Tuesday, 3 January 2012

2012 Please Be Nice To Me...

Assalamualaikum..

Cepat sungguh masa berlalu.. dah masuk tahun 2012 kan.. Harapnya tahun ini akan membawa seribu kebahagiaan, kemanisan, kejayaan dalam tahun ini untuk saya. Selamat tinggal tahun 2011.. Terlalu banyak suka dan duka sepanjang tahun itu.. Yang duka tu ingin saya lupakan sepenuhnyaa.. Tapi ada juga yang tidak boleh dilupakan. Bukan mudah nak melupakan semuanyaa..

Pada malam tahun tahun baru itu, saya hanya ke Shah Alam.. memang tiada nak celebrate.. Cuma nak tengok bunga api sahaja.. memang cantik! Nak ke Shah Alam pun memang jalan sangat sesak. Nasib keluar rumah awal juga. Sempat tengok bunga api yang cantik tuu.. 





Lepas sahaja sesi bunga api ni, saya hanya makan-makan sambil tengok bolaa.. nak tahu pukul berapa saya balik rumah? lebih kurang pukul 330pagi. Sepanjang perjalanan balik tu, memang jalan sangat clear, seronok je balik.. takde sesak2 macam mula-mula pergi..

( Selesai cerita tentang malam tahun baru )

Oh!! memang cepat masa.. dalam diam dah setahun saya menghuni rumah saya kini.. Macam Tak percaya. Terasa lagi kepenatan mencuci rumah, mengangkat barang-barang rumah.. memang masih teringat-ingat lagi kesusahan berpindah rumah ni.. Saya harap tiada la lagi adegan berpindah rumah lagi.. tak sanggup rasanya dah.. biarlah selamanya di rumah ini...

p/s* Semoga tahun 2012 ini baik-baik sahaja untuk saya...

7 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak tgk bunga api kt tingkap je :)

Anonymous said...

okey la tu

cikpuanhady said...

huhuhu..tak keluar mana2 pon..jom exchange bloglist..

http://www.ceritaindahkami.com/2012/01/welcome-2012-revamp-blog-jom-exchange.html

Puan Kutu said...

sy dengar je bunga api dr dalam rumah.keke...

Farah Shamsudin said...

kak rina:dulu2 pn sy tgk dari tingkap je kakak..

cikpuanhady: hehehe.. tak keluar pn ok juge.. sesak je..

Pn Kutu: hehehe..

teratai said...

dah tidur time tu...ZZzzz

anitadiana said...

selamat tahun baru...semoga tahun baru 2012 memceriakan fara...amin...

2012 Please Be Nice To Me...

Assalamualaikum..

Cepat sungguh masa berlalu.. dah masuk tahun 2012 kan.. Harapnya tahun ini akan membawa seribu kebahagiaan, kemanisan, kejayaan dalam tahun ini untuk saya. Selamat tinggal tahun 2011.. Terlalu banyak suka dan duka sepanjang tahun itu.. Yang duka tu ingin saya lupakan sepenuhnyaa.. Tapi ada juga yang tidak boleh dilupakan. Bukan mudah nak melupakan semuanyaa..

Pada malam tahun tahun baru itu, saya hanya ke Shah Alam.. memang tiada nak celebrate.. Cuma nak tengok bunga api sahaja.. memang cantik! Nak ke Shah Alam pun memang jalan sangat sesak. Nasib keluar rumah awal juga. Sempat tengok bunga api yang cantik tuu.. 





Lepas sahaja sesi bunga api ni, saya hanya makan-makan sambil tengok bolaa.. nak tahu pukul berapa saya balik rumah? lebih kurang pukul 330pagi. Sepanjang perjalanan balik tu, memang jalan sangat clear, seronok je balik.. takde sesak2 macam mula-mula pergi..

( Selesai cerita tentang malam tahun baru )

Oh!! memang cepat masa.. dalam diam dah setahun saya menghuni rumah saya kini.. Macam Tak percaya. Terasa lagi kepenatan mencuci rumah, mengangkat barang-barang rumah.. memang masih teringat-ingat lagi kesusahan berpindah rumah ni.. Saya harap tiada la lagi adegan berpindah rumah lagi.. tak sanggup rasanya dah.. biarlah selamanya di rumah ini...

p/s* Semoga tahun 2012 ini baik-baik sahaja untuk saya...

7 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak tgk bunga api kt tingkap je :)

Anonymous said...

okey la tu

cikpuanhady said...

huhuhu..tak keluar mana2 pon..jom exchange bloglist..

http://www.ceritaindahkami.com/2012/01/welcome-2012-revamp-blog-jom-exchange.html

Puan Kutu said...

sy dengar je bunga api dr dalam rumah.keke...

Farah Shamsudin said...

kak rina:dulu2 pn sy tgk dari tingkap je kakak..

cikpuanhady: hehehe.. tak keluar pn ok juge.. sesak je..

Pn Kutu: hehehe..

teratai said...

dah tidur time tu...ZZzzz

anitadiana said...

selamat tahun baru...semoga tahun baru 2012 memceriakan fara...amin...