Wednesday, 21 December 2011

Sejuknyaaaa..Burrrr...

Assalamualaikum..

Harini dah hari Khamis kan.. Cepat je masa tu berlalu.. Dah nak bercuti sempena Krismas pula nanti..Bila tiba je bulan December tu, memang saya rasa masa cepat berlalu..Seeloknya sampai ke pejabat tadi, hujan turun dengan agak lebat.. apa lagi kesejukkan laaa.. wahhh! Kalau la sedang berada dirumah, memang la seronok sambung tidur. Apakan daya, kerja kan.. Sampai sekarang pn masih hujan lagi.. Agaknya hari ini cuaca sejuk jee.. Mata pun mulalah.. Dah rasa nak terkatup.. hehehe

Oleh kerana hari ini adalah hari Khamis, seperti biasalah, hari Berbatik.. Nampaknya kalau keluar sahaja nanti, memang orang tau laa.. saya ni Jabatan Kerajaan kan.. dah kata pakai baju batik pulak.. Maka, hari ni, marilah menjadi pekerja yang sangat cemerlang..( cemerlang ke ).. nak keluar waktu rehat pun rasa malas.. bila dah sejuk-sejuk ni kann...


Mood Ceria je hari ni...

Sekian, Laporan untuk Hari Khamiss...:)

13 comments:

eliyaezlinalias said...

Farah pandai make up mata eh
eheheheheh off topic sudaaa

anitadiana said...

betul lah fara..sekarang ne musin sejuk..mcm oputeh pulak kan...nak mandi pepagi ..punya lah sejuk...malam mesti mandi air panas....

kak ita pun setuju dengan komen di atas ne..fara pandai make-up mata...

Farah Shamsudin said...

kak Eliya: hahaha.. bolehla kak.. kalau rajin je kak.. kalau tak, takde juga.. heehehe..

Kak Ita: kakak, itulaaa.. sejuk betul laaa.. aduyai.. dah rasa kalau boleh taknak mandi ke tempat kerja.. yer ke kak pandai? takdelah.. biase je kak...

DiDie RedWan said...

akak malasssss nya ari ni.. blogwalking jaa ni.. update n3 apa yang dok toing dalam kepala jer...

Farah Shamsudin said...

kak Didie: malas kak? aww! farah pn camtu juge kak oii..dahla sejuk ni..

Mama Likha said...

tk nmpk sgt baju batik tu....

sya said...

ahakss...samela...ari khamis xle pnjg lgkah sgt, nnt kantoi huhuhu

cikpuanhady said...

wajib ek pakai baju batik ni?

Puan Kutu said...

sbb kerja shift sy selalu lupa nak pakai baju batik hari khamis.selalunya belasah jer hari apa pun pakai..haha..

Hanis MY said...

comel as alwizz

Sekamar Rindu said...

salam....

memang best tidur kalau hujan2..:)

musafir lalu.*

Gombug said...

Dapatkan memori 50GB kapasiti simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini tanpa sebarang bayaran dari Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

Farah Shamsudin said...

Mama Likha: hehee.. memang xnampak sangat kan..

Sya: Itulah pasal.. langkah kena pendek je kan..

Cikpuanhady: Yup.. memang wajib..

Pn Kutu: Takpelaah.. sebab shift kan..

Hanis: hehee.. thank you dear..

SR: wkmslm.. betul tuu..

Sejuknyaaaa..Burrrr...

Assalamualaikum..

Harini dah hari Khamis kan.. Cepat je masa tu berlalu.. Dah nak bercuti sempena Krismas pula nanti..Bila tiba je bulan December tu, memang saya rasa masa cepat berlalu..Seeloknya sampai ke pejabat tadi, hujan turun dengan agak lebat.. apa lagi kesejukkan laaa.. wahhh! Kalau la sedang berada dirumah, memang la seronok sambung tidur. Apakan daya, kerja kan.. Sampai sekarang pn masih hujan lagi.. Agaknya hari ini cuaca sejuk jee.. Mata pun mulalah.. Dah rasa nak terkatup.. hehehe

Oleh kerana hari ini adalah hari Khamis, seperti biasalah, hari Berbatik.. Nampaknya kalau keluar sahaja nanti, memang orang tau laa.. saya ni Jabatan Kerajaan kan.. dah kata pakai baju batik pulak.. Maka, hari ni, marilah menjadi pekerja yang sangat cemerlang..( cemerlang ke ).. nak keluar waktu rehat pun rasa malas.. bila dah sejuk-sejuk ni kann...


Mood Ceria je hari ni...

Sekian, Laporan untuk Hari Khamiss...:)

13 comments:

eliyaezlinalias said...

Farah pandai make up mata eh
eheheheheh off topic sudaaa

anitadiana said...

betul lah fara..sekarang ne musin sejuk..mcm oputeh pulak kan...nak mandi pepagi ..punya lah sejuk...malam mesti mandi air panas....

kak ita pun setuju dengan komen di atas ne..fara pandai make-up mata...

Farah Shamsudin said...

kak Eliya: hahaha.. bolehla kak.. kalau rajin je kak.. kalau tak, takde juga.. heehehe..

Kak Ita: kakak, itulaaa.. sejuk betul laaa.. aduyai.. dah rasa kalau boleh taknak mandi ke tempat kerja.. yer ke kak pandai? takdelah.. biase je kak...

DiDie RedWan said...

akak malasssss nya ari ni.. blogwalking jaa ni.. update n3 apa yang dok toing dalam kepala jer...

Farah Shamsudin said...

kak Didie: malas kak? aww! farah pn camtu juge kak oii..dahla sejuk ni..

Mama Likha said...

tk nmpk sgt baju batik tu....

sya said...

ahakss...samela...ari khamis xle pnjg lgkah sgt, nnt kantoi huhuhu

cikpuanhady said...

wajib ek pakai baju batik ni?

Puan Kutu said...

sbb kerja shift sy selalu lupa nak pakai baju batik hari khamis.selalunya belasah jer hari apa pun pakai..haha..

Hanis MY said...

comel as alwizz

Sekamar Rindu said...

salam....

memang best tidur kalau hujan2..:)

musafir lalu.*

Gombug said...

Dapatkan memori 50GB kapasiti simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini tanpa sebarang bayaran dari Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

Farah Shamsudin said...

Mama Likha: hehee.. memang xnampak sangat kan..

Sya: Itulah pasal.. langkah kena pendek je kan..

Cikpuanhady: Yup.. memang wajib..

Pn Kutu: Takpelaah.. sebab shift kan..

Hanis: hehee.. thank you dear..

SR: wkmslm.. betul tuu..