Friday, 5 August 2011

Aktiviti Bersama En Lalinkk..

Yuhuu.. Bukan senang tau saya nak ada masa terluang dengan En Hubby. Kebelakangan ni En Hubby sangat super duper busy! Bila dah dapat bersama tu, apa lagi.. saya pun ajaklah En Hubby keluar jalan-jalan.. Ingatkan hanya nak 'jalan-jalan' sahaja..Konon nak ke Titiwangsa.. Macam dah lama je tak kesana.. Dulu waktu 'couple' selalu juga kesana, kena pula ada Kopi Satu.. Ice Blanded sangat sedap,okeh! Tapi sekarang dah takda kat Titiwangsa.. Jadi, hanya jalan-jalan dengan motor jelaa.. pusing-pusing.. tiada yang menarik kat situ lagi..

Lepas tu kan, terfikir nak ke Jalan Tar.. Nasiblah naik motor tau! Punyalah sesak jalan!! Macamlah esok nak raya dah kan.. Kesitu  ingat nak shopping shawl sikit, tapi bila tengok keadaan agak sesak, terus terhapus niat suci ni.. Hanya singgah untuk beli Ice Blended Kopi Satu sahaja.. Memang terlepas la kempunan nak Ice Blended tu.. Secara tiba-tiba pula, ( banyak betul idea nak berjalan tu kan ) ajak En Hubby tengok wayang.. Ouch! Lama dah tak pergi menonton ni.. Ke Mid Valley tapi, movie yang nak tengok tu lambat pula tayangannya.. Terus lari ke Pavilion pulaaa.. Ramai la juga manusiaa kan.. Ha! Nasib tayangannya ada.. Nak tau saya tengok movie apa?? Captain Americaaaa!! Layan habislaa movie nii.. Bagi saya takda lah boring.. Rasanya memang akan ada part 2 nanti... Memang jalan-jalan lah sangat saya kan?? Jauh perjalanan.. Tapikan, saya gembiraa dapat habiskan masa dengan En Hubby..:)




Nak tayang juga Ice Blended..


Kat Pavilion.. Depan Red Box..


3D Version...



Hubby & Wifey.. :)

p/s* Gembira sangat dapat habiskan masa bersama.. 

16 comments:

Fitri Senin said...

jeles....bestnye berdua..!!!

Cik Eka said...

wah bestnyaaaaaaaa..naik moto best jugak dapat kena angin..hihi..

ha kopi satu sedap! eka selalu beli yg ada caramel sekali tu..nyummmmm2

Farah Shamsudin said...

Fitri: bukan senang tau nak berdua camni dearr..

Eka: waa.. bestkan Kopi Satu!!

Cik Eka said...

tulah..sedap...hehehehe

tingat plak ler kpi satu kalo tengah posa nie..adesss

Far8 budak baik said...

hahahah seyes romantik naik moto tu..
adik pun suka bawa awek pi tgk
wayang kat wangsa walk time kat U..
tu ar..mid velly seyes ramai org
pav kurang sikit..senang tgk wyg kat situ..
nnti kita jumpe ehh kak

Farah Shamsudin said...

eka: hhehe.. kalau dah dapat nak lagi kan..

Far8: huk! kalau dah kawin lagi romantik dik oii.. nanti kita plan elok2 yee..

missina said...

aduyai,,,mujur mlm2,,,klu siang2 tgk ice blended tu memg terliur hbs dah,,,mana nk cr tu,,,hehe,,ada francais ke kat melaka ni ek?

Hanis MY said...

bestnya dating n tgk muvi i likeee... comei bergaya dgn spec 3d... mcm menarik je citer captain america tu...

zOeY zAu YaH said...

merempit ye kak? lg sng nk cilok

halila Ibrahim said...

bestnya.. akak pun kalau hari anak2 sekolah keluar dgn suami suka naik motor jer... senang, cepat dan mudah....

Farah Shamsudin said...

missina: kat Melaka tak taula dear.. tapi kat KL ni ada dekat depan Semua House.. Memang sedap!

Hanis: hahaha! memang suka tgk movie la syg..hobi kami sejak bercinta.. Skang pn masih bercinta kan..Best citer tu..

Zoey: aar! Merempit.. seronok sgt!

Kak Halila: tula kan kak.. Jimat masa..

Puan Kutu said...

sy dah tak boleh berdua dah..bertiga jer boleh!hehe..

Mama Likha said...

wahhh ~~ tu lah naik moto senang kan meredah kesesakan....

Farah Shamsudin said...

Pn Kutu: hehehe....:)

Mama Likha: tuelaa syg... jimat masa..

Kak Aya said...

betul-betul manfaatkan masa bersama ye..berdua-duaan gitu..

cikpuanhady said...

bestnya naik motor berdua-duaan..

Aktiviti Bersama En Lalinkk..

Yuhuu.. Bukan senang tau saya nak ada masa terluang dengan En Hubby. Kebelakangan ni En Hubby sangat super duper busy! Bila dah dapat bersama tu, apa lagi.. saya pun ajaklah En Hubby keluar jalan-jalan.. Ingatkan hanya nak 'jalan-jalan' sahaja..Konon nak ke Titiwangsa.. Macam dah lama je tak kesana.. Dulu waktu 'couple' selalu juga kesana, kena pula ada Kopi Satu.. Ice Blanded sangat sedap,okeh! Tapi sekarang dah takda kat Titiwangsa.. Jadi, hanya jalan-jalan dengan motor jelaa.. pusing-pusing.. tiada yang menarik kat situ lagi..

Lepas tu kan, terfikir nak ke Jalan Tar.. Nasiblah naik motor tau! Punyalah sesak jalan!! Macamlah esok nak raya dah kan.. Kesitu  ingat nak shopping shawl sikit, tapi bila tengok keadaan agak sesak, terus terhapus niat suci ni.. Hanya singgah untuk beli Ice Blended Kopi Satu sahaja.. Memang terlepas la kempunan nak Ice Blended tu.. Secara tiba-tiba pula, ( banyak betul idea nak berjalan tu kan ) ajak En Hubby tengok wayang.. Ouch! Lama dah tak pergi menonton ni.. Ke Mid Valley tapi, movie yang nak tengok tu lambat pula tayangannya.. Terus lari ke Pavilion pulaaa.. Ramai la juga manusiaa kan.. Ha! Nasib tayangannya ada.. Nak tau saya tengok movie apa?? Captain Americaaaa!! Layan habislaa movie nii.. Bagi saya takda lah boring.. Rasanya memang akan ada part 2 nanti... Memang jalan-jalan lah sangat saya kan?? Jauh perjalanan.. Tapikan, saya gembiraa dapat habiskan masa dengan En Hubby..:)




Nak tayang juga Ice Blended..


Kat Pavilion.. Depan Red Box..


3D Version...



Hubby & Wifey.. :)

p/s* Gembira sangat dapat habiskan masa bersama.. 

16 comments:

Fitri Senin said...

jeles....bestnye berdua..!!!

Cik Eka said...

wah bestnyaaaaaaaa..naik moto best jugak dapat kena angin..hihi..

ha kopi satu sedap! eka selalu beli yg ada caramel sekali tu..nyummmmm2

Farah Shamsudin said...

Fitri: bukan senang tau nak berdua camni dearr..

Eka: waa.. bestkan Kopi Satu!!

Cik Eka said...

tulah..sedap...hehehehe

tingat plak ler kpi satu kalo tengah posa nie..adesss

Far8 budak baik said...

hahahah seyes romantik naik moto tu..
adik pun suka bawa awek pi tgk
wayang kat wangsa walk time kat U..
tu ar..mid velly seyes ramai org
pav kurang sikit..senang tgk wyg kat situ..
nnti kita jumpe ehh kak

Farah Shamsudin said...

eka: hhehe.. kalau dah dapat nak lagi kan..

Far8: huk! kalau dah kawin lagi romantik dik oii.. nanti kita plan elok2 yee..

missina said...

aduyai,,,mujur mlm2,,,klu siang2 tgk ice blended tu memg terliur hbs dah,,,mana nk cr tu,,,hehe,,ada francais ke kat melaka ni ek?

Hanis MY said...

bestnya dating n tgk muvi i likeee... comei bergaya dgn spec 3d... mcm menarik je citer captain america tu...

zOeY zAu YaH said...

merempit ye kak? lg sng nk cilok

halila Ibrahim said...

bestnya.. akak pun kalau hari anak2 sekolah keluar dgn suami suka naik motor jer... senang, cepat dan mudah....

Farah Shamsudin said...

missina: kat Melaka tak taula dear.. tapi kat KL ni ada dekat depan Semua House.. Memang sedap!

Hanis: hahaha! memang suka tgk movie la syg..hobi kami sejak bercinta.. Skang pn masih bercinta kan..Best citer tu..

Zoey: aar! Merempit.. seronok sgt!

Kak Halila: tula kan kak.. Jimat masa..

Puan Kutu said...

sy dah tak boleh berdua dah..bertiga jer boleh!hehe..

Mama Likha said...

wahhh ~~ tu lah naik moto senang kan meredah kesesakan....

Farah Shamsudin said...

Pn Kutu: hehehe....:)

Mama Likha: tuelaa syg... jimat masa..

Kak Aya said...

betul-betul manfaatkan masa bersama ye..berdua-duaan gitu..

cikpuanhady said...

bestnya naik motor berdua-duaan..