Tuesday, 30 October 2012

Sambil layan tekak, layan moviee juge.. :))

Assalamualaikum uolls!

Sebelum ni agak lame tak hapdate blog ni.. Nak buat entri Hari Raya AidilAdha pun tak sempat.. Tapi masih sempat hapdate kat facebook..:)) Sebelum raya tu, banyak benda la nak diuruskan. Bila Raya pula, bizi dengan keluarga pula. Raya ni takde kemana sangat. Jus ke rumah ibu. Tahun ni beraya bersama ibu. 

Oleh kerana rumah sangat berhampiran, maka takdela nak packing barang semua. Setiap hari berulang alik sahaja. Malam raya tu je, ibu dah masak banyak sangat, siap berbekal la saya balik rumah.. Begitu juga keesokkan harinya. Selepas hepi beraya, ambil pula mase bersama En Hubby. Ape lagi masih bercuti kan, amik mood tengok movie pule laa..Sebelum tu pun dah tengok cerita ni.. Setiap episod pun memang ikuti. Sampai mase layan part 4 pulee.. Memang seraammm sangat! Kena pulak tengok kat wayang kan.. mane dengan sound effect lagi. Serba tak kena laa jadinya. saya ni memang penakut orangnyee.. :))




Sebelum melayan movie ni, sempat melayan tekak. Dah lame cakap kat En Hubby, tekak ni nak sangat makan JCO. Tapi tak juge pergi-pergi. Kebetulan je nak layan movie kat Pavilion kan, JCO pun memang ade kat situ.. terusla laju je kesana. Orang pun ramai jugee. Tapi takpe, sanggup que jugee.. sabar juge En Hubby melayan wifey ni. Thanx En Hubby.. :))



p/s * Terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini ye.. *

6 comments:

yaya ade said...

woahh. lapar terus sy tgk donut tu. hehe.

akubiomed said...

Makan donut sambil menonton tv memang tidak sedar dibuatnya. Laju masuk tv mengikut kerancakkan dramanya. :-)

:: Mrs.Eady :: said...

donut...yumeehh!!!

FARAH deeb said...

Cite dia amacam best tak? Haritu hubby nengok kt astro tp xtau yg ke berapa, dia kate boleh tahan terkejut hahaha... Wahh ni memang hantu ceklat nih!
My latest Entry :)
WW: Ekau Hado? Heheh...

Hafizah Mohamad said...

sedapnyer farah...kak fiza ni coklat2 suka sgt...x kira la masakkan apa pun...tgk donut tu pun buat kak fiza terliur...huhuhu

anitadiana said...

sedapnya conform gula kak ita nik ne..he..he

Sambil layan tekak, layan moviee juge.. :))

Assalamualaikum uolls!

Sebelum ni agak lame tak hapdate blog ni.. Nak buat entri Hari Raya AidilAdha pun tak sempat.. Tapi masih sempat hapdate kat facebook..:)) Sebelum raya tu, banyak benda la nak diuruskan. Bila Raya pula, bizi dengan keluarga pula. Raya ni takde kemana sangat. Jus ke rumah ibu. Tahun ni beraya bersama ibu. 

Oleh kerana rumah sangat berhampiran, maka takdela nak packing barang semua. Setiap hari berulang alik sahaja. Malam raya tu je, ibu dah masak banyak sangat, siap berbekal la saya balik rumah.. Begitu juga keesokkan harinya. Selepas hepi beraya, ambil pula mase bersama En Hubby. Ape lagi masih bercuti kan, amik mood tengok movie pule laa..Sebelum tu pun dah tengok cerita ni.. Setiap episod pun memang ikuti. Sampai mase layan part 4 pulee.. Memang seraammm sangat! Kena pulak tengok kat wayang kan.. mane dengan sound effect lagi. Serba tak kena laa jadinya. saya ni memang penakut orangnyee.. :))




Sebelum melayan movie ni, sempat melayan tekak. Dah lame cakap kat En Hubby, tekak ni nak sangat makan JCO. Tapi tak juge pergi-pergi. Kebetulan je nak layan movie kat Pavilion kan, JCO pun memang ade kat situ.. terusla laju je kesana. Orang pun ramai jugee. Tapi takpe, sanggup que jugee.. sabar juge En Hubby melayan wifey ni. Thanx En Hubby.. :))



p/s * Terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini ye.. *

6 comments:

yaya ade said...

woahh. lapar terus sy tgk donut tu. hehe.

akubiomed said...

Makan donut sambil menonton tv memang tidak sedar dibuatnya. Laju masuk tv mengikut kerancakkan dramanya. :-)

:: Mrs.Eady :: said...

donut...yumeehh!!!

FARAH deeb said...

Cite dia amacam best tak? Haritu hubby nengok kt astro tp xtau yg ke berapa, dia kate boleh tahan terkejut hahaha... Wahh ni memang hantu ceklat nih!
My latest Entry :)
WW: Ekau Hado? Heheh...

Hafizah Mohamad said...

sedapnyer farah...kak fiza ni coklat2 suka sgt...x kira la masakkan apa pun...tgk donut tu pun buat kak fiza terliur...huhuhu

anitadiana said...

sedapnya conform gula kak ita nik ne..he..he