Sunday, 14 October 2012

Kalau la ada di Malaysia..:))

Assalamualaikum uollss..

Kebetulan hari Ahad ni kena kerja, maka sempatla nak update blog ni. Lamanya tak update.. Maklumla lately bizi sangat.. mengalahkan Perdana Menteri! Aishh!! Masa untuk En Kanda jua seperti sudah tiada. Perlula diganti pada hari lain kan.. Nak buat cemana.. tuntutan kerja..:))

Tadi sempat la google.. then terjumpa ni..Sebuah gedung Barbie gergasi!!Tapi bukan kat Malaysia ye. Ni kat Shanghai, China. Mana-mana ada anak girl ni, kalau tengok.. memang boleh juling mata agaknye kan..:))

Jom tengok.. Memang gergasii!


11 comments:

IntaNBerliaN said...

wah cantiknya... macam best je...

btw, dah maskkan farah dkt Berlian Flawless Blue

IntaNBerliaN said...

wah cantiknya... macam best je...

btw, dah maskkan farah dkt Berlian Flawless Blue

Dzailin Dzulkaflie said...

OMG!!! Luv it so much!!! Teringinnya nak pergi sana tengok sendiri..huhuhu

Aesya Zealous said...

chanteknyaaaaaaa

Mila Ahmad said...

best2

EPIK said...

perghhh...byk betol patung barbie...

Pesta Layang-Layang Di Australia

ezyra daniel said...

waa serius chomeyy ..pinky gitu eheheh

Izan Ishak said...

wahhh... besarnya! kalau ada anak gegel dah like ni~

Hilmirda Daud said...

bestnya... nasib baik tak de anak perempuan kalau tak mesti dok kumpul barbie aje.

Hafizah Mohamad said...

wah nasib baik x de kat m'sia...kalau x jenuh nak penuhkan dompet nih....maklumla anak kak fiza dua2 pompuan...kalau barbie...baby alive....menan masak2..mmg penggemar la diaorng ni....=)

QA's ~ mamapapa said...

alamak,mau klau ada kt msia mama ngan anak2 sekali meroyan :)

Kalau la ada di Malaysia..:))

Assalamualaikum uollss..

Kebetulan hari Ahad ni kena kerja, maka sempatla nak update blog ni. Lamanya tak update.. Maklumla lately bizi sangat.. mengalahkan Perdana Menteri! Aishh!! Masa untuk En Kanda jua seperti sudah tiada. Perlula diganti pada hari lain kan.. Nak buat cemana.. tuntutan kerja..:))

Tadi sempat la google.. then terjumpa ni..Sebuah gedung Barbie gergasi!!Tapi bukan kat Malaysia ye. Ni kat Shanghai, China. Mana-mana ada anak girl ni, kalau tengok.. memang boleh juling mata agaknye kan..:))

Jom tengok.. Memang gergasii!


11 comments:

IntaNBerliaN said...

wah cantiknya... macam best je...

btw, dah maskkan farah dkt Berlian Flawless Blue

IntaNBerliaN said...

wah cantiknya... macam best je...

btw, dah maskkan farah dkt Berlian Flawless Blue

Dzailin Dzulkaflie said...

OMG!!! Luv it so much!!! Teringinnya nak pergi sana tengok sendiri..huhuhu

Aesya Zealous said...

chanteknyaaaaaaa

Mila Ahmad said...

best2

EPIK said...

perghhh...byk betol patung barbie...

Pesta Layang-Layang Di Australia

ezyra daniel said...

waa serius chomeyy ..pinky gitu eheheh

Izan Ishak said...

wahhh... besarnya! kalau ada anak gegel dah like ni~

Hilmirda Daud said...

bestnya... nasib baik tak de anak perempuan kalau tak mesti dok kumpul barbie aje.

Hafizah Mohamad said...

wah nasib baik x de kat m'sia...kalau x jenuh nak penuhkan dompet nih....maklumla anak kak fiza dua2 pompuan...kalau barbie...baby alive....menan masak2..mmg penggemar la diaorng ni....=)

QA's ~ mamapapa said...

alamak,mau klau ada kt msia mama ngan anak2 sekali meroyan :)