Wednesday, 15 August 2012

Shopping Part 2..Yeke?

Assalamualaikum Semua..

Tinggal lagi beberapa hari je lagi nak raya. Cepat je Ramadhan berlalu pergi.. Terasa benar cepat masa berlalu. Saya masih lagi bekerja. Pergi kerja tadi pun jalan sangat lengang. Agaknye dah ramai beransur-ansur pulang ke kampung.. 

Alhamdulillah, persiapan raya sudah siap sepenuhnyaa.. No more shopping. Sudah-sudah le tu kan.. kesian kat En Kanda nanti. Tak cukup rehat rasenya. Pulang kerja, lepas berbuka dok bizi keluar sana sini.. melayankan nafsu shopping.. hehehe.. memang letih sangat sebenarnya. Shopping sebenarnya dah ber part-part. Tak larat pula nak update sume part.. Saya sekalikan saje sumenyaa.. Asalkan titlenya shopping kan..
Jom layan gambar shopping yang sempat saya snap.. ade juga yang tak sempat nak snap. mood takdela time tuu.. :)

Dibeli di Dr Cardin,

Hand beg Raya..

Kasut but En Kanda..



Bukan untuk raya ni, untuk kerja.. huhu..

Selipar cumil saya!

Selipar Jepun En Kanda.. hahahaa..


Kasut Raya.. heee..

Takdela beriya shopping kan.. ade lagila bape helai baju & seluar.. tak lalu nak snap time tuu..


p/s * terima kasih ye kawan-kawan sudi kunjung sini *


11 comments:

FARAH deeb said...

Amboiiii selipa pun ade selipa raya jugak ye! Heheh.. beg itu sangat lawa okeh! Thee.. kite tahun ni tak bershopping lansung. Terer tak? Muahahaa... (ketawa nanges)
My latest Entry :)
JJCM: Day 26th Ramadhan 1433

kakchik@ella said...

Waaaahhh .. Farah dah sedia utk berhari raya. Selamat hari raya Farah.

Farah Shamsudin said...

Farah: waaa.. nape tak shopping dear?

kak Chik: Selamat Hari Raya kak..

shafiqabdshukor said...

banyaknya shopping raya..

Princess Feyqa said...

shopping nye kasut crocs tu !

Farah Shamsudin said...

Shafiqa: takde banyak pun dear

Feyqa: memang suka crocs ni

ieda said...

salam kenal dik
cantik rumah
wahh sopink kali kedua nie
slow lah beli kan dik ;)

Cho Zila said...

syiok shoppingnikan tapi bila duit dah kurangtu yang tak best...
selamat hari raya...

Farah Shamsudin said...

ieda: Salam perkenalan..:)

Zila: kena pandai ukur baju di badan sndiri la dear..:)

syafisyifa' said...

selamat hari raya farah

saharinasaharudin said...

selamat hari rayaa :))

Shopping Part 2..Yeke?

Assalamualaikum Semua..

Tinggal lagi beberapa hari je lagi nak raya. Cepat je Ramadhan berlalu pergi.. Terasa benar cepat masa berlalu. Saya masih lagi bekerja. Pergi kerja tadi pun jalan sangat lengang. Agaknye dah ramai beransur-ansur pulang ke kampung.. 

Alhamdulillah, persiapan raya sudah siap sepenuhnyaa.. No more shopping. Sudah-sudah le tu kan.. kesian kat En Kanda nanti. Tak cukup rehat rasenya. Pulang kerja, lepas berbuka dok bizi keluar sana sini.. melayankan nafsu shopping.. hehehe.. memang letih sangat sebenarnya. Shopping sebenarnya dah ber part-part. Tak larat pula nak update sume part.. Saya sekalikan saje sumenyaa.. Asalkan titlenya shopping kan..
Jom layan gambar shopping yang sempat saya snap.. ade juga yang tak sempat nak snap. mood takdela time tuu.. :)

Dibeli di Dr Cardin,

Hand beg Raya..

Kasut but En Kanda..



Bukan untuk raya ni, untuk kerja.. huhu..

Selipar cumil saya!

Selipar Jepun En Kanda.. hahahaa..


Kasut Raya.. heee..

Takdela beriya shopping kan.. ade lagila bape helai baju & seluar.. tak lalu nak snap time tuu..


p/s * terima kasih ye kawan-kawan sudi kunjung sini *


11 comments:

FARAH deeb said...

Amboiiii selipa pun ade selipa raya jugak ye! Heheh.. beg itu sangat lawa okeh! Thee.. kite tahun ni tak bershopping lansung. Terer tak? Muahahaa... (ketawa nanges)
My latest Entry :)
JJCM: Day 26th Ramadhan 1433

kakchik@ella said...

Waaaahhh .. Farah dah sedia utk berhari raya. Selamat hari raya Farah.

Farah Shamsudin said...

Farah: waaa.. nape tak shopping dear?

kak Chik: Selamat Hari Raya kak..

shafiqabdshukor said...

banyaknya shopping raya..

Princess Feyqa said...

shopping nye kasut crocs tu !

Farah Shamsudin said...

Shafiqa: takde banyak pun dear

Feyqa: memang suka crocs ni

ieda said...

salam kenal dik
cantik rumah
wahh sopink kali kedua nie
slow lah beli kan dik ;)

Cho Zila said...

syiok shoppingnikan tapi bila duit dah kurangtu yang tak best...
selamat hari raya...

Farah Shamsudin said...

ieda: Salam perkenalan..:)

Zila: kena pandai ukur baju di badan sndiri la dear..:)

syafisyifa' said...

selamat hari raya farah

saharinasaharudin said...

selamat hari rayaa :))