Sunday, 9 December 2012

Penggelek Cat Yang Awesome!

Assalamualaikum Uolls!

Dah hampir dua tahun masuk rumah sekarang, macam tak sedar je masa tu berlalu dengan begitu pantas. Barang dalam rumah pun masih elok, begitu juga dengan cat rumah.. Dalam dok diam ni dok carilah juga pasal design-design untuk kaler rumah. Kotla nak bertukar lagikan. Sekali terjumpa sesuatu yang amat menarik perhatian.

Selama ni penggelek cat ni hanya untuk pengecat permukaan dinding yang besar. Tidak digunakan untuk menghasilkan corak dengan penggunaan cat. Kalau nak corak kena guna wallpaper right?Tapi kini sudah ada penggelek cat yang membolehkan corak dicatkan di permukaan dinding! Awesome!! Boleh dibeli dengan harga USD25 sebuah. Masih mahal tapi rasanya lagi murah berbanding dengan membeli wallpaper.
Jika berminat boleh dibeli DISINI dan mereka juga ada beberapa corak yang agak menarik..:))





Menarikkan? bolehla ke link yang dah tertera kat atas..

p/s * terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini ye *

8 comments:

Cik Eka said...

cantik giler...

kalo ada umah sendiri ni,dah lama buat..hehehehehe

Huzniey Saad said...

sangat cantik! i loikeee

Farah Shamsudin said...

Eka: tunggu kawin laa.. baru ade rumah sendiri kan?

Farah Shamsudin said...

huzniey: kan? geram je..

cik diba said...

sangat cantik....nak buat juga la mcm ni

Arjuna Silvera said...

wow ...awesome..coolll

Ema Blog said...

cantik..tp mesti kena org yg mahir pegang alat cat ni kan..kan tak pasal-pasal tertindih..

shamila ahmad said...

salam...cantiknya... dah lama tingin nk letak wallpaper..dh ada ni..xpyah wallpaper dah..tapi..kalau tak betul buat..naya ni..

Penggelek Cat Yang Awesome!

Assalamualaikum Uolls!

Dah hampir dua tahun masuk rumah sekarang, macam tak sedar je masa tu berlalu dengan begitu pantas. Barang dalam rumah pun masih elok, begitu juga dengan cat rumah.. Dalam dok diam ni dok carilah juga pasal design-design untuk kaler rumah. Kotla nak bertukar lagikan. Sekali terjumpa sesuatu yang amat menarik perhatian.

Selama ni penggelek cat ni hanya untuk pengecat permukaan dinding yang besar. Tidak digunakan untuk menghasilkan corak dengan penggunaan cat. Kalau nak corak kena guna wallpaper right?Tapi kini sudah ada penggelek cat yang membolehkan corak dicatkan di permukaan dinding! Awesome!! Boleh dibeli dengan harga USD25 sebuah. Masih mahal tapi rasanya lagi murah berbanding dengan membeli wallpaper.
Jika berminat boleh dibeli DISINI dan mereka juga ada beberapa corak yang agak menarik..:))





Menarikkan? bolehla ke link yang dah tertera kat atas..

p/s * terima kasih kawan-kawan sudi singgah sini ye *

8 comments:

Cik Eka said...

cantik giler...

kalo ada umah sendiri ni,dah lama buat..hehehehehe

Huzniey Saad said...

sangat cantik! i loikeee

Farah Shamsudin said...

Eka: tunggu kawin laa.. baru ade rumah sendiri kan?

Farah Shamsudin said...

huzniey: kan? geram je..

cik diba said...

sangat cantik....nak buat juga la mcm ni

Arjuna Silvera said...

wow ...awesome..coolll

Ema Blog said...

cantik..tp mesti kena org yg mahir pegang alat cat ni kan..kan tak pasal-pasal tertindih..

shamila ahmad said...

salam...cantiknya... dah lama tingin nk letak wallpaper..dh ada ni..xpyah wallpaper dah..tapi..kalau tak betul buat..naya ni..