Wednesday, 26 December 2012

Magic Pink Cream Sophie Paris

Assalamualaikum Uollsss..

Hari ni nak cerita pasal Magic Pink Cream. tau tak apa Magic Pink Cream tuu? Sebelum ni memang saya tak ambil tahu menahu tentang magic pink cream ni. Rasanya dah ramai kot yang tahu. Rasa agak kejakunan sebab baru tau kelebihannya.



 Nampak tak pipi si gadis ini?
Dimuka beliau langsung tiada secalit mekap pun.
Yang ada hanyalah magic pink cream di pipinya..
Nampak natural kan? Macam pakai blusher..:))
Tahan seharian..baunya pun memang wangi, okehh..




Ni laaa.. yang membuatkan pipi si gadis ala-ala piny..
Sophie Magic Pink Cream..
Memang nampak pipi akan menjadi begitu gojesss!
Ianya dalam kotak & krim ini berada di dalam tiub seperti gambar diatas!!



Ini contoh bila letak kat tangan..
tak perlu risau kot picit terlebih ke.. 
Lubang tiub memang kecik, senang nak adjust banyak mana nak guna..:))
Cuba tengok pink tuu? soft kan? hehehe..
Kalau nak pakai cream ni saja tanpa sebarang mekap yang lain pun bolehh..
Tapi saya pakai foundation dulu baru pakai..
Ianya terpulang pada andaaa..


Jom tengok review salah sorang yang dah pakai nii,


tadaa! ini review salah sorang yang dah pakai..


Harga sangat murah, berbaloi-baloi. Kini hanya dengan harga RM 7.50 tidak termasuk postage.. Kat mana nak beli? Bolehla pm saya atau ke www.facebook.com/SophieParisShoppe .. Bolehla inbox saya disitu yeeee..:))


p/s * terima kasih ye kawan-kawan sudi singgah sini..

5 comments:

Al-Azrul Iqmim said...

hrap flw blk :) http://mimque.blogspot.com/

Fizalinolie said...

Wah! Mcm menarik :)

Rin Saharina said...

wahh,nak beli..kt area kl, katna eh outlet sophie ni? :)

Hafizah Mohamad said...

salam farah...cantiknyer kaler dia...kak fiza suke...he he he

husband x ok lagi yer....moga cepat2 sembuh yer...kak fiza pun masa patah jari kaki ari tu pun bengkak dia sampai hari ni dah sebulan lebih dah masih bengkak lagi juga...tapi kurang sikit dr dulu la,moga cepat sembuh ya cik asben farah tu....

Ema Blog said...

cantik..

Magic Pink Cream Sophie Paris

Assalamualaikum Uollsss..

Hari ni nak cerita pasal Magic Pink Cream. tau tak apa Magic Pink Cream tuu? Sebelum ni memang saya tak ambil tahu menahu tentang magic pink cream ni. Rasanya dah ramai kot yang tahu. Rasa agak kejakunan sebab baru tau kelebihannya.



 Nampak tak pipi si gadis ini?
Dimuka beliau langsung tiada secalit mekap pun.
Yang ada hanyalah magic pink cream di pipinya..
Nampak natural kan? Macam pakai blusher..:))
Tahan seharian..baunya pun memang wangi, okehh..




Ni laaa.. yang membuatkan pipi si gadis ala-ala piny..
Sophie Magic Pink Cream..
Memang nampak pipi akan menjadi begitu gojesss!
Ianya dalam kotak & krim ini berada di dalam tiub seperti gambar diatas!!



Ini contoh bila letak kat tangan..
tak perlu risau kot picit terlebih ke.. 
Lubang tiub memang kecik, senang nak adjust banyak mana nak guna..:))
Cuba tengok pink tuu? soft kan? hehehe..
Kalau nak pakai cream ni saja tanpa sebarang mekap yang lain pun bolehh..
Tapi saya pakai foundation dulu baru pakai..
Ianya terpulang pada andaaa..


Jom tengok review salah sorang yang dah pakai nii,


tadaa! ini review salah sorang yang dah pakai..


Harga sangat murah, berbaloi-baloi. Kini hanya dengan harga RM 7.50 tidak termasuk postage.. Kat mana nak beli? Bolehla pm saya atau ke www.facebook.com/SophieParisShoppe .. Bolehla inbox saya disitu yeeee..:))


p/s * terima kasih ye kawan-kawan sudi singgah sini..

5 comments:

Al-Azrul Iqmim said...

hrap flw blk :) http://mimque.blogspot.com/

Fizalinolie said...

Wah! Mcm menarik :)

Rin Saharina said...

wahh,nak beli..kt area kl, katna eh outlet sophie ni? :)

Hafizah Mohamad said...

salam farah...cantiknyer kaler dia...kak fiza suke...he he he

husband x ok lagi yer....moga cepat2 sembuh yer...kak fiza pun masa patah jari kaki ari tu pun bengkak dia sampai hari ni dah sebulan lebih dah masih bengkak lagi juga...tapi kurang sikit dr dulu la,moga cepat sembuh ya cik asben farah tu....

Ema Blog said...

cantik..