Tuesday, 4 December 2012

Adegan makan tapi tak habis..

Assalamualaikum Uolls!

Selalunya setiap hari Rabu dalam blog orang lain akan penuh entri bergambar tanpa kata-kata. Tapi saya ni jarang nak ikut semua tu. Suka sangat nak tulis panjang-panjang sekali dengan gambar gituu..

Pagi tadi terlajak bangun, nasib baik En hubby tersedar kalau tidak ada yang terlambat ke tempat kerja. Malam tadi langsung tak boleh tidur, agaknya tak dapat posisi yang best untuk melelapkan mata. Mata dah rasa tak boleh bukak tapi masih tak bole nak tidur. Entah pukul berapa terlelap pun tak tahu.

Baru-baru ni selalu perli En Hubby kerap sangat tertinggal charger IP die.. Sekali memang die tertinggal lagi chargernya. Maka pulang dari kerja tu kena la patah balik ke opis beliau. Mana taknya hp die bateri dah ala-ala nyawa ikan. Bila-bila masa je boleh kiokkk gituu.. Dah alang-alang sampai kat opis tu, agaknya En Hubby nak ambil hati wifeynya ni terus ajak dinner kat Secret Recipe. Sebenarnya saya ni takdela gemar SR ni. Cuma bila teringat cake, baru terlintas SR ni dalam kepala.. Tapi macam biasa bila dah ada orang offer kan, takkanla nak tolak. Lagipun memang dari sebelum ni teringin nak mengadap cake. 

Jom layan pic yang berapa kerat ni.. :))


SR yang memang takde orang time ni..


Choc Indulgence.. feberet! Tu pun tak habis..


En Hubby punye.. Tak hengat namanya..

En Hubby punye eskrem.. Sedappp!


Saya bukan nak makan sangat tapi nak rasa sikit tu je.. Memang cake pun tak habis.. Entah apa yang memenuhi tekak pun tak tahu. Asal perut kenyang sudahla kan..


p/s * terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini.. *




6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak baik tau mkn tak habis..hehehe..

Norliza Ismail said...

Rugila...nampak mcm sedap je.

Salam kenal, kalau sudi jenguklah saya disini.

http://IzaIsmail.com

FARAH deeb said...

Lenkali ajak kite sekali eh. Konpem abes licin! Ahahaha... BTW, template Farah ni rasanya cam double coding sket kot sbb bile nak komen dia sure kuar 2 kotak :P
My latest Entry :)
JJCM: Nasi Kukus Ayam Dara Berempah (Selera Utara)

whitecappuccino said...

ruginya bayar mahal makan tak abis dik..

man said...

Mcm sedap je..

Mama Likha said...

knp tk abis
??

Adegan makan tapi tak habis..

Assalamualaikum Uolls!

Selalunya setiap hari Rabu dalam blog orang lain akan penuh entri bergambar tanpa kata-kata. Tapi saya ni jarang nak ikut semua tu. Suka sangat nak tulis panjang-panjang sekali dengan gambar gituu..

Pagi tadi terlajak bangun, nasib baik En hubby tersedar kalau tidak ada yang terlambat ke tempat kerja. Malam tadi langsung tak boleh tidur, agaknya tak dapat posisi yang best untuk melelapkan mata. Mata dah rasa tak boleh bukak tapi masih tak bole nak tidur. Entah pukul berapa terlelap pun tak tahu.

Baru-baru ni selalu perli En Hubby kerap sangat tertinggal charger IP die.. Sekali memang die tertinggal lagi chargernya. Maka pulang dari kerja tu kena la patah balik ke opis beliau. Mana taknya hp die bateri dah ala-ala nyawa ikan. Bila-bila masa je boleh kiokkk gituu.. Dah alang-alang sampai kat opis tu, agaknya En Hubby nak ambil hati wifeynya ni terus ajak dinner kat Secret Recipe. Sebenarnya saya ni takdela gemar SR ni. Cuma bila teringat cake, baru terlintas SR ni dalam kepala.. Tapi macam biasa bila dah ada orang offer kan, takkanla nak tolak. Lagipun memang dari sebelum ni teringin nak mengadap cake. 

Jom layan pic yang berapa kerat ni.. :))


SR yang memang takde orang time ni..


Choc Indulgence.. feberet! Tu pun tak habis..


En Hubby punye.. Tak hengat namanya..

En Hubby punye eskrem.. Sedappp!


Saya bukan nak makan sangat tapi nak rasa sikit tu je.. Memang cake pun tak habis.. Entah apa yang memenuhi tekak pun tak tahu. Asal perut kenyang sudahla kan..


p/s * terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini.. *




6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak baik tau mkn tak habis..hehehe..

Norliza Ismail said...

Rugila...nampak mcm sedap je.

Salam kenal, kalau sudi jenguklah saya disini.

http://IzaIsmail.com

FARAH deeb said...

Lenkali ajak kite sekali eh. Konpem abes licin! Ahahaha... BTW, template Farah ni rasanya cam double coding sket kot sbb bile nak komen dia sure kuar 2 kotak :P
My latest Entry :)
JJCM: Nasi Kukus Ayam Dara Berempah (Selera Utara)

whitecappuccino said...

ruginya bayar mahal makan tak abis dik..

man said...

Mcm sedap je..

Mama Likha said...

knp tk abis
??