Tuesday, 13 November 2012

Owh, Samsung Note 2..

Assalamualaikum uollss!

Yihaa! Samsung Galaxy Note 2 dah keluar kan.. Dah dilancarkan.. Owh! saya adalah peminat Samsung.. Sebelum ini setia dengan keluaran Apple. Tapi lama kelamaan jatuh cinta pada Samsung! Tapi En Hubby selalu kate, android jugee.. then Samsung kini dah macam keluaran Nokia. Terlalu banyak sangat keluarannya.. Tak kisahla ape yang En Hubby cakap, saya tetap juge peminat Samsung!

Kini saya menggunakan Samsung S3, tapi sebenarnya saya sangat meminati Samsung Galaxy Note. Memang rase fallin in love dengan Note, tapi apakan daya, En hubby kata Note tu lebih besar sangat tidak sesuai dengan saya! owh!!tidak apelaa.. tak dapat Note pun Samsung S3 pun okeh juge.. :))

Secara tetiba keluaran Note 2 ni, saya mula jadi sasau semulaa.. dush..dush! ape nak buat ni. Selalu survey kelebihannya! Note 2 ni diperkasakan dengan pemprosesan empat teras 1.6ghz dan mempunyai RAM sebanyak 2 gigabyte, skrinnya pula sebesar 5.5 inci berbanding 5.3 dari Note asal. Banyak la lagi kelebihannya berbanding Note asal kan..Kalau nak tahu lebih kena tanye pada yang dah menggunakannya..







Nampaknya mampu tengok sahaja laa..

p/s * terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini *

11 comments:

Cik Eka said...

nak note 2 ni..
aduh nak nak..
geram sangat tengok

shark said...

saya setia dengan apple :)
hehe

Ku Azhar said...

nk jgak samsung! huhu duit xcukup lg

:: Mrs.Eady :: said...

tetap setia dgn bb..heheheee..

Amyna said...

dah tengok hari tu function Note 2.. memang tertarik hati sungguh.... rasa nak twist ja note nih kepada note 2..

Just letak pen dia pada menu terus dia detect & open menu tersebut.. canggih sungguh! tak terkejar kehendak kita dgn teknologi... ekekek.

Ema Blog said...

skrg HTC..tp ingat nak sambar juga samsung ni,..hehehe,,INSYAALLAH kalau rezeki lebih..

Hafizah Mohamad said...

wah..sakannya farah...farah sama cam adik pompuan kak fiza...pencinta samsung...mungkin gemarkan kecanggihan dia kot...he he...kak fiza cam biasa la...ttp setia dgn nokia...ha ha ha

ezyra daniel said...

tak minat sgt hpone besar2 nie coz sush nak msok dlm poket haha

Tina Othman said...

tak minat gadget huhuhu

dya bunga said...

samalah kita.hanya mampu tgk je..haha

dya bunga said...

hanya mampu tgk je lh..

Owh, Samsung Note 2..

Assalamualaikum uollss!

Yihaa! Samsung Galaxy Note 2 dah keluar kan.. Dah dilancarkan.. Owh! saya adalah peminat Samsung.. Sebelum ini setia dengan keluaran Apple. Tapi lama kelamaan jatuh cinta pada Samsung! Tapi En Hubby selalu kate, android jugee.. then Samsung kini dah macam keluaran Nokia. Terlalu banyak sangat keluarannya.. Tak kisahla ape yang En Hubby cakap, saya tetap juge peminat Samsung!

Kini saya menggunakan Samsung S3, tapi sebenarnya saya sangat meminati Samsung Galaxy Note. Memang rase fallin in love dengan Note, tapi apakan daya, En hubby kata Note tu lebih besar sangat tidak sesuai dengan saya! owh!!tidak apelaa.. tak dapat Note pun Samsung S3 pun okeh juge.. :))

Secara tetiba keluaran Note 2 ni, saya mula jadi sasau semulaa.. dush..dush! ape nak buat ni. Selalu survey kelebihannya! Note 2 ni diperkasakan dengan pemprosesan empat teras 1.6ghz dan mempunyai RAM sebanyak 2 gigabyte, skrinnya pula sebesar 5.5 inci berbanding 5.3 dari Note asal. Banyak la lagi kelebihannya berbanding Note asal kan..Kalau nak tahu lebih kena tanye pada yang dah menggunakannya..







Nampaknya mampu tengok sahaja laa..

p/s * terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini *

11 comments:

Cik Eka said...

nak note 2 ni..
aduh nak nak..
geram sangat tengok

shark said...

saya setia dengan apple :)
hehe

Ku Azhar said...

nk jgak samsung! huhu duit xcukup lg

:: Mrs.Eady :: said...

tetap setia dgn bb..heheheee..

Amyna said...

dah tengok hari tu function Note 2.. memang tertarik hati sungguh.... rasa nak twist ja note nih kepada note 2..

Just letak pen dia pada menu terus dia detect & open menu tersebut.. canggih sungguh! tak terkejar kehendak kita dgn teknologi... ekekek.

Ema Blog said...

skrg HTC..tp ingat nak sambar juga samsung ni,..hehehe,,INSYAALLAH kalau rezeki lebih..

Hafizah Mohamad said...

wah..sakannya farah...farah sama cam adik pompuan kak fiza...pencinta samsung...mungkin gemarkan kecanggihan dia kot...he he...kak fiza cam biasa la...ttp setia dgn nokia...ha ha ha

ezyra daniel said...

tak minat sgt hpone besar2 nie coz sush nak msok dlm poket haha

Tina Othman said...

tak minat gadget huhuhu

dya bunga said...

samalah kita.hanya mampu tgk je..haha

dya bunga said...

hanya mampu tgk je lh..