Thursday, 14 June 2012

Snow White...

Assalamualaikum..

Hai To All Readers!



Photo: layan movie wif en kanda at Pavi.. http://instagr.am/p/Lsiwh8I_v_/

Dah layan ke movie ni?



p/s * Terima Kasih Sudi Singgah Ye.. *

11 comments:

FARAH deeb said...

BELOM! Thee... best ke?
My latest Entry :)
Finally- Baiti Jannati siap sudah!

MamaEma said...

belum lagi..

kakchik@ella said...

dah. tapi tak berapa suka. Snow White tak lawa dan wataknya kasar. Tak macam my dream fairy tale. huhuhu.

Farah Shamsudin said...

Farah: Bolehlaa..:)

MamaEma..:)

Kakchik: hahaha.. sy oke je kak.. memang agak kasar Snow White ni..

Tina Othman said...

belum, lama gila tak pergi tgk wayang

IntaNBerliaN said...

blm tgk pun lg :-)

nn lylyn said...

belum lg =) tp teringin nk tgk sgt..

sy dah follow akak =) jom follow saya =) tq

Hilmirda Daud said...

Teringin nak tengok tapi tak tau bila.

Izan Ishak said...

tak tgk pun... mmg dah lama tak layan wayang ni...

Hanis MY said...

Teringin gak nk tgk best ke dear?

Farah Shamsudin said...

Tina: yeke? sesekali bolelah ajak en hubby kan dear?

Intan: tak sempat ek?

lyn: thanx singgah dear.. i will follow u back..

Hilmirda: nanti g la ye...

Izan: ye ke dear? nanti free gi tgk ekk..

Hanis: U kena rest kat rumah dear.. selamat berpantang tau!

Snow White...

Assalamualaikum..

Hai To All Readers!



Photo: layan movie wif en kanda at Pavi.. http://instagr.am/p/Lsiwh8I_v_/

Dah layan ke movie ni?



p/s * Terima Kasih Sudi Singgah Ye.. *

11 comments:

FARAH deeb said...

BELOM! Thee... best ke?
My latest Entry :)
Finally- Baiti Jannati siap sudah!

MamaEma said...

belum lagi..

kakchik@ella said...

dah. tapi tak berapa suka. Snow White tak lawa dan wataknya kasar. Tak macam my dream fairy tale. huhuhu.

Farah Shamsudin said...

Farah: Bolehlaa..:)

MamaEma..:)

Kakchik: hahaha.. sy oke je kak.. memang agak kasar Snow White ni..

Tina Othman said...

belum, lama gila tak pergi tgk wayang

IntaNBerliaN said...

blm tgk pun lg :-)

nn lylyn said...

belum lg =) tp teringin nk tgk sgt..

sy dah follow akak =) jom follow saya =) tq

Hilmirda Daud said...

Teringin nak tengok tapi tak tau bila.

Izan Ishak said...

tak tgk pun... mmg dah lama tak layan wayang ni...

Hanis MY said...

Teringin gak nk tgk best ke dear?

Farah Shamsudin said...

Tina: yeke? sesekali bolelah ajak en hubby kan dear?

Intan: tak sempat ek?

lyn: thanx singgah dear.. i will follow u back..

Hilmirda: nanti g la ye...

Izan: ye ke dear? nanti free gi tgk ekk..

Hanis: U kena rest kat rumah dear.. selamat berpantang tau!