi:. said...

hurmm...rsa sunyi bila bjauhan dgn mr. hubby..kan3? :)

Farah Shamsudin said...

Faztee: betol tue..
Hanna: itula kan.. memang rasa sunyi sangat!

En Suami Kena Tinggal..

Adess!! dah nama pun kerja.. kena pula keja dengan gomen.. memangla tak habis-habis dengan kursus!
Isk! kalau tak pergi tak boleh ke ek? kalau setakat kursus dekat ni, tak kisahla kalau nak pergi kan.. ni sampai ke Port Dickson pulak. Memangla dekat PD tu.. tapi, bila hubby kena tinggal ni terus jadi macam jauh la.. kursus sampai tiga hari.. Dari 25-27 Mac 2011.. Selalu orang cakap masa tu cepat berlalu.. memang tidak dapat dinafikan. TAPI, bila dah jauh dengan hubby masa terasa lambat sangat berlalu! Erm.. Sebelum ke kursus tu, saya bekerja keras membersihkan rumah dulu.. dah biase rumah kena cantik dulu baru boleh pergi kursus dengan tenang. Hubby memang boleh mengemas, tapi saya yang rase macam nak kena juga selesaikan semua kerja rumah..

Selama ni memang tak boleh nak jauh langsung dengan hubby. Nak melekat aje..macam belangkas gitu!
Sebelum ni pergi kursus pun, pada hari kedua kursus mesti hubby jejak sampai ke situ. Jadualnya tak padat sangat, so takpela kan.. Ni tengok jadual kali ni sangat padat! dah macam kena pergi BTN la.. Tapi takpela kan.. dah nama pun kursus.. terpaksalah pergi juga.. : (

p/s * untuk hubby yang menjadi silent reader blog wife die ni.. " jaga diri ye, miss and  ♡ u a lots!"

7 comments:

miss frog said...

hehe...cean en hubby kena tggl...
btw..dah follow farah..
salam kenal...

Farah Shamsudin said...

thanx miss frog..
salam kenal juge..:)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehe!!
xperlah..kadang2 kena berjauhan jugak..
rindu rasa lain tao!!


salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
‎(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Farah Shamsudin said...

tuela weiyda..
bila berjauhan rindu tu rasa lain je..

Faztee Danisha said...

biasele kan..nak x nak kene gi..kang xcukup 7 hari lak stahun..

.:hanna radzi:. said...

hurmm...rsa sunyi bila bjauhan dgn mr. hubby..kan3? :)

Farah Shamsudin said...

Faztee: betol tue..
Hanna: itula kan.. memang rasa sunyi sangat!