Monday, 18 June 2012

Google punya google laa..

Assalamualaikum All!

Jumaat lepas, En Kanda ada terima satu panggilan temuduga di salah sebuah syarikat pemaju.  Betul-betul area TTDI tuu.. Oleh kerana beliau ni nak kena temuduga kan, maka, beliau pun google laa info tentang syarikat pemaju tersebut.. google punya google, rupanya syarikat pemaju ni agak terkenal la juga. KEN Holdings.Bhd.. dah google baru tau kan.. Rupa-rupanya KEN Bangsar ini dibina khas dengan environment sensitive features.Terbukti dengan mendapat anugerah ini... 




Ini Anugerahnya..





Cantikkan Kondo nih?


Main living room penthouse..


Swimming pool..awesome!


Bertempat di Shah Alam, Ken Rimba.



Salah satu rumah di Ken Rimba yang berkonsepkan kehijauan.


.
Cantikkan kabinet nii? 

KEN Holdings memang sebuah syarikat pemaju yang sememangnya sudah maju. Semoga En Kanda ada rezeki disini.. InsyaAllah..kalau dah nama rezeki tu, tak kemana kan? bukan kata kerjaya sekarang tidak menjamin, tapi apa salahnya mencari peluang yang lebih lebih lebih untuk masa hadapan kan..

p/s * terima kasih sudi baca *

10 comments:

oshin-jamel said...

gud luck yer en kanda farah :)

Farah Shamsudin said...

mama Oshin: Ouch, Terima kasih syg.. beliau rasa macam xnk je kerja tu.. aduhai. ntah mana satu.. hahaha..

IntaNBerliaN said...

god luck utk kanda farah.. :-)

mmg cantik cmpany ni,.,.. :-)

Farah Shamsudin said...

Intan: design die yang cantik sayang.

anitadiana said...

kak ita tahu kondo di canggih sangat kat blog redmommuy ada rasanya farah...good luck untuk hubby farah ya...

Farah Shamsudin said...

Kak Ita: ye ke? ouchh.. sy tak follow die.. tu xtau. bila en hubby ad panggilan interview, br la nak google.. huhu. baru tau.

Izan Ishak said...

good luck tu en kanda farah ye... moga ada rezkinya di ken holdings!

Farah Shamsudin said...

mama Izan: terima kasaih dear.

Akmar Ramli said...

hi..i pinjam pic you. i link kan blog u ngan blog i..ada artikel pasal ken rimba, :) nice blog anyway..

Soleha Nur said...

Slm.kanda awk dpt x kje 2?blh sy tau,bpe range hrga rmh kt c2?

Google punya google laa..

Assalamualaikum All!

Jumaat lepas, En Kanda ada terima satu panggilan temuduga di salah sebuah syarikat pemaju.  Betul-betul area TTDI tuu.. Oleh kerana beliau ni nak kena temuduga kan, maka, beliau pun google laa info tentang syarikat pemaju tersebut.. google punya google, rupanya syarikat pemaju ni agak terkenal la juga. KEN Holdings.Bhd.. dah google baru tau kan.. Rupa-rupanya KEN Bangsar ini dibina khas dengan environment sensitive features.Terbukti dengan mendapat anugerah ini... 




Ini Anugerahnya..





Cantikkan Kondo nih?


Main living room penthouse..


Swimming pool..awesome!


Bertempat di Shah Alam, Ken Rimba.



Salah satu rumah di Ken Rimba yang berkonsepkan kehijauan.


.
Cantikkan kabinet nii? 

KEN Holdings memang sebuah syarikat pemaju yang sememangnya sudah maju. Semoga En Kanda ada rezeki disini.. InsyaAllah..kalau dah nama rezeki tu, tak kemana kan? bukan kata kerjaya sekarang tidak menjamin, tapi apa salahnya mencari peluang yang lebih lebih lebih untuk masa hadapan kan..

p/s * terima kasih sudi baca *

10 comments:

oshin-jamel said...

gud luck yer en kanda farah :)

Farah Shamsudin said...

mama Oshin: Ouch, Terima kasih syg.. beliau rasa macam xnk je kerja tu.. aduhai. ntah mana satu.. hahaha..

IntaNBerliaN said...

god luck utk kanda farah.. :-)

mmg cantik cmpany ni,.,.. :-)

Farah Shamsudin said...

Intan: design die yang cantik sayang.

anitadiana said...

kak ita tahu kondo di canggih sangat kat blog redmommuy ada rasanya farah...good luck untuk hubby farah ya...

Farah Shamsudin said...

Kak Ita: ye ke? ouchh.. sy tak follow die.. tu xtau. bila en hubby ad panggilan interview, br la nak google.. huhu. baru tau.

Izan Ishak said...

good luck tu en kanda farah ye... moga ada rezkinya di ken holdings!

Farah Shamsudin said...

mama Izan: terima kasaih dear.

Akmar Ramli said...

hi..i pinjam pic you. i link kan blog u ngan blog i..ada artikel pasal ken rimba, :) nice blog anyway..

Soleha Nur said...

Slm.kanda awk dpt x kje 2?blh sy tau,bpe range hrga rmh kt c2?