Tuesday, 3 July 2012

Akhirnya datang juga ke sini..

Assalamualaikum Readers!








p/s* lame dah tak makan sini. Akhirnya makan juge bersama En Kanda di Plaza Lowyat tuu..Terima kasih ye sudi singgah *

10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Old Town Hazel nut sedappp giler!

Farah Shamsudin said...

Mrs Eady: yup!! i like.. suska makan garlic bread juge.

Tina Othman said...

la dah dekat dgn ofis tu, lain kali calling2 tau kalau dtg sini

Farah Shamsudin said...

Tina: Ampun! ku terlupe laa dekat dgn opis mu..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lama dh x makan sini hihi

MamaEma said...

walaupun nasi lemak..tp memang nampak sedap..

IntaNBerliaN said...

ns lemak tu nampak sedap... :-)

Farah Shamsudin said...

kak Rina: saya pun kak..

mamaEma: nasi lemak die pn sdp juga..

Intan: hee.. memang sedap juge.

anitadiana said...

kak ita pun pernah makan sekali aje kat old town ne..depan opis aje..malas nak gi...

aizamia3 said...

siyes.. tak pernah lagi.. ;)
boleh caye ke.. hikhikhik..

Akhirnya datang juga ke sini..

Assalamualaikum Readers!








p/s* lame dah tak makan sini. Akhirnya makan juge bersama En Kanda di Plaza Lowyat tuu..Terima kasih ye sudi singgah *

10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Old Town Hazel nut sedappp giler!

Farah Shamsudin said...

Mrs Eady: yup!! i like.. suska makan garlic bread juge.

Tina Othman said...

la dah dekat dgn ofis tu, lain kali calling2 tau kalau dtg sini

Farah Shamsudin said...

Tina: Ampun! ku terlupe laa dekat dgn opis mu..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lama dh x makan sini hihi

MamaEma said...

walaupun nasi lemak..tp memang nampak sedap..

IntaNBerliaN said...

ns lemak tu nampak sedap... :-)

Farah Shamsudin said...

kak Rina: saya pun kak..

mamaEma: nasi lemak die pn sdp juga..

Intan: hee.. memang sedap juge.

anitadiana said...

kak ita pun pernah makan sekali aje kat old town ne..depan opis aje..malas nak gi...

aizamia3 said...

siyes.. tak pernah lagi.. ;)
boleh caye ke.. hikhikhik..