Wednesday, 8 August 2012

Apple Brand..

Assalamualaikum Semua..

Semalam saya mc. kurang sihat.. tab ni saya tinggalkan di tempat kerja. Oleh itu saya tak dapat la nak update blog. Di rumah memang boleh je nak update, tapi akibat tak sihat tu, sume kerja pun tak booleh buat.. ape pun tak bolehlaa..

Tau tak, En Kanda tersayang ni, memang dari zaman berzaman dok minat brand apple. Tak tahulaa ape yang best sangat kan. Dulu pakai iphone4, tak puas hati juga.. nak dibeli iphone 4s pulaa...Nak jadi cerita, adela dalam dua minggu sebelum berpuasa beliau ajak saya ke Low Yat. Nak cari Iphone4s die..Cari punye cari, survey punye survey.. penat dah berjalan pun..susah nak dapat stok! Akhirnya berjaya juge. Itupun, kedai sume nak tutup dahh..!!En Kanda pun, tersenyum sampai telingaa laa.. dah penat cari kan.. dapat juge akhirnyaa.. Boleh pulak beliau cakap lepas ni nak Ipad new pulaaa.. aduhai! sume pun apple jugak! Suka hati Kanda laaaa...



Akhirnya tercapai juga hajat En Kanda..


p/s *Terima kasih ye sudi singgah sini.. ade masa free, akan saya balas kunjungan*

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

same dgn husaband..dari dulu giler apple....me?tidak la...

Farah Shamsudin said...

Mrs Eady: tuelaa.. dl farah pnh gak pakai ip4 tapikan, rase macam ntah.. xde chemistry.. hahaha..tp mmg lgsg xd hang!

Rniz said...

Salam, cantiklah blog awak.

Farah Shamsudin said...

Rniz: terima kasih..

anitadiana said...

bestnya farah...hubby kak ita semua suka...yg terbaru-baru ne..cuma poket aje selalu bocor...

Hanis MY said...

Best2 smg tercapai tuk beli new ipad. So far sonok guna apple ni tp still takde chemistry dgn pc apple hehe

Farah Shamsudin said...

Kak Ita: En Kanda yang minat sangat apple ni.. alahai!

Hanis dear: hee.. memang bes dear, tapi tuela farah cd xhemistry dgn apple lagik,

MamaEma said...

wow, dah berada di tangan..

shark said...

same la kite..peminat apple..:)

Sofinah.L said...

sonok ke brand apple?? ('?') kat low yat mesti murah kan? hehehe...almaklum saya org jauh =P

Sofinah.L said...

Lets join me buat duit before 27/08/2012 thru FB atau BLOG. Lepas 27/08/2012, PRELAUNCHX akan mengenakan bayaran sebanyak RM100. Sekarang percuma lagi ni! CEPAT!

Lawati link ini untuk join ---> http://prelaunchx.com/x/sofinah169

#PRELAUNCHX ialah company under FOREX.FOREX tu company matawang dunia dan Malaysia ada juga FOREX.

Sofinah.L said...

eh?? kejap... peminat detektif conan ke? hehehehe...

Apple Brand..

Assalamualaikum Semua..

Semalam saya mc. kurang sihat.. tab ni saya tinggalkan di tempat kerja. Oleh itu saya tak dapat la nak update blog. Di rumah memang boleh je nak update, tapi akibat tak sihat tu, sume kerja pun tak booleh buat.. ape pun tak bolehlaa..

Tau tak, En Kanda tersayang ni, memang dari zaman berzaman dok minat brand apple. Tak tahulaa ape yang best sangat kan. Dulu pakai iphone4, tak puas hati juga.. nak dibeli iphone 4s pulaa...Nak jadi cerita, adela dalam dua minggu sebelum berpuasa beliau ajak saya ke Low Yat. Nak cari Iphone4s die..Cari punye cari, survey punye survey.. penat dah berjalan pun..susah nak dapat stok! Akhirnya berjaya juge. Itupun, kedai sume nak tutup dahh..!!En Kanda pun, tersenyum sampai telingaa laa.. dah penat cari kan.. dapat juge akhirnyaa.. Boleh pulak beliau cakap lepas ni nak Ipad new pulaaa.. aduhai! sume pun apple jugak! Suka hati Kanda laaaa...



Akhirnya tercapai juga hajat En Kanda..


p/s *Terima kasih ye sudi singgah sini.. ade masa free, akan saya balas kunjungan*

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

same dgn husaband..dari dulu giler apple....me?tidak la...

Farah Shamsudin said...

Mrs Eady: tuelaa.. dl farah pnh gak pakai ip4 tapikan, rase macam ntah.. xde chemistry.. hahaha..tp mmg lgsg xd hang!

Rniz said...

Salam, cantiklah blog awak.

Farah Shamsudin said...

Rniz: terima kasih..

anitadiana said...

bestnya farah...hubby kak ita semua suka...yg terbaru-baru ne..cuma poket aje selalu bocor...

Hanis MY said...

Best2 smg tercapai tuk beli new ipad. So far sonok guna apple ni tp still takde chemistry dgn pc apple hehe

Farah Shamsudin said...

Kak Ita: En Kanda yang minat sangat apple ni.. alahai!

Hanis dear: hee.. memang bes dear, tapi tuela farah cd xhemistry dgn apple lagik,

MamaEma said...

wow, dah berada di tangan..

shark said...

same la kite..peminat apple..:)

Sofinah.L said...

sonok ke brand apple?? ('?') kat low yat mesti murah kan? hehehe...almaklum saya org jauh =P

Sofinah.L said...

Lets join me buat duit before 27/08/2012 thru FB atau BLOG. Lepas 27/08/2012, PRELAUNCHX akan mengenakan bayaran sebanyak RM100. Sekarang percuma lagi ni! CEPAT!

Lawati link ini untuk join ---> http://prelaunchx.com/x/sofinah169

#PRELAUNCHX ialah company under FOREX.FOREX tu company matawang dunia dan Malaysia ada juga FOREX.

Sofinah.L said...

eh?? kejap... peminat detektif conan ke? hehehehe...