Wednesday, 19 December 2012

Sudah mula berjinak bisness online..:))

Assalamualaikum Semua!

Ya Rabbi! Sejak dua menjak ni agak bizi. Tak sempat pun nak update blog. Banyak benda nak cerita. Banyak juga perkara yang terjadi. Pasti semuanya ada hikmah. Saya redha diatas apa yang berlaku tuu.

En Hubby excident pada Sabtu yang lepas. Nasib baik tidak teruk mana. Permulaannya doctor kata suspek retak, tapi bila dah xray alhamdulillah, hanya bengkak tersebut akibat hentakan. Sekarang En Hubby masih dalam MC. Ada la juga luka-luka dibadan. Standard orang yang excident pasti ada luka-luka kan. Apapun hope everything ok. 

Dalam En Hubby excident saya dapat sesuatu yang baru. Terima kasih pada En Hubby. Tapi akibatnya En Hubby excident. Oh! Ape boleh buat. Benda nak berlaku kan..

Menjadi semakin bizi bila saya dah mula buat bisness online Sophie Paris. Alhamdulillah, mendapat sambutan yang baik. Mungkin ramai yang tak tahu apa itu Sophie Paris. Maklumlah Sophie Paris Baru sahaja memasuki pasaran Malaysia lebih kurang awal tahun ini. 

Sophie Paris ini adalah salah satu syarikat yang makin mendapat perhatian bukan sahaja pada wanita malah lelaki untuk sama-sama membeli belah dalam masa mendapatkan pendapatan. Memang boleh jana pendapatan! Rekaannya terkini!!

Sebenarnya memang takda plan nak join Sophie Paris ni, tapi saya sangat tertarik dengan produknya. Specially hand bag, kosmetiknya! Ohh Tidak! memang sangat tertarik ditambah dengan harganyaaa..Sejak tu terus saya join untuk jadi ahli. Bukan mahal mana pun. Hanya rm15 seumur hidup then saya akan dapat nikmati 20% setiap item.. Wahh! Itu memang yang saya suka! 

Selepas buat discussion bersama adik & En Hubby, so we decided to have our own blogshop ( or rather pageshop ). Kini saya  sudah memiliki page Facebook untuk ini. Silalah datang melawat untuk bershopping sambil tu boleh menikmati diskaun 20% if sign up jadi members. Kalau sudi tekanlah butang 'like' ye..



Butik Sophie Paris di PJ..


Link:

Sesiapa yang berminat untuk tahu lebih lanjut tentang kelebihan Sophie Paris, bagaimana untuk menjana pendapatan, nak order barang atau apa sahaja yang berkaitan sila lah ke link seperti diatas. InsyaAllah, saya akan menjawab setiap persoalan uollss..

Thank You So Muchh..




10 comments:

Ema Blog said...

all the best farah..

Tina Othman said...

tahniah farah

moga sukses ye

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah!! :) saya like skrg jugak!

Farah Shamsudin said...

Ema: terima kasih dear..

Tina: terima kasih..

Mrs Eady: thanx dear..

Zefa NorAsmara said...

Semoga maju jaya dlm biz, juga dlm semua bidang.. :-)

Farah Shamsudin said...

Kak Zefa: Terima kasih kak atas sokongan..:))

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyer butik dorang :)

whitecappuccino said...

all the best ya farah..semoga hubby kembali ok..

Hafizah Mohamad said...

salam Farah...kesiannya husband Farah...xciden dgn apa.... alhamdulillah la x teruk...sepupu kak fiza pun join gak Sophie Paris...h/bag dia blh tahan gak...cantik..hari tu beli beg sekolah anak kat sepupu la...sibuk sgt nak beg sekolah tu...he he he

Norzaila Ismail said...

Tahniah Farah. Kc doakan moga asben Farah cepat sembuh ye.

Sudah mula berjinak bisness online..:))

Assalamualaikum Semua!

Ya Rabbi! Sejak dua menjak ni agak bizi. Tak sempat pun nak update blog. Banyak benda nak cerita. Banyak juga perkara yang terjadi. Pasti semuanya ada hikmah. Saya redha diatas apa yang berlaku tuu.

En Hubby excident pada Sabtu yang lepas. Nasib baik tidak teruk mana. Permulaannya doctor kata suspek retak, tapi bila dah xray alhamdulillah, hanya bengkak tersebut akibat hentakan. Sekarang En Hubby masih dalam MC. Ada la juga luka-luka dibadan. Standard orang yang excident pasti ada luka-luka kan. Apapun hope everything ok. 

Dalam En Hubby excident saya dapat sesuatu yang baru. Terima kasih pada En Hubby. Tapi akibatnya En Hubby excident. Oh! Ape boleh buat. Benda nak berlaku kan..

Menjadi semakin bizi bila saya dah mula buat bisness online Sophie Paris. Alhamdulillah, mendapat sambutan yang baik. Mungkin ramai yang tak tahu apa itu Sophie Paris. Maklumlah Sophie Paris Baru sahaja memasuki pasaran Malaysia lebih kurang awal tahun ini. 

Sophie Paris ini adalah salah satu syarikat yang makin mendapat perhatian bukan sahaja pada wanita malah lelaki untuk sama-sama membeli belah dalam masa mendapatkan pendapatan. Memang boleh jana pendapatan! Rekaannya terkini!!

Sebenarnya memang takda plan nak join Sophie Paris ni, tapi saya sangat tertarik dengan produknya. Specially hand bag, kosmetiknya! Ohh Tidak! memang sangat tertarik ditambah dengan harganyaaa..Sejak tu terus saya join untuk jadi ahli. Bukan mahal mana pun. Hanya rm15 seumur hidup then saya akan dapat nikmati 20% setiap item.. Wahh! Itu memang yang saya suka! 

Selepas buat discussion bersama adik & En Hubby, so we decided to have our own blogshop ( or rather pageshop ). Kini saya  sudah memiliki page Facebook untuk ini. Silalah datang melawat untuk bershopping sambil tu boleh menikmati diskaun 20% if sign up jadi members. Kalau sudi tekanlah butang 'like' ye..



Butik Sophie Paris di PJ..


Link:

Sesiapa yang berminat untuk tahu lebih lanjut tentang kelebihan Sophie Paris, bagaimana untuk menjana pendapatan, nak order barang atau apa sahaja yang berkaitan sila lah ke link seperti diatas. InsyaAllah, saya akan menjawab setiap persoalan uollss..

Thank You So Muchh..




10 comments:

Ema Blog said...

all the best farah..

Tina Othman said...

tahniah farah

moga sukses ye

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah!! :) saya like skrg jugak!

Farah Shamsudin said...

Ema: terima kasih dear..

Tina: terima kasih..

Mrs Eady: thanx dear..

Zefa NorAsmara said...

Semoga maju jaya dlm biz, juga dlm semua bidang.. :-)

Farah Shamsudin said...

Kak Zefa: Terima kasih kak atas sokongan..:))

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyer butik dorang :)

whitecappuccino said...

all the best ya farah..semoga hubby kembali ok..

Hafizah Mohamad said...

salam Farah...kesiannya husband Farah...xciden dgn apa.... alhamdulillah la x teruk...sepupu kak fiza pun join gak Sophie Paris...h/bag dia blh tahan gak...cantik..hari tu beli beg sekolah anak kat sepupu la...sibuk sgt nak beg sekolah tu...he he he

Norzaila Ismail said...

Tahniah Farah. Kc doakan moga asben Farah cepat sembuh ye.