Sunday, 17 June 2012

Hello Kitty!

Assalamualaikum & Selamat Hari Isnin..

Siapa kat sini minat Hello Kitty? Saya adalah termasuk dalam golongan fans Hello Kitty ni. Tak kisahla apa orang nak kata.. dah tua macam ni pun minat sangat dengan Hello Kitty kan.. Dah kata gegirl kan.. Kena pula Hello Kitty ni kaler pink! lagi la minat!! memang kena sangat dengan jiwa saya ni..Jom kita tengok Spa Kecantikan yang bertemakan Hello Kitty. Spa ni tiada lagi di Malaysia tau.. Hanya ada di Dubai! Spa ini menawarkan khidmat pedicure dan kecantikan serta cafe makanan organik. Sesiapa yang travel ke Dubai, sila-sila singgah.. Kalau lah ada di Malaysia ni, agaknya saya orang pertama yang datang.. :)














Menarik kan?

p/s * Terima kasih sudi singgah sini *

23 comments:

saharinasaharudin said...

comelsss sangat!rin pun fan HK jugakk :D

:: Mrs.Eady :: said...

nice :)

Hanizah Hanafiah said...

comelnya spa ni... kalau ada kat Malaysia confirm I pergi

hanizeyecandy

fiQRa said...

ahaa, swettt tapi harganya pun untuk setiap treatment mesti sweet juga :D

Farah Shamsudin said...

Saharina: fans juge ye? samela kite..:)

Mrs Eady: kan.. geram je..

Hanizah: Cumil kan.. kalau ada, mesti gegirl ramai dah gi kan..

Fiqra: Off course darling.. deco cmni, mesti mahai..

mama tim said...

aah nampak menarik btull..dik u org ke 4 akak jumpa yg minat giler ngan helo kiity ni..heheh..

Mama Likha said...

tkejut td ! ingtkan ada kt msia hihhhh ! hhee

Farah Shamsudin said...

mama tim: hehehe.. memang fan habislaa dengan hello kitty ni.. tak kisahla orang nak kata ape..:)

Mama Likha sayang: kan? kalau ade, mau mama setiap hari melawat kan? hehehe..

oshin-jamel said...

chumellllllnyee

Farah Shamsudin said...

mama oshin: kan.. geram jee.. teruja betul!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihi.. akak bukan type gegirl..ada hello kitty org bg zaman ank dara dulu dh campak dlm tong mainan anak hihi

Farah Shamsudin said...

kak Rina: hehehe.. meh bg saya laaa..

Bazilah (^0^) said...

menarik jgk nih..

Farah Shamsudin said...

Bazilah: kan?

IntaNBerliaN said...

mmg sgt2 menarik n best kan :-)

Tina Othman said...

sawan tgk hehe

FARAH deeb said...

Saya dah 30-an tapi tetap peminat Hello Kitty fanatik!!!! Akakaka... cantikkan tempat tu? Nape la kat MEsia ni takde? Ko x wajib duit ku abes dalam spa ni aje!
My latest Entry :)
JJCM: Chicken Rice Shop (Wangsa Maju)

Farah Shamsudin said...

Tina: kan.. lum lagi ade kat sini.. mau kite sawan sehingga menjadi cawan.. hahaha..

Farah: tuela kan..kalau x, mmg wajib habis duet disitu.

M Fizan said...

teringat dulu kecik-kecik suka main mainan hello kitty. then baru perasan tu gegurl punya. cis. muda-muda dulu memang minat hello kitty. sekarang makin muda rasa macam.. emm. tak main lar hello kitty! ^_^

Farah Shamsudin said...

M Fizan: hahaha.. hello kitty mmg untuk gegirl je tau.

anitadiana said...

tak lah minat sangat..tapi rasanya bloger fatin liyana(gelemor tu)gi jalan kat korea..gi kat hello kitty ne lah...ayak pun boleh buat pic kitty ne juga..

siti kektus said...

hospital hello kitty pong dah ada jugak rasanya. kan ? hehehhee :D

Izan Ishak said...

alooooo...cantiknya. kalau masuk situ kompen takmo kuar dah...

Hello Kitty!

Assalamualaikum & Selamat Hari Isnin..

Siapa kat sini minat Hello Kitty? Saya adalah termasuk dalam golongan fans Hello Kitty ni. Tak kisahla apa orang nak kata.. dah tua macam ni pun minat sangat dengan Hello Kitty kan.. Dah kata gegirl kan.. Kena pula Hello Kitty ni kaler pink! lagi la minat!! memang kena sangat dengan jiwa saya ni..Jom kita tengok Spa Kecantikan yang bertemakan Hello Kitty. Spa ni tiada lagi di Malaysia tau.. Hanya ada di Dubai! Spa ini menawarkan khidmat pedicure dan kecantikan serta cafe makanan organik. Sesiapa yang travel ke Dubai, sila-sila singgah.. Kalau lah ada di Malaysia ni, agaknya saya orang pertama yang datang.. :)














Menarik kan?

p/s * Terima kasih sudi singgah sini *

23 comments:

saharinasaharudin said...

comelsss sangat!rin pun fan HK jugakk :D

:: Mrs.Eady :: said...

nice :)

Hanizah Hanafiah said...

comelnya spa ni... kalau ada kat Malaysia confirm I pergi

hanizeyecandy

fiQRa said...

ahaa, swettt tapi harganya pun untuk setiap treatment mesti sweet juga :D

Farah Shamsudin said...

Saharina: fans juge ye? samela kite..:)

Mrs Eady: kan.. geram je..

Hanizah: Cumil kan.. kalau ada, mesti gegirl ramai dah gi kan..

Fiqra: Off course darling.. deco cmni, mesti mahai..

mama tim said...

aah nampak menarik btull..dik u org ke 4 akak jumpa yg minat giler ngan helo kiity ni..heheh..

Mama Likha said...

tkejut td ! ingtkan ada kt msia hihhhh ! hhee

Farah Shamsudin said...

mama tim: hehehe.. memang fan habislaa dengan hello kitty ni.. tak kisahla orang nak kata ape..:)

Mama Likha sayang: kan? kalau ade, mau mama setiap hari melawat kan? hehehe..

oshin-jamel said...

chumellllllnyee

Farah Shamsudin said...

mama oshin: kan.. geram jee.. teruja betul!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihi.. akak bukan type gegirl..ada hello kitty org bg zaman ank dara dulu dh campak dlm tong mainan anak hihi

Farah Shamsudin said...

kak Rina: hehehe.. meh bg saya laaa..

Bazilah (^0^) said...

menarik jgk nih..

Farah Shamsudin said...

Bazilah: kan?

IntaNBerliaN said...

mmg sgt2 menarik n best kan :-)

Tina Othman said...

sawan tgk hehe

FARAH deeb said...

Saya dah 30-an tapi tetap peminat Hello Kitty fanatik!!!! Akakaka... cantikkan tempat tu? Nape la kat MEsia ni takde? Ko x wajib duit ku abes dalam spa ni aje!
My latest Entry :)
JJCM: Chicken Rice Shop (Wangsa Maju)

Farah Shamsudin said...

Tina: kan.. lum lagi ade kat sini.. mau kite sawan sehingga menjadi cawan.. hahaha..

Farah: tuela kan..kalau x, mmg wajib habis duet disitu.

M Fizan said...

teringat dulu kecik-kecik suka main mainan hello kitty. then baru perasan tu gegurl punya. cis. muda-muda dulu memang minat hello kitty. sekarang makin muda rasa macam.. emm. tak main lar hello kitty! ^_^

Farah Shamsudin said...

M Fizan: hahaha.. hello kitty mmg untuk gegirl je tau.

anitadiana said...

tak lah minat sangat..tapi rasanya bloger fatin liyana(gelemor tu)gi jalan kat korea..gi kat hello kitty ne lah...ayak pun boleh buat pic kitty ne juga..

siti kektus said...

hospital hello kitty pong dah ada jugak rasanya. kan ? hehehhee :D

Izan Ishak said...

alooooo...cantiknya. kalau masuk situ kompen takmo kuar dah...