Thursday, 21 June 2012

Jom kawan dengan saya..

Assalamualaikum..

Hari ni dah hari Khamis..Yihhaaa! tak sabar nak tunggu weekend.. sebab boleh deting berdua dengan En Kanda. Weekend ni memang betul-betul bercuti. Kalau tak, ada je event yang menanti.. Hari ni sangat bizi.. sehingga tak menyempat nak belek-belek facebook atau mengetuk keybord untuk new entri. Hanya sebelah malam jela yang boleh curi-curi juga masa. 



harus kenal logo ape nikan?


ha! kawan-kawan ada whatsapp tak? kalau ada, jomla kite ber whatsapp..lame juga dah tak berwhatsapp.. ada je dalam hp tapi lately ni langsung tidak gunakan sepenuhnya. Bukan apa, bila weekend cuti-cuti ni, ke malam-malam ada masa kelapangan ke leh la kite ber chit chat.. menambahkan kawan.. saya memang suka berkawan.. Jom jadi kawan saya nak?

p/s* terima kasih ye sudi baca entri ni*

12 comments:

Hilmirda Daud said...

Alaaaa Amy tak de whatsapp tu.. huhuhu

BeRRy MuMMie said...

suwetnya dia ngn cik kanda dia,
salam kenal,feel free follow me bck

IntaNBerliaN said...

sy xda.. pakai hp pun cap ayam//... hihii

M Fizan said...

berkawan biar berjuta dan berbilion. harhar. takde whatsapp tak boleh nak berwhatsapp. :( wahh, jelesh. dating dengan cik kanda tu enjoy tau. have a nice weekend :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak takde wasap ni..tp hubby akak ada..tp geram ngn dia asik wasappppp je smpi akak ckp ngn dia pon x dengar..salu ckp kat dia nnt org ada wasap org pon nak wasapp jugak..biar kita jd keluarga wasap haha

siti kektus said...

belom ada rezeki nak ber watsapp ni. hehehe :D

Hanis MY said...

Wahh br th pasal ni tk smpt lg nk join hu

OKED Choki Choki said...

akak!! lama xjengah blog..hehe..blog akak kemas n cantik!! suka!!!..kite dah xde ms nak ber blogging..BW jek..hehe

teratai said...

Bestnya bdating dgn en kanda...pasti romantikkan!

Izan Ishak said...

aloooo.... izan takde whatsapp ni. kalau ada boleh kita chatting2 kan farah...

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Anonymous said...

Aslmkm..nk whatsapp x..heheh..

Jom kawan dengan saya..

Assalamualaikum..

Hari ni dah hari Khamis..Yihhaaa! tak sabar nak tunggu weekend.. sebab boleh deting berdua dengan En Kanda. Weekend ni memang betul-betul bercuti. Kalau tak, ada je event yang menanti.. Hari ni sangat bizi.. sehingga tak menyempat nak belek-belek facebook atau mengetuk keybord untuk new entri. Hanya sebelah malam jela yang boleh curi-curi juga masa. 



harus kenal logo ape nikan?


ha! kawan-kawan ada whatsapp tak? kalau ada, jomla kite ber whatsapp..lame juga dah tak berwhatsapp.. ada je dalam hp tapi lately ni langsung tidak gunakan sepenuhnya. Bukan apa, bila weekend cuti-cuti ni, ke malam-malam ada masa kelapangan ke leh la kite ber chit chat.. menambahkan kawan.. saya memang suka berkawan.. Jom jadi kawan saya nak?

p/s* terima kasih ye sudi baca entri ni*

12 comments:

Hilmirda Daud said...

Alaaaa Amy tak de whatsapp tu.. huhuhu

BeRRy MuMMie said...

suwetnya dia ngn cik kanda dia,
salam kenal,feel free follow me bck

IntaNBerliaN said...

sy xda.. pakai hp pun cap ayam//... hihii

M Fizan said...

berkawan biar berjuta dan berbilion. harhar. takde whatsapp tak boleh nak berwhatsapp. :( wahh, jelesh. dating dengan cik kanda tu enjoy tau. have a nice weekend :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak takde wasap ni..tp hubby akak ada..tp geram ngn dia asik wasappppp je smpi akak ckp ngn dia pon x dengar..salu ckp kat dia nnt org ada wasap org pon nak wasapp jugak..biar kita jd keluarga wasap haha

siti kektus said...

belom ada rezeki nak ber watsapp ni. hehehe :D

Hanis MY said...

Wahh br th pasal ni tk smpt lg nk join hu

OKED Choki Choki said...

akak!! lama xjengah blog..hehe..blog akak kemas n cantik!! suka!!!..kite dah xde ms nak ber blogging..BW jek..hehe

teratai said...

Bestnya bdating dgn en kanda...pasti romantikkan!

Izan Ishak said...

aloooo.... izan takde whatsapp ni. kalau ada boleh kita chatting2 kan farah...

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Anonymous said...

Aslmkm..nk whatsapp x..heheh..