Wednesday, 3 October 2012

Dah Lame Tak Kesini..

Assalamualaikum Uolls!



Dah lame tak makan Old Town.. thanx to En Kanda..: )

p/s* Terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini ye..*


10 comments:

FARAH deeb said...

Kite taknah makan kat situ! Sekian!
My latest Entry :)
WW:Mee Celop Thai

Norhaizan said...

Apa yg istimewa kat situ?

Tina Othman said...

mmg peberet farah kan old town ni

Izan Ishak said...

samalah...k.izan pun tak pernah mkn kat situ~

Hafizah Mohamad said...

salam farah...lamanyer kak fiza x singgah kat sini....selalu ke farah gi Old Town...kak fiza x pernah sekali pun pegi pastu dengar pulak citer yg customer jumpa kaki katak dlam mee grg lg la x nak pg...he he he....

IntaNBerliaN said...

sy xpnh g pun lagi :-)

IntaNBerliaN said...

sy xpnh g pun lagi :-)

:: Mrs.Eady :: said...

old town hazelnut 1! :)

Ema Blog said...

best ke kat situ?

Farah Shamsudin said...

best juge makan situu.. garlic bread die pun sedapp jugee ehh..

Dah Lame Tak Kesini..

Assalamualaikum Uolls!



Dah lame tak makan Old Town.. thanx to En Kanda..: )

p/s* Terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini ye..*


10 comments:

FARAH deeb said...

Kite taknah makan kat situ! Sekian!
My latest Entry :)
WW:Mee Celop Thai

Norhaizan said...

Apa yg istimewa kat situ?

Tina Othman said...

mmg peberet farah kan old town ni

Izan Ishak said...

samalah...k.izan pun tak pernah mkn kat situ~

Hafizah Mohamad said...

salam farah...lamanyer kak fiza x singgah kat sini....selalu ke farah gi Old Town...kak fiza x pernah sekali pun pegi pastu dengar pulak citer yg customer jumpa kaki katak dlam mee grg lg la x nak pg...he he he....

IntaNBerliaN said...

sy xpnh g pun lagi :-)

IntaNBerliaN said...

sy xpnh g pun lagi :-)

:: Mrs.Eady :: said...

old town hazelnut 1! :)

Ema Blog said...

best ke kat situ?

Farah Shamsudin said...

best juge makan situu.. garlic bread die pun sedapp jugee ehh..