Sunday, 29 July 2012

Kenapa Harus Pavilion ehh?

Assalamualaikum Semua..


Kenapa ye saya suka sangat ke Pavilion ni? Dulu mula-mula Pavilion ni ade, ramai kawan-kawan cakap sape  yang kesini mesti banyak duit.. mana ke tidaknya, Pavilion ni tempat shopping untuk mak-mak datin.. ( kononnye la..) tapi mungkin kot kan.. Most butik yang branded je kat sini..

Tapi kan, saya memang suka pergi sini sebab salah satunya nak shopping banyak sangat pilihan.. Jalan la sampai lebam.. masuk butik ke butik..macam-macam ade. Satu sebab lagi, saya sukakan panggung wayang kat sini! Awesome!! Semenjak dah ade Pavilion ni, saya & En Kanda memang tak pergi tempat lain lagi dah.. kesini je.

Wayangnya yang sangat selesa.. sound system yang sangat kebaboommm!! ha.. itu ulasan En Kanda.. Beliau kata lagi, rasenya takde tempat lain lagi yang best macam ni.. heee..yeke? ntah! tapi memang kot. Kalau nak ke wayang, memang akan ke sini laa..

p/s* Terima kasih sudi singgah sini.. Nanti saya terjah kawan-kawan pula...

15 comments:

ApisJ said...

Ohh.. Klu cmtu, nnt syg buat Pavilion sblah umah jela.. :P

shark said...

jauhla sampai kolumpoo sana..
malas ;p

Farah Shamsudin said...

ApisJ: hahaha.. kan sayang..:P

Shark: heee.. tapi memang bes..

Tina Othman said...

walaupun ofis dekat je, tapi malas sangat nak ke sana, sebab tak ada apa nak dicari, takat cuci mata bestlah

Farah Shamsudin said...

Tina: Hik! Farah memang akan kesinila selalunya dear..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

emm..kalo kt Jb nih wayang paling best kat jusco jela..bosan ohhh shopping complex kat sini(jb)

Farah Shamsudin said...

kak rina: dok jb ehh? jb katne kak?

Cik Mimey (owner fida's story) said...

pavi memang best....jum same-2 p sane,hehe

FARAH deeb said...

owh daku kalau skadar nk nengok wayang gi Wangsa Walk je kot... Pavilion tu malas nak gi sbb kena masuk KL! Theee..
My latest Entry :)
JJCM: Day 9 Ramadhan 1433

JJCM: Day 8 Ramadhan 1433

JJCM: Day 7 Ramadhan 1433

Farah Shamsudin said...

Memey: Jom2!

Farah: Masuk KL memang leceh sikit sebenarnya.

Hanis MY said...

bestnya teringin nk tgk muvi kat situ jugak...

IntaNBerliaN said...

xpnh lg g pavliaon... jauh sgt.. hihi

IntaNBerliaN said...

xpnh lg g pavliaon... jauh sgt.. hihi

Farah Shamsudin said...

Hanis: tunggu balik kl ye..

Intan: heehheee... nanti2 ade masa baru datang..

MamaEma said...

duduk di KL tp tak pernah masuk pavillion ni//hehehe

Kenapa Harus Pavilion ehh?

Assalamualaikum Semua..


Kenapa ye saya suka sangat ke Pavilion ni? Dulu mula-mula Pavilion ni ade, ramai kawan-kawan cakap sape  yang kesini mesti banyak duit.. mana ke tidaknya, Pavilion ni tempat shopping untuk mak-mak datin.. ( kononnye la..) tapi mungkin kot kan.. Most butik yang branded je kat sini..

Tapi kan, saya memang suka pergi sini sebab salah satunya nak shopping banyak sangat pilihan.. Jalan la sampai lebam.. masuk butik ke butik..macam-macam ade. Satu sebab lagi, saya sukakan panggung wayang kat sini! Awesome!! Semenjak dah ade Pavilion ni, saya & En Kanda memang tak pergi tempat lain lagi dah.. kesini je.

Wayangnya yang sangat selesa.. sound system yang sangat kebaboommm!! ha.. itu ulasan En Kanda.. Beliau kata lagi, rasenya takde tempat lain lagi yang best macam ni.. heee..yeke? ntah! tapi memang kot. Kalau nak ke wayang, memang akan ke sini laa..

p/s* Terima kasih sudi singgah sini.. Nanti saya terjah kawan-kawan pula...

15 comments:

ApisJ said...

Ohh.. Klu cmtu, nnt syg buat Pavilion sblah umah jela.. :P

shark said...

jauhla sampai kolumpoo sana..
malas ;p

Farah Shamsudin said...

ApisJ: hahaha.. kan sayang..:P

Shark: heee.. tapi memang bes..

Tina Othman said...

walaupun ofis dekat je, tapi malas sangat nak ke sana, sebab tak ada apa nak dicari, takat cuci mata bestlah

Farah Shamsudin said...

Tina: Hik! Farah memang akan kesinila selalunya dear..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

emm..kalo kt Jb nih wayang paling best kat jusco jela..bosan ohhh shopping complex kat sini(jb)

Farah Shamsudin said...

kak rina: dok jb ehh? jb katne kak?

Cik Mimey (owner fida's story) said...

pavi memang best....jum same-2 p sane,hehe

FARAH deeb said...

owh daku kalau skadar nk nengok wayang gi Wangsa Walk je kot... Pavilion tu malas nak gi sbb kena masuk KL! Theee..
My latest Entry :)
JJCM: Day 9 Ramadhan 1433

JJCM: Day 8 Ramadhan 1433

JJCM: Day 7 Ramadhan 1433

Farah Shamsudin said...

Memey: Jom2!

Farah: Masuk KL memang leceh sikit sebenarnya.

Hanis MY said...

bestnya teringin nk tgk muvi kat situ jugak...

IntaNBerliaN said...

xpnh lg g pavliaon... jauh sgt.. hihi

IntaNBerliaN said...

xpnh lg g pavliaon... jauh sgt.. hihi

Farah Shamsudin said...

Hanis: tunggu balik kl ye..

Intan: heehheee... nanti2 ade masa baru datang..

MamaEma said...

duduk di KL tp tak pernah masuk pavillion ni//hehehe