Tuesday, 6 November 2012

Cutenyeee Casing nih!

Assalamualaikum uolls!

Sekarang ni musim hujan. kekadang tuu seharian hujan. Dah terase macam stay kat oversea pulak. Memanjang pakai stokin tak kira mase. Di tempat kerja juge di rumah.. Konon niat nak bercuti ke Cameron Highlands pun terus tak jadilah. Kat KL ni pun macam dah dekat situ. Sejukkkk!

Sebenarnye kerja banyak sangat lagi, tapi nak rest kejap.. sempatla godek-godek tab ni.. cari benda-benda yang boleh release mata. Sibuk klik sane klik sini, sekali terjumpe benda yang sangat comel ni.. geram je..Casing Iphone 4s..- the wogie! memang macam-macam casing iphone ni kan. Kalaula Samsung ade.. memang pasti dirembat! takkan nak bagi en kanda pule pakai casing cute mute ni kan.. hehehe..Tak pun tuka hp la kan..

The wogie ini casing iphone 4s. Bila hp dimasukkan ke dalam wogie ini,ianye boleh diubah menjadi mainan interaktif dengan memuat turun aplikasi khas wogie ini..Contohnye bila wogie ini digeletek ekspresi mukanya juge akan berubah. Canggih kan?? dahla canggih, cute puleee.. :))








Credit; Griffin

p/s * terima kasih ye kawan-kawan sudi singgah sini *



5 comments:

Hafizah Mohamad said...

ala comeinya farah...ni kalau dpt kat anak2 kak fiza jenuh la...mmg depa x bg balik dah...ha ha ha...

FARAH deeb said...

Cepat bagitau katner nak dapatkannya hahaha...

Ema Blog said...

memang cantik...

Mama Likha said...

heee sesuai utk mektok ni

whitecappuccino said...

casing iphone rupanya..ingtkn ape la td

Cutenyeee Casing nih!

Assalamualaikum uolls!

Sekarang ni musim hujan. kekadang tuu seharian hujan. Dah terase macam stay kat oversea pulak. Memanjang pakai stokin tak kira mase. Di tempat kerja juge di rumah.. Konon niat nak bercuti ke Cameron Highlands pun terus tak jadilah. Kat KL ni pun macam dah dekat situ. Sejukkkk!

Sebenarnye kerja banyak sangat lagi, tapi nak rest kejap.. sempatla godek-godek tab ni.. cari benda-benda yang boleh release mata. Sibuk klik sane klik sini, sekali terjumpe benda yang sangat comel ni.. geram je..Casing Iphone 4s..- the wogie! memang macam-macam casing iphone ni kan. Kalaula Samsung ade.. memang pasti dirembat! takkan nak bagi en kanda pule pakai casing cute mute ni kan.. hehehe..Tak pun tuka hp la kan..

The wogie ini casing iphone 4s. Bila hp dimasukkan ke dalam wogie ini,ianye boleh diubah menjadi mainan interaktif dengan memuat turun aplikasi khas wogie ini..Contohnye bila wogie ini digeletek ekspresi mukanya juge akan berubah. Canggih kan?? dahla canggih, cute puleee.. :))








Credit; Griffin

p/s * terima kasih ye kawan-kawan sudi singgah sini *



5 comments:

Hafizah Mohamad said...

ala comeinya farah...ni kalau dpt kat anak2 kak fiza jenuh la...mmg depa x bg balik dah...ha ha ha...

FARAH deeb said...

Cepat bagitau katner nak dapatkannya hahaha...

Ema Blog said...

memang cantik...

Mama Likha said...

heee sesuai utk mektok ni

whitecappuccino said...

casing iphone rupanya..ingtkn ape la td