Tuesday, 3 July 2012

Excited!

Assalamualaikum Semua!

Allahuakbar! sekarang ni mood tengah malas nak menulis blog.. Padahal banyak je cerita yang nak diabadikan dalam blog yang serba hijau ini. Terpaksa la ambil mood sikit, lama pun lama la kan.. Nak buat cemana. Tengok je blog terus mood malas tu ade. Apela nak jadik! Betul la orang kata, nak menulis ni perlukan mood. Takde mood, memang tak boleh nak menulis.. Diakui kini! 

Nak mula cerita yang mana ye? yang mana satu nak cerita ni? aishh! terlalu banyak sangat cerita yang disimpan sampai dah tak tahu nak menulis yang mana dulu kan.. 

Baru-baru ni, En Kanda ada cakap, kalau ada rezeki lebih nanti beliau nak bagi something untuk saya. Waktu tu takde terpikir apepun tau. Kata-kata En Kanda tu umpama masuk telinga kanan terus keluar telinga kiri. Sebabnya, memang takde ape pun yang nak minta ke En Kanda.. Cume dok pikir persiapan untuk raya je... yelah, En Kanda belum ada Baju Melayu untuk setema dengan saya. Takut last minit kang tak dapat nak cari warna yang sama pula.

Pastu kata-kata En Kanda itu berlalu macam tu je.. Saya pun memang takde ambil pusing sangat. Tiba-tiba suatu hari tuu, beliau cuti, maka seperti biasa beliau ajakla saya keluar berdating. Saya pun laju-laju angguk kepala tanda setuju. Beriya la bersiap umpama baru 1st time nak keluar berdating dengan boyfren. Bila ditanya nak kemana beliau kata nak ke KL.. Nak ke Low Yat cari barang. Saya pun ok je. Dah lame jugak tak jejak sane. Ingatkan beliau nak cari barang beliau. Sekali tuu, rupanya untuk saya! wah! seronoknyaa..

Jeng jeng jeng.. nak tahu saya dapat ape? katanye hadiah untuk birthday. Pelik juga, bila pula birthday saya jatuh pada end of Jun ni. Rupanya in advanced. Tak acila macam tu kan. Nak jugak hadiah waktu birthday nanti. Boleh tak En kanda?




Inilah hadiah untuk saya tuuu..


Terima kasihla pada En Kanda. Walaupun hadiah birthday in advanced, saya ok je.. Harus terima dengan senyuman yang lebar sampai ke telinga. Terima kasih banyak-banyak.. Lain kali boleh bagi lagik kan?hehehee..


p/s* Konon malas nak menulis, tapi panjang juge kan? Terima kasih ye sudi singgah dan baca*

14 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wow weeeeeeeeee...S111 tuh!!

saharinasaharudin said...

fuiyoooo,s3 tuuu :) ada color pink eh dear?

oshin-jamel said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....besttnye!!!!

Farah Shamsudin said...

Mrs Edady: huhu.. tu yang senyum sampai telinga tuh..

Saharina: takdela. tu cover je..

mama Oshin: wawawaa.. memang bes! hehehe..

Bazilah (^0^) said...

hai. salam kenal :) bestnyeeee hadiah tuh :)

Farah Shamsudin said...

Bazilah: salam kenal dear..:) thanx sudi singgah..

anitadiana said...

bestnya farah..bila lah hubby kak ita nak belikan....

Hanis MY said...

Owh sweetnya kalian moga terus berbahagia sayang!

IntaNBerliaN said...

wah bestnya..!! :-)

alyyani said...

wahhh best nye!!!!! nak beli gak satu. untuk ayah. :)

Farah Shamsudin said...

Kak Ita: hik! rezeki kak.

Hanis: Thanx sayang..

Intan: hee..

Alyyani: hee.. beli jgn xbeli ye..:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wahhh dapat henpon baruu..hepi belated besday dear :)

Farah Shamsudin said...

kak Rina: Belum birthday lagi. Bulan Sept nanti.. En Kanda bg in advanced,

Mama Likha said...

skrg pkai ni ke dear ? best tk? htc dlu tkde dah ke?

Excited!

Assalamualaikum Semua!

Allahuakbar! sekarang ni mood tengah malas nak menulis blog.. Padahal banyak je cerita yang nak diabadikan dalam blog yang serba hijau ini. Terpaksa la ambil mood sikit, lama pun lama la kan.. Nak buat cemana. Tengok je blog terus mood malas tu ade. Apela nak jadik! Betul la orang kata, nak menulis ni perlukan mood. Takde mood, memang tak boleh nak menulis.. Diakui kini! 

Nak mula cerita yang mana ye? yang mana satu nak cerita ni? aishh! terlalu banyak sangat cerita yang disimpan sampai dah tak tahu nak menulis yang mana dulu kan.. 

Baru-baru ni, En Kanda ada cakap, kalau ada rezeki lebih nanti beliau nak bagi something untuk saya. Waktu tu takde terpikir apepun tau. Kata-kata En Kanda tu umpama masuk telinga kanan terus keluar telinga kiri. Sebabnya, memang takde ape pun yang nak minta ke En Kanda.. Cume dok pikir persiapan untuk raya je... yelah, En Kanda belum ada Baju Melayu untuk setema dengan saya. Takut last minit kang tak dapat nak cari warna yang sama pula.

Pastu kata-kata En Kanda itu berlalu macam tu je.. Saya pun memang takde ambil pusing sangat. Tiba-tiba suatu hari tuu, beliau cuti, maka seperti biasa beliau ajakla saya keluar berdating. Saya pun laju-laju angguk kepala tanda setuju. Beriya la bersiap umpama baru 1st time nak keluar berdating dengan boyfren. Bila ditanya nak kemana beliau kata nak ke KL.. Nak ke Low Yat cari barang. Saya pun ok je. Dah lame jugak tak jejak sane. Ingatkan beliau nak cari barang beliau. Sekali tuu, rupanya untuk saya! wah! seronoknyaa..

Jeng jeng jeng.. nak tahu saya dapat ape? katanye hadiah untuk birthday. Pelik juga, bila pula birthday saya jatuh pada end of Jun ni. Rupanya in advanced. Tak acila macam tu kan. Nak jugak hadiah waktu birthday nanti. Boleh tak En kanda?




Inilah hadiah untuk saya tuuu..


Terima kasihla pada En Kanda. Walaupun hadiah birthday in advanced, saya ok je.. Harus terima dengan senyuman yang lebar sampai ke telinga. Terima kasih banyak-banyak.. Lain kali boleh bagi lagik kan?hehehee..


p/s* Konon malas nak menulis, tapi panjang juge kan? Terima kasih ye sudi singgah dan baca*

14 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wow weeeeeeeeee...S111 tuh!!

saharinasaharudin said...

fuiyoooo,s3 tuuu :) ada color pink eh dear?

oshin-jamel said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....besttnye!!!!

Farah Shamsudin said...

Mrs Edady: huhu.. tu yang senyum sampai telinga tuh..

Saharina: takdela. tu cover je..

mama Oshin: wawawaa.. memang bes! hehehe..

Bazilah (^0^) said...

hai. salam kenal :) bestnyeeee hadiah tuh :)

Farah Shamsudin said...

Bazilah: salam kenal dear..:) thanx sudi singgah..

anitadiana said...

bestnya farah..bila lah hubby kak ita nak belikan....

Hanis MY said...

Owh sweetnya kalian moga terus berbahagia sayang!

IntaNBerliaN said...

wah bestnya..!! :-)

alyyani said...

wahhh best nye!!!!! nak beli gak satu. untuk ayah. :)

Farah Shamsudin said...

Kak Ita: hik! rezeki kak.

Hanis: Thanx sayang..

Intan: hee..

Alyyani: hee.. beli jgn xbeli ye..:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wahhh dapat henpon baruu..hepi belated besday dear :)

Farah Shamsudin said...

kak Rina: Belum birthday lagi. Bulan Sept nanti.. En Kanda bg in advanced,

Mama Likha said...

skrg pkai ni ke dear ? best tk? htc dlu tkde dah ke?