Wednesday, 28 December 2011

Cuti Krismass.. Apa Lagi Kita Enjoy!

Assalamualaikum..

Agak terlambat la juga nak update tentang Cuti Krismas ni kan.. Tapi takpe, nak update juga..Memang cuti panjang sempena Krismas kan.. Mula-mula ingat malas nak keluar mana-mana..Itu sahajalah masa berharga untuk berehat di rumah.. Memang benar lah agaknya ada seseorang pernah cakap bahawa beliau sangat tidak percaya kalau saya tidak akan ke mana-mana sekiranya ada kelapangan..Kepada beliau, memang benarlah kata-katamu itu...hehehe..

Pada hari itu saya keluar bersama adik perempuan ke Bukit Bintang.. Nak tau kemana? memang berjalan sakan.. ke Times Square, Sg Wang dan akhirnya ke Pavilion! Pavilion adalah tempat yang paling best bagi saya. Nak tau sebab apa?? Saya sangat selesa bila berada di sana.. pengunjungnya tidak terlalu padat seperti di tempat lain..Apa aktiviti yang dilakukan?? apa lagikan.. shopping...shopping!!Selain itu sebenarnya memang nak sangat makan JCO.. Saya hanya keluar berdua sahaja bersama adik.. Masa untuk bersama-sama adik.. hehehe..


Just Two Of Us..


Nampak tak? Memang rasa nak lagi jeee tau!!

Untuk Adik tersayang, Seronok bila sesekali dapat keluar berduaa.. have fun! Nanti kita keluar lagi yee..:)

8 comments:

SYAFIQAHSALEH said...

Sedapnya. Lapa donut plak rasa :D

CikPuanHaLia said...

Awak ni cam anak patung la dik..
Btw..i folo yuuuuu..

shark said...

itu donut mmg sedapp :) super like

Farah Shamsudin said...

Syafiqah: hahaa.. memang sedap..

CikPuanHalia: aduhai kakak.. mana ade macam anak patung.. thanx follow me.. keep in touch yee..

Shark: super duper best kan..

FarsyaShamsudin said...

syg you kakak <3 ;)

Farah Shamsudin said...

farsya: sayang u jugee...

anitadiana said...

farah...sedapnya donut tu...lain ya muka fara dengan adik...bestnya ada kakak mcm farah ne...kak ita nak jadi adik angkat fara lah ..he..he

Farah Shamsudin said...

kak ita: yer ke lain? tapi bila jumpa kat luar ramai kata sama je kak..

Cuti Krismass.. Apa Lagi Kita Enjoy!

Assalamualaikum..

Agak terlambat la juga nak update tentang Cuti Krismas ni kan.. Tapi takpe, nak update juga..Memang cuti panjang sempena Krismas kan.. Mula-mula ingat malas nak keluar mana-mana..Itu sahajalah masa berharga untuk berehat di rumah.. Memang benar lah agaknya ada seseorang pernah cakap bahawa beliau sangat tidak percaya kalau saya tidak akan ke mana-mana sekiranya ada kelapangan..Kepada beliau, memang benarlah kata-katamu itu...hehehe..

Pada hari itu saya keluar bersama adik perempuan ke Bukit Bintang.. Nak tau kemana? memang berjalan sakan.. ke Times Square, Sg Wang dan akhirnya ke Pavilion! Pavilion adalah tempat yang paling best bagi saya. Nak tau sebab apa?? Saya sangat selesa bila berada di sana.. pengunjungnya tidak terlalu padat seperti di tempat lain..Apa aktiviti yang dilakukan?? apa lagikan.. shopping...shopping!!Selain itu sebenarnya memang nak sangat makan JCO.. Saya hanya keluar berdua sahaja bersama adik.. Masa untuk bersama-sama adik.. hehehe..


Just Two Of Us..


Nampak tak? Memang rasa nak lagi jeee tau!!

Untuk Adik tersayang, Seronok bila sesekali dapat keluar berduaa.. have fun! Nanti kita keluar lagi yee..:)

8 comments:

SYAFIQAHSALEH said...

Sedapnya. Lapa donut plak rasa :D

CikPuanHaLia said...

Awak ni cam anak patung la dik..
Btw..i folo yuuuuu..

shark said...

itu donut mmg sedapp :) super like

Farah Shamsudin said...

Syafiqah: hahaa.. memang sedap..

CikPuanHalia: aduhai kakak.. mana ade macam anak patung.. thanx follow me.. keep in touch yee..

Shark: super duper best kan..

FarsyaShamsudin said...

syg you kakak <3 ;)

Farah Shamsudin said...

farsya: sayang u jugee...

anitadiana said...

farah...sedapnya donut tu...lain ya muka fara dengan adik...bestnya ada kakak mcm farah ne...kak ita nak jadi adik angkat fara lah ..he..he

Farah Shamsudin said...

kak ita: yer ke lain? tapi bila jumpa kat luar ramai kata sama je kak..