Thursday, 1 November 2012

Klinik Hello Kitty..

Assalamualaikum uollss!

Oleh kerana saya ni memang fan Hello Kitty, suka sangatla dok google yang berkaitan Hello Kitty ni.. Sebelum ni dah jumpa Spa & Arlines Hello Kitty. Kini jumpa Klinik gigi Hello Kitty pulaaa.. Tapi seperti biasa la takde dalam Malaysia. Hanya di Jepun okeh!









Agak-agaknya kalau bawa anak perempuan kesini kan, ape jadi ye? hehehee..


Credit to izismile
p/s * terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini ye.. *

6 comments:

aini shahroni said...

sya peminat hello kitty..
kt blik saya ada patung Kitty besau giler..
ada org bagi..
dulu cantik..putih..
sekarang dh penuh tompok dan peta bagai..
ahaks..

http://nurainishahroni.blogspot.com

Atifah Zulkifle said...

Wah, comel gila :D sayang tak ada dekat Malaysia..

wisata outbound said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Kelip-kelip said...

Datang singgah..Renovation,decoration Jepun memang owsem..Tumpang iklan Kalo masih lagi tercari2 produk kesihatan dan kecantikan jemput ke sini http://enotots.blogspot.com/2012/11/beutskin-essence-rm199-murah.html

thanks darl

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh kalau camni hari-hari nk buat-buat sakit haha

Mama Likha said...

mak ai !! tk jd sakit klo mcmni ni hehehehe cutenye !!!!!

Klinik Hello Kitty..

Assalamualaikum uollss!

Oleh kerana saya ni memang fan Hello Kitty, suka sangatla dok google yang berkaitan Hello Kitty ni.. Sebelum ni dah jumpa Spa & Arlines Hello Kitty. Kini jumpa Klinik gigi Hello Kitty pulaaa.. Tapi seperti biasa la takde dalam Malaysia. Hanya di Jepun okeh!









Agak-agaknya kalau bawa anak perempuan kesini kan, ape jadi ye? hehehee..


Credit to izismile
p/s * terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini ye.. *

6 comments:

aini shahroni said...

sya peminat hello kitty..
kt blik saya ada patung Kitty besau giler..
ada org bagi..
dulu cantik..putih..
sekarang dh penuh tompok dan peta bagai..
ahaks..

http://nurainishahroni.blogspot.com

Atifah Zulkifle said...

Wah, comel gila :D sayang tak ada dekat Malaysia..

wisata outbound said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Kelip-kelip said...

Datang singgah..Renovation,decoration Jepun memang owsem..Tumpang iklan Kalo masih lagi tercari2 produk kesihatan dan kecantikan jemput ke sini http://enotots.blogspot.com/2012/11/beutskin-essence-rm199-murah.html

thanks darl

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh kalau camni hari-hari nk buat-buat sakit haha

Mama Likha said...

mak ai !! tk jd sakit klo mcmni ni hehehehe cutenye !!!!!