Sunday, 21 August 2011

Im Back!


Gambar Ihsan Atok Google..

Assalamualaikum Semuaa...

Wahhh! Lamanya tak menulis disini..Hampir seminggu kot.. Sebelum ni memang tiada mood nak mengetuk keyboard plus blogwalking..Agaknya sebab puasa kot.. Hehehe.. Alasan je tu sebab puasa.. Sedangkan kemalasan yang melanda..Ada tak yang rindu saya ekk? ( perasan je kann )

Erm.. Lagi seminggu je dah nak raya.. Cepat sangat masa berlalu kan? Buat sementara waktu ni, alhamdulillah saya masih berpuasa dengan jayanyaa...harapnya sentiasa berjaya tanpa meninggalkan puasa kan.. Sepanjang berpuasa ni, tak banyak sangat aktiviti.. Cuma sekarang ni aktiviti persiapan nak sambut raya sahaja..
Tapi kan, saya dah selesai semuanya tentang bab raya.. Memang dah tiada apa lagi yang ingin dibeli.. Kalau ikutkan nafsu wanita ni, memang ada sahaja yang nak dibeli tu kan.. Tapi bila fikir semula.. membazir banyak nanti..Nasiblah En Hubby sentiasa mengingatkannn.. Kalau tidakk.. Iskk! melayang sahaja la duit tuu..

p/s* Korang dah selesai ke persiapan nak raya nii?


19 comments:

PinKy MoMMa said...

dah siapppp :)
tapi teringin nak gi jalan TAR tgk kemeriahan kat sana nnt huhu ;p

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

farahhh..rindu kamu lah tahu!

tp akak pon malas juga kengkadang nk blogging tp hupdate gak hehe..

akak bnyk lg x settle persiapan raya..hadoih!

ct N honey said...

saya ni anak ramai belum habis lagi shopping,pening kepala nak pilih baju masing2

Farah Shamsudin said...

diya: hehehe... nanti pergila sana syg..

Kak Rina: akak rindu saya yee? hehehe.. saya pun rindu akak jugaa..:)

ct N honey: bila anak ramai pasti belom habis sopping lagi.. saya berdua je.. cepat je dah settle kan..

Farah Shamsudin said...

diya: hehehe... nanti pergila sana syg..

Kak Rina: akak rindu saya yee? hehehe.. saya pun rindu akak jugaa..:)

ct N honey: bila anak ramai pasti belom habis sopping lagi.. saya berdua je.. cepat je dah settle kan..

aizamia3 said...

ai pulak belum lagi.. masih ada yang belum dibeli.. ;)

kakchik@ella said...

Rindu kat Farah. teringat-ingat kat Farah 2, 3 hari lepas. KC tahun ni raya biasa2 jer. Baju sudah, kueh raya sudah, langsir dll tak berganti tahun ni.

Zefa NorAsmara said...

Rindew kat Farah laa.. :D

Tina Othman said...

settle dah semua, sederhana je sebab nak jimat hehe

Aku Ibu Muda said...

patut lama tak nampak farah :)

Fitri Senin said...

Unifi memang best..in just a blik of eyes dah dunlod

aTy _faRed~ said...

persiapan raye saye baru jer bermula sabtu aritu... sob sob...

cik najihah said...

rindu kat akak

Farah Shamsudin said...

Aizamia: takpee.. masih banyak masa lagi kan?

Kak Chik: wah.. ada juga org ingat kat farah.. terima kasih..:)

Kak Zefa: Terima kasih kak..

Tina: samalah kita.. eloklah jimat..

AIM: yup.. sbb tu dah lama tak nampak ekk..

Fitri: ouchh.. kalau streamyx buat hal mmg nak tuka unifi..

Aty:takpe aty.. masih ada masa..

Najihah: terima kasih syg..

Far8 budak baik said...

akak..berapa lama hilang..
rindu kot..hahaha..
nasib ade hubby akak kn..
klo tak sekali ngan kedai kedai
akan beli.hihihi =p

Farah Shamsudin said...

far8: hamboihh! perli akak ekk? tula pasal.. kalau x, habis semua kedai2 akak beli tau.. baru tau ekk?hehehe

Yerlah tu rindu dik oii..:P

Kak Aya said...

utk anak2, dah lengkap.
utk diri sendiri - belum.

Puan Kutu said...

ntah la nak kata lengkap tp daku masih mencari tudung raya yg sesuai.haha..

Farah Shamsudin said...

Kak Aya: ouchh.. takpe.. masih ada masa lagi kak..

Pn Kutu: hehehe.. lum jumpa lagi ekk?

Im Back!


Gambar Ihsan Atok Google..

Assalamualaikum Semuaa...

Wahhh! Lamanya tak menulis disini..Hampir seminggu kot.. Sebelum ni memang tiada mood nak mengetuk keyboard plus blogwalking..Agaknya sebab puasa kot.. Hehehe.. Alasan je tu sebab puasa.. Sedangkan kemalasan yang melanda..Ada tak yang rindu saya ekk? ( perasan je kann )

Erm.. Lagi seminggu je dah nak raya.. Cepat sangat masa berlalu kan? Buat sementara waktu ni, alhamdulillah saya masih berpuasa dengan jayanyaa...harapnya sentiasa berjaya tanpa meninggalkan puasa kan.. Sepanjang berpuasa ni, tak banyak sangat aktiviti.. Cuma sekarang ni aktiviti persiapan nak sambut raya sahaja..
Tapi kan, saya dah selesai semuanya tentang bab raya.. Memang dah tiada apa lagi yang ingin dibeli.. Kalau ikutkan nafsu wanita ni, memang ada sahaja yang nak dibeli tu kan.. Tapi bila fikir semula.. membazir banyak nanti..Nasiblah En Hubby sentiasa mengingatkannn.. Kalau tidakk.. Iskk! melayang sahaja la duit tuu..

p/s* Korang dah selesai ke persiapan nak raya nii?


19 comments:

PinKy MoMMa said...

dah siapppp :)
tapi teringin nak gi jalan TAR tgk kemeriahan kat sana nnt huhu ;p

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

farahhh..rindu kamu lah tahu!

tp akak pon malas juga kengkadang nk blogging tp hupdate gak hehe..

akak bnyk lg x settle persiapan raya..hadoih!

ct N honey said...

saya ni anak ramai belum habis lagi shopping,pening kepala nak pilih baju masing2

Farah Shamsudin said...

diya: hehehe... nanti pergila sana syg..

Kak Rina: akak rindu saya yee? hehehe.. saya pun rindu akak jugaa..:)

ct N honey: bila anak ramai pasti belom habis sopping lagi.. saya berdua je.. cepat je dah settle kan..

Farah Shamsudin said...

diya: hehehe... nanti pergila sana syg..

Kak Rina: akak rindu saya yee? hehehe.. saya pun rindu akak jugaa..:)

ct N honey: bila anak ramai pasti belom habis sopping lagi.. saya berdua je.. cepat je dah settle kan..

aizamia3 said...

ai pulak belum lagi.. masih ada yang belum dibeli.. ;)

kakchik@ella said...

Rindu kat Farah. teringat-ingat kat Farah 2, 3 hari lepas. KC tahun ni raya biasa2 jer. Baju sudah, kueh raya sudah, langsir dll tak berganti tahun ni.

Zefa NorAsmara said...

Rindew kat Farah laa.. :D

Tina Othman said...

settle dah semua, sederhana je sebab nak jimat hehe

Aku Ibu Muda said...

patut lama tak nampak farah :)

Fitri Senin said...

Unifi memang best..in just a blik of eyes dah dunlod

aTy _faRed~ said...

persiapan raye saye baru jer bermula sabtu aritu... sob sob...

cik najihah said...

rindu kat akak

Farah Shamsudin said...

Aizamia: takpee.. masih banyak masa lagi kan?

Kak Chik: wah.. ada juga org ingat kat farah.. terima kasih..:)

Kak Zefa: Terima kasih kak..

Tina: samalah kita.. eloklah jimat..

AIM: yup.. sbb tu dah lama tak nampak ekk..

Fitri: ouchh.. kalau streamyx buat hal mmg nak tuka unifi..

Aty:takpe aty.. masih ada masa..

Najihah: terima kasih syg..

Far8 budak baik said...

akak..berapa lama hilang..
rindu kot..hahaha..
nasib ade hubby akak kn..
klo tak sekali ngan kedai kedai
akan beli.hihihi =p

Farah Shamsudin said...

far8: hamboihh! perli akak ekk? tula pasal.. kalau x, habis semua kedai2 akak beli tau.. baru tau ekk?hehehe

Yerlah tu rindu dik oii..:P

Kak Aya said...

utk anak2, dah lengkap.
utk diri sendiri - belum.

Puan Kutu said...

ntah la nak kata lengkap tp daku masih mencari tudung raya yg sesuai.haha..

Farah Shamsudin said...

Kak Aya: ouchh.. takpe.. masih ada masa lagi kak..

Pn Kutu: hehehe.. lum jumpa lagi ekk?