Sunday, 14 August 2011

Mood Sudah Ke Laut..

Assalamualaikum Semua..

Lamanya tak update blog ni.. Tak tahulah kenapa sejak kebelakangan ni, mood nak update blog ni terasa macam sudah ke laut. memang langsung totally out! Saya ucapkan terima kasih pada yang sudi menjenguk ke teratak saya ni walaupun entri baru masih belum ada.. Saya juga tidak sempat untuk berjalan ke rumah kawan-kawan.. InsyaAllah, selepas semuanya kembali normal, mood pun dah ok saya akan berjalan semula ke rumah kawan-kawan ye. 

12 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mood raya dah mari kut..akak pon cam malas juga nk berblog lately..tp hupdate juga hehe

Farah Shamsudin said...

Kak Rina: takdelaa mood raya.. persiapan semua mana ada lagi kak oii..

Tina Othman said...

samalah kita, tapi sebab puasa malas betul nak update dgn bw hehe

Far8 budak baik said...

akak..modd tak normal..
jeng jeng jeng..
ape kah ituuu..hahaha
akak sila smgt berblog cepat dtg k..
farid sentiasa ada disaat akak memerlukann =) cewaahhh hihi

NOOR FATIN said...

ok xpe ;D

abah khalisha said...

kena cepat-cepat cr balik mood tu

Puan Kutu said...

sama jugak..tgh nak kelaut jugak nie.hehe..

Mama Likha said...

ke laut lah sbb tgh gile layan korean movee kan ~~!

Kak Aya said...

alamak! kalau sudah tercampak ke laut memang jenuh nak ambik balik ni he he....tak apa farah, setiap orang hadapi mood merudum...

Fitri Senin said...

aik..xde mood slalu farah plg rajin :) xpela nama pun puasa baik rehat kan diri ye..nnti dh ada mood singgah je..

✿....rossa alina....✿ said...

rajin2 la menupdate ye..hehehehe..

missina said...

ala besala tu kan,,kdg2 klu takde mood takleh nk wat pe dah,,semua benda ke laut,,,sbr jelah,,takpe maybe take a rest dulu,,mungkin nanti mood mari lah tu kan,,,papepun jom baca sini,,,ada sebut nama farah tau,,hehe

http://missina08.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Mood Sudah Ke Laut..

Assalamualaikum Semua..

Lamanya tak update blog ni.. Tak tahulah kenapa sejak kebelakangan ni, mood nak update blog ni terasa macam sudah ke laut. memang langsung totally out! Saya ucapkan terima kasih pada yang sudi menjenguk ke teratak saya ni walaupun entri baru masih belum ada.. Saya juga tidak sempat untuk berjalan ke rumah kawan-kawan.. InsyaAllah, selepas semuanya kembali normal, mood pun dah ok saya akan berjalan semula ke rumah kawan-kawan ye. 

12 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mood raya dah mari kut..akak pon cam malas juga nk berblog lately..tp hupdate juga hehe

Farah Shamsudin said...

Kak Rina: takdelaa mood raya.. persiapan semua mana ada lagi kak oii..

Tina Othman said...

samalah kita, tapi sebab puasa malas betul nak update dgn bw hehe

Far8 budak baik said...

akak..modd tak normal..
jeng jeng jeng..
ape kah ituuu..hahaha
akak sila smgt berblog cepat dtg k..
farid sentiasa ada disaat akak memerlukann =) cewaahhh hihi

NOOR FATIN said...

ok xpe ;D

abah khalisha said...

kena cepat-cepat cr balik mood tu

Puan Kutu said...

sama jugak..tgh nak kelaut jugak nie.hehe..

Mama Likha said...

ke laut lah sbb tgh gile layan korean movee kan ~~!

Kak Aya said...

alamak! kalau sudah tercampak ke laut memang jenuh nak ambik balik ni he he....tak apa farah, setiap orang hadapi mood merudum...

Fitri Senin said...

aik..xde mood slalu farah plg rajin :) xpela nama pun puasa baik rehat kan diri ye..nnti dh ada mood singgah je..

✿....rossa alina....✿ said...

rajin2 la menupdate ye..hehehehe..

missina said...

ala besala tu kan,,kdg2 klu takde mood takleh nk wat pe dah,,semua benda ke laut,,,sbr jelah,,takpe maybe take a rest dulu,,mungkin nanti mood mari lah tu kan,,,papepun jom baca sini,,,ada sebut nama farah tau,,hehe

http://missina08.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html