Tuesday, 19 June 2012

Jom Kenny Rogers!

Assalamualaikum Readers!

Baru-baru ni ada terfikir nak makan Kenny Rogers. Baru je terpikir tau. Belum lagi menyuarakan pada En Kanda. Memang selalu tiap bulan sekali ke mesti nak mengadap juga Kenny Rogers ni. Pastu mesti ke tempat yang sama. Agaknya staff kat sana pn dah tau, dah biasa nampak. Suka mengadap dorang tengah bulan.. bukan ape, selalu ujung bulan je mesti tempat tu agak fully la.. nak pilih tempat yang bes pn.. pasti tak dapat kalau tak kena masa. So, im prefer tengah bulan. Tak ramai orang, order pun cepat je sampai.

Bukan tak suka ke tempat lain, tapi entah kenapa rasa staff tempat lain macam kurang friendly, pastu rasa meal tu macam kurang rasa je.. entah! ke memang sebab dah biasa dengan tempat yang sama maka wajib ke tempat itu juga.. Tempat yang selalu saya & En Kanda mengadap adalah di Kenny Rogers Jalan Genting Klang, Setapak. Staff sana memang semua friendly la.. tak kisahla pada yang baru atau lama..


memang feberet nih! macaroni & cheese tu mmg wajib dishes yg dipilih.



Memang teringin sangat nak makan cake.. lastly, inilah pilihannya..


Tak menyempat nak snap ice blended chocolate.. dah dapat makan, terus lupa semua.. memang kaki makan kan?? En kanda selalu cakap dalam empat tahun hidup bersama nih, boleh kira je saya cakap yang saya betul-betul kenyang.. hahaha.. betul la agaknya kan.. :) Eh! Pelikkan.. tak suarakan hasrat nak makan sini pun tetiba En Kanda pelawa pulak.. apa lagi, senyum sampai ke telinga laaa...:)

p/s *terima kasih sudi singgah sini ye, nanti free akan ke rumah korang pulak*

7 comments:

kakchik@ella said...

feveret KC ni, fara.

Farah Shamsudin said...

kak chik: same like me! geng le kite..

anitadiana said...

kak ita kurang sikit kenny rogers ne..suka mufin dia aje...

FARAH deeb said...

Wahh bestnyaa.. ku baru pegi sekali itupun kena pau hahaaa... tapi teringat2 la gak kat ayam dia tu nyummmm!
My latest Entry :)
Novel Review: Mustafa Kamal Ataturk

Farah Shamsudin said...

Farah: waa.. paling penting dah rasa kan.. sedap kan..

IntaNBerliaN said...

kek lg.. td br tgk gambo kek.. alahaiiii sedap ni :-)

Izan Ishak said...

izan pun suka!
tapi takdelah nak terjah selalu sangat...masa2 yg istimewa aje...

Jom Kenny Rogers!

Assalamualaikum Readers!

Baru-baru ni ada terfikir nak makan Kenny Rogers. Baru je terpikir tau. Belum lagi menyuarakan pada En Kanda. Memang selalu tiap bulan sekali ke mesti nak mengadap juga Kenny Rogers ni. Pastu mesti ke tempat yang sama. Agaknya staff kat sana pn dah tau, dah biasa nampak. Suka mengadap dorang tengah bulan.. bukan ape, selalu ujung bulan je mesti tempat tu agak fully la.. nak pilih tempat yang bes pn.. pasti tak dapat kalau tak kena masa. So, im prefer tengah bulan. Tak ramai orang, order pun cepat je sampai.

Bukan tak suka ke tempat lain, tapi entah kenapa rasa staff tempat lain macam kurang friendly, pastu rasa meal tu macam kurang rasa je.. entah! ke memang sebab dah biasa dengan tempat yang sama maka wajib ke tempat itu juga.. Tempat yang selalu saya & En Kanda mengadap adalah di Kenny Rogers Jalan Genting Klang, Setapak. Staff sana memang semua friendly la.. tak kisahla pada yang baru atau lama..


memang feberet nih! macaroni & cheese tu mmg wajib dishes yg dipilih.



Memang teringin sangat nak makan cake.. lastly, inilah pilihannya..


Tak menyempat nak snap ice blended chocolate.. dah dapat makan, terus lupa semua.. memang kaki makan kan?? En kanda selalu cakap dalam empat tahun hidup bersama nih, boleh kira je saya cakap yang saya betul-betul kenyang.. hahaha.. betul la agaknya kan.. :) Eh! Pelikkan.. tak suarakan hasrat nak makan sini pun tetiba En Kanda pelawa pulak.. apa lagi, senyum sampai ke telinga laaa...:)

p/s *terima kasih sudi singgah sini ye, nanti free akan ke rumah korang pulak*

7 comments:

kakchik@ella said...

feveret KC ni, fara.

Farah Shamsudin said...

kak chik: same like me! geng le kite..

anitadiana said...

kak ita kurang sikit kenny rogers ne..suka mufin dia aje...

FARAH deeb said...

Wahh bestnyaa.. ku baru pegi sekali itupun kena pau hahaaa... tapi teringat2 la gak kat ayam dia tu nyummmm!
My latest Entry :)
Novel Review: Mustafa Kamal Ataturk

Farah Shamsudin said...

Farah: waa.. paling penting dah rasa kan.. sedap kan..

IntaNBerliaN said...

kek lg.. td br tgk gambo kek.. alahaiiii sedap ni :-)

Izan Ishak said...

izan pun suka!
tapi takdelah nak terjah selalu sangat...masa2 yg istimewa aje...